60

Анонимен

преди 6 години

Хм, мн се спори по тоя въпрос за половете, ама в конкретния случай този транс май мисли и изглежда по-добре от някои фолкаджийки?

59

НЕ на Педеращината!!

преди 6 години

Аз съм българин, 100% хетеро-сексуален мъж около 40-те! От години мисля че май на жените в християнския свят не трябваше да им се дават толкова права, та да ни се качат на главите! Когато изперкел покани нашествениците, я давах за пример в споровете че съм прав относно жените - това което тя направи, мъж не може да го направи! Покрай скандала с ИК се разбра че идеолозите за разбиването на семейството и отричането на двата пола, отново жени стоят зад това - радикалните феминистки!

58

До 74

преди 6 години

Ха-ха, има нещо вярно! На запад само се говори много по тези въпроси, а на изток се действа! :)

57

Европа си е ОК

преди 6 години

Не ми е ясно, защо на транс и темподобните се лепи етикетът "евроатлантизъм". Който е чел повече знае, че някои османски султани са имали и женски, и мъжки харем, сградата си стои още... А в Иран е забранено да си гей, но... държавата плаща за операция за смяна на пола!

56

game1

преди 6 години

пак ли ни занимавате с тези ????Докога бе ??? Най голямото зло не са тези хора, а МЕДИИТЕ, ето ни заливат с простотия !!! чалга, хомо, педо, убийства !!!Някой ще пропоръча ли хубава НЕжълта медия, не управлявана от олигархи ???

55

Анонимен

преди 6 години

Това за казармата и че гейовете и след нея си остават такива е напълно вярно! Имахме един такъв и уверявам ви, стреляше и хвърляше гранати по-смело от нас!

54

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да те накара да правиш нещо насила! В живота си никога не съм срещал травестит, драг-куин, нито ми е досаждал гей просто защото те си имат места, където се събират. Нека да си се забавляват, само да не излизат на паради...

53

Анонимен

преди 6 години

"Костадин и Дженифър:"Колко съм изненадан, че си е избралО атлантическо име за дефектиралата си личност.

52

Анонимен

преди 6 години

Тия които си сменят пола са горе долу приемливи, но ей такива кросдресъри, драг-куийнс и тем подобни с раздвоение на личноста са противни. Иначе има красиви транс жени с малки орехчета отдолу

51

Анонимен

преди 6 години

Някой се е напил и *** тука. Като искаш да си транс ли там какъвто искаш бъди ама не се сърди когато ние нормалните хора се възмущаваме защото всички тия неща с третия пол е пълна глупост. А да и внимавай като си мъж облечен като жена много много не ходи по тъмното.

50

момиче

преди 6 години

Много е готин!Браво за смелостта момче!Бък ,че българите сме нетолерантни,злобни и все гледаме да мразим си е ясно.

49

Анонимен

преди 6 години

До annybodyЖивееш в 21 век. Правиш ли разлика?

48

annybody

преди 6 години

В древна Спарта такива са ги хвърляли от скалите.Добре е да съживим древните традиции.

47

Анонимен

преди 6 години

До Симитлийската булкаКонвенцията тще се приеме. Народа има желание и затова я подкрепя.

46

Анонимен

преди 6 години

От много време обмислям фирма, която да помага на мъжете да стават жени и на жените да стават мъже макар и за една нощ. Също ако има и хора искащи да станат на кучета и на тях ще помогна.

45

Анонимен

преди 6 години

До обърканаНормалните хора ВИНАГИ ще бъдем мнозинство, не се връзвайте на евтини медийни простотии :)

44

ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ

преди 6 години

Създава се много работа и пари за фармацевти , психиатри , бизнесмени ! Психичните разстройства вече не са това което бяха ! Да имаш две ,четири .девет самоличности вече е норма. Според псевдо либералните опортюнисти да си мъж с мъж е добре , жена с жена също , ако пък харесваш транс си велик , обаче само да погледнеш жена и да я харесаш вече си смятан за пълен хахо ,който трябва да се лекува . В конвенцията пише че ей такива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да говорят с деца пред училищна възраст за половата самоличност . Всички знаем че децата като малки попиват всичко без да го осъзнават. ЗАЩО ТРЯ

43

Анонимен

преди 6 години

Две личности в едно тяло се нарича дисоциативно разстройство на личността и е психично заболяване. И като казах психично заболяване, като гледам страда и от хомосексуализъм.

42

не е лошо

преди 6 години

До Анонимен 48Аз пък искам да не работя,и да имам много пари!И всички да ме обичат!

41

лъжа

преди 6 години

толкова са и мъже към жените една жена да се държи като ,,мъж,, значи бащи гаджета мъже не са на място резил не всичко ни е наред