87

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите понеже са много умни,избраха САЩ ,а знаете как свършват всички които са се хванали с тях.

86

Чибурашка

преди 6 години

Фалшиви новини, точно Турция ще пита Русия дреме им на феса

85

ЗЕЛЕНО

преди 6 години

Кремъл даде разрешение."Российские военные покидают Африн"шах за Тилърсън.да видим как: Американската армия ще "остане в Сирия до свалянето на Асад"

84

пенко

преди 6 години

Русия е бедна и слаба на ХАКЕРИ ! Точно като Бангладеш е бедна на ПРИРОДНИ РЕСУРСИ /има само едни космонавти -скапани / и никой не я зачита за нищо в СНУКЪРА !!!

83

123

преди 6 години

po nay-byrziq nachin USA i Izrael trqbva da bydat spreni za da ima mir v sveta !!!!!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Никой не им е виновен на американците. Путин се усети и сне протекциите си от кюрдите след "падането" на самолета и "инцидента" с посланика. От тогава няма и атентати в Турция. Явно ще трябва да почнат да "падат" и американски самолети за да се "усетят" и американците.

81

Анонимен

преди 6 години

Който е заложил на кюрди е сбъркал...

80

Анонимен

преди 6 години

До Забавни новиниКазва се Политика,Така ,както американците не могат да е водят.

79

Забавни новини

преди 6 години

Как успя Путин от враг (спомнете си за сваления руски самолет) да направи Анкара съюзник?Че даже Анкара иска разрешение от Кремъл? :):):)

78

Анонимен

преди 6 години

ТОГАВА ЩЕ ВИ ВЪРНАТ В КАМЕННАТА ЕРА И ЩЕ ПРОСИТЕ НА ВИТОШКА ЗА 50 СТ. !.Само, че разпърдят ли се нещата в Турция в България ще нахлуят 7-8 млн.кюрди и Витошка ще се казва витошсокак.

77

Анонимен

преди 6 години

Всички говорят и пишат за политически интереси но там в сирия има и невинни хора като всички нас ала сега за тях остава само страх и тревога от тях сега интереси няма дано господ ги опази защото политиците не само там а и в много други държави мислят само за своята изгода не за народа ако тези невинни хора загинат тогава ли ще се съобщава колко са загинали срамота дано господ накаже всички тези заради който страдат невинните сега

76

Анонимен

преди 6 години

До White falconНе кълни,за да не те застигне.Може да турчин,може да не е.Става въпрос за интереси.А интересите не знаят що е етнос,и що е религия.

75

ZULU

преди 6 години

До 1454-Erdogan e lider na ovtsete i na trolovete deto vseki den pisat tuk za dva kasona makaroni i ton viglista,aaaaaaaaa Putin si e mij s topki kolko da vi nepriyatno istinata si e istina.

74

Анонимен

преди 6 години

74 ти СмешкотоЧети между редовете.Там е скрита истината за ставащото.Всичко друго е намек за това което предстои.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен7 Чичко Тиквеничко,Много си зле,Продължавай да живееш с мечти за велико управление на света от страна на една държава.Кото беше ,беше.

72

gafurix

преди 6 години

оопс поправете се де операцията май беше срещу терористите създадени от сащ

71

1453

преди 6 години

Путин и Ердоган са велики и умни управници.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен74Каква сила се заражда....Заражда се в замътеното съзнание на продажника рублофил!

69

Анонимен

преди 6 години

Скоро може да видите новия военен ос Русия, Турция и Иран, Америка нците много искаха да скарат Турция и Иран по религиозен принцип но не успяха даже сега турците и иранците са най близки отвсякога

68

Анонимен

преди 6 години

До *** ***,Tя таз Америка мого силна бре.Много можела да удря.Е кат може що не удари.Силна е на думи ,но не и на деиствия,Тя и Северна Корея щеше да бута,па и Иран,Па беше опитала малко и с Китай.Освен това е изплашила много руснаците.Ти наясно ли си Тез неподими хамериканци срещу какъв съюз се изправят.Забелязваш ли напоследък каква сила се заражда близо до нас и от кои държави е съставена.Май не обръщаш внимание на дребните букви в съдържанието.