9

пп

преди 6 години

Пак, за 12-и път, да изберем Боко тиквата.

8

УмирГаме

преди 6 години

450 частни болници. Една малка частна болница с десет - двадесет легла взима около 2 милиона лева годишно от НЗОК. -НЗОК НЕ трябва да финансира частна дейност.-премахване на лимити в държавни болници.-лекари в държавна болница да нямат право да практикуват в частна болница (кабинети) и обратното -корупция-лекари на държавна работа, роднините им да нямат право да притежават частни болници, или да са съдружници в такива.-проверка от НАП на финанси, доходи, имущество на лекари и роднините им.

7

ТЕ Т'ВА Е

преди 6 години

СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, КОГАТО ТЪ ПАЦИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, ДА СИ СПОМНЯТ ЗА ТОВА "ПОРЯЗВАНЕ". ДОРИ САМАТА ТИКВА СЕ ЧУДИ, КАК АДЖЕБА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ С ТАЗИ КОРУПЦИЯ, КРАЖБИ И ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ НАРОДА. ЕДИНИЯТ ОТГОВОР СА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАШИНАТА ЗА ИЗБОРНИ ИЗМАМИ - ЦЕЦО КРАДЕЦО, А ДРУГИЯТ - ПРОСЛОВУТАТА БЪЛГАРСКА ИНАТЛИВА ПРОСТОТИЯ- НЕ ГЛЕДАЙ КАКВИ ГИ ВЪРША, СЛУШАЙ КАКВО ТИ ПРИКАЗВАМ.

6

ББ НУмбър Уан Ха, ха

преди 6 години

ББ в Страсбург:"Аз самият съм зелен човек","България е първа по нови гори и единствена разширява горите си""Министри съм карал лично да пренасят блатни кокичета"Всичките тунели са за мечки, вълци, костенурки","Водим огромна битка""Избиран съм 11 пъти като победител""Сега София след Цюрих е най-добре огранизираната с-***""За да вървят автомобилите го осоляваме непрекъснато""Спирал съм проекти, за да се излюпят щъркелчета","Ще се справим, и то ще се справим добре"Евродепутатите се хилят

5

То6

преди 6 години

И това против БСП ли е или против обикновените хора.

4

Анонимен

преди 6 години

Потресаваща корупция на всеки сантиметър. Но има на кого да се оплачем - на арменския поп.

3

Анонимен

преди 6 години

Преди се казваше далавера !Сега е схема !Съсипването на Общинските болници е малка част от разтурената държава !

2

Анонимен

преди 6 години

Много е яка далаверата там. Няма как да спрем лицензите.

1

Анонимен

преди 6 години

Да ги затварят