8

Анонимен

преди 6 години

Гледат турски сериали а навън ги чака безработица и хиперинфлация.

7

Burzum

преди 6 години

Сега вече ще тръгнат ...само да си покажат носа навън и ще почне едно надничане в очите ръгане с лакти ,ехидни усмивки и кикоти....не може да не се стабилизират....

6

Анонимен

преди 6 години

Това е фашизъм в действие от страна на институциите и журналистите,излиза така,че щом не са си измили печката са луди!

5

Анонимен

преди 6 години

Това че един не ги е виждал не означава че и други не са ги виждали. Ей какви комшии има тази жена да си ги качиш на оная работа да не одат пеша. Това че живеят в мизерия да не би да е изключение? Има хора които нямат най необходимото за нормален живот. Тези пак имат легла постеля. Нека отидат в гетата да видят как се спи на земята и как се ходи с чехли в снега. А децата са голи и боси. Ама за тях не се говори. Щото са от Боята?

4

Анонимен

преди 6 години

Мнооого новини гледате ))Нищо чудно,че не излизат !Има много други ,които излизат и правят бели ,но тях се Правим ,че не ги забелязваме !

3

сложно

преди 6 години

1.Млади жени, с висше образование.2.Не работят, нямат средства.3.Майката вероятно е пенсионерка.4.Направила мнго зинина.( зная колко е трудно да купуваш и приготвяш зимнина.)5.Имат нужда от дрехи, хигиенни материали.6.За да работят, трябва да поддържат спретнат външен вид.Явно не са глупави, защото нАЙ-ЛЕСНОТО е да се омъжат за някакъв.Разсъждават.Може би е момент на отчаяние.Но трябва "да се вземат в ръце">За да съществуваме, работим.Майка им може и да почине Тогава?

2

айде нЕма нужда

преди 6 години

Стоят си на топло(най-вече) жените.Като се хванем всички "за зелено",може и те да се разшават, нали ?!

1

Анонимен

преди 6 години

Сега да не излезе че една цена казала на една друга жена,че те не излизали. И да не излезне че журналистите са направили голямата патардия. И да не се окаже че те не са баш психично болни?