80

Анонимен

преди 6 години

Тоя ли трябва да го изучават децата в училище ? Няма ли други много по полезни теми?

79

Анонимен

преди 6 години

Този е нищо повече от сексуална играчка за извратеняци.Гнус.

78

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбрах, това ли са тия джендери дето искат да ни ги наложат по конвенцията и да се изучават в училище?

77

Анонимен

преди 6 години

До ...тъжно...Няма сбъркани хора освен тези дето критикуват различните.

76

Анонимен

преди 6 години

До А стига беДецата трябва да се възпитават така че да са отворени към света.

75

Анонимен

преди 6 години

Eдин достоен българин.

74

Кирил

преди 6 години

колебая се, тоя за лудница ли е за тpeпaнe ли е

73

Анонимен

преди 6 години

Костадин/Дженифър-Менте същество.

72

Анонимен

преди 6 години

Не случайно се насърчава такова поведение!!Постоянно ни натякват,че земята била пренаселена и трябвало да се контролира раждаемостта.

71

А стига бе

преди 6 години

Днес, не занимавайте хората с перверзиите на извратените, засрамете се! Искате ли да развращават децата ви???

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен остава да събере същото количество тупаници и току-виж му минало.

69

Анонимен

преди 6 години

Бах един *** колко коментари събра ?!?!?!?

68

така беше

преди 6 години

До ...тъжно...И тогава ги имаше!И тогава бяха същите като сега!Но щом някой почваше да наглее,го отнасяше!За това кротуваха!

67

психо2

преди 6 години

Непривлекателно момче става още по-непривлекателна имитация на момиче и защо журналята се сзанимават с такива - това е работа на психиатрите

66

...тъжно...

преди 6 години

Не знам какво се случва... От храната ли е, от въздуха ли е, от какво?! Аз съм мъж, 46 годишен. Имам осъзнати спомени както от преди 90-те, така и след това.Такава демонстрация на ***!стия не съм виждал. Може би и през комунизма е имало ***, но те не са парадирали с това. Сигурно и тогава са си имали общност, и сбирки и са се плющяли на воля, но това, което се случва (и в света) през последните 20-ина години е умопомрачително. Растат объркани деца с неустановена ценностна система и пол.

65

Анонимен

преди 6 години

Някой има интерес да подкрепя ненормалните, дори като само говори за тях. Такива хора следва да бъдат в специализирани психиатрични клиники, а не по сайтовете. Някой иска да унищожи България.

64

НЕ на Равноправието

преди 6 години

чалмари, дръжте здраво вашите жени, че да не стане като с нашите - не само ни се качиха на главите, имат повече права от нас, не щат да раждат, ами и някои от тях се опитват да затрият семейството, семейните ценности! Дръжте здраво, не отпускайте, че вашите жени са и по-*** и прости от белите жени, та резултата при вас може да е още по-катастрофален отколкото при нас! Те трябва да са луди да го направят, нали виждат при европейците до какво доведе това!

63

НЕ на Педеращината!!

преди 6 години

Май единствената помощ срещу войнстващите радикални феминистки които са се прицелили в разбиването на семейството и ролите на мъжа и жената може да дойде от ислямските нашественици! Те не са меки китки като европейците и няма да се дадат като либералните ***!не мога да повярвам че виждам нещо положително в исляма, но съм потресен и изключително гневен от подривната дейност на феминистките, за такива боя е малко! Закони срещу насилие върху жени ли, я ***! Бих ви откъснал главите

62

НЕ на Педеращината!!

преди 6 години

Явно че неслучайно в миналото не са били равноправни с мъжете - само вижте какви беди за бялата раса докараха жените! Приказката че жена с пари е като май.муна с автомат, всички я знаем! А жена с власт е още по зле - пример е меркел! Да горят в ада предателите-мъже, които са разрешили навремето равноправието на жените! След като изчетох всичко свързано с ИК станах женомразец, въпреки че съм семеен! Винаги съм мислел че жената трябва да си знае мястото, е не чак като в исляма, но не и тая слободия

61

До 73

преди 6 години

Напълно съгласен! П...и си има навсякъде, но медиите са тези, които ни ги навират под носа, за да дразнят нормалните хора! И то не само жълтите и ***, всички!