40

Ел.Йончева-смешно е

преди 6 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

39

Анонимен

преди 6 години

Гореща новина! Сектретната мисия на американското правителство "Зума", всъщност се казва "Кума" и е изстрелян таен сателит за следене на Делян Добрев.

38

Анонимен

преди 6 години

Попитали Путин:- Може ли жена да стане президент на Русия?- Няма как, защото не съм жена - лаконично отговорил Путин ;-).

37

Анонимен

преди 6 години

70% от коментарите ги няма що така дали не са засегнали нечие предано сърчице.

36

Смешка

преди 6 години

За поста " лотария България" не могат да се пишат коментари. РЕКЛАМА- ИЗМАМА !

35

Анонимен

преди 6 години

Когато др. Елена Йончева обикаляше по света с държавни пари да прави уж репортажи беше хубаво , а сега го няма Станишев да и плаща и почна да печели с клевети срещу хората . Отврат .

34

Подлога на Сергей

преди 6 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.

33

Анонимен

преди 6 години

Делянчо спирай с глупостите,че руските служби могат да разберат че съществуващ.

32

Анонимен

преди 6 години

Няма нормолен човек , който да иска да се занимава с такива калташки номера. Това , което прави Йончева е гнусно и няма оправдание срещу кого и за какво е . Няма пари , които да оправдаят това , че се правиш за резил пред цяла България .

31

Анонимен

преди 6 години

На Путин през час му докладват как върви операция ***

30

Анонимен

преди 6 години

УСТАВ НА БСП ОТ 4.2.2017Г ЧЛ 2/1/БСП Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И СОЛИДАРНОСТ, ПОСВЕТИЛА СЕ НА ИСТОРИЧЕСКОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- КАК ИЗЯВЕНИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕБЕ СИ СОЦИАЛИСТИ КАК СТАВА ТОВА КАК САМИТЕ КАПИТАЛИСТИ ВОДЯТ БИТКА СЪС СЕБЕ СИ ЗА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ СЕБЕ СИ ТОЕСТ КАПИТАЛИЗМА- УСТАВА НА БСП Е НА СТЕНАТА НА ПАРТИЯТА, ТОВА НЕ Е ЛИ ТЕЖКА ПАРТИЙНА ШИЗОФРЕНИЯ...ОБЯСНЕТЕ, ИСКАМ ДА ЗНАМ- НЕ СЪМ ***, ЛЮБОПИТНА СЪМ.

29

Анонимен

преди 6 години

Естествено, дори в Пентагона са разработили план за свалянето на Добрев. Путин пък е създал специално звено "Добрев" към ФСБ за да му докладват лично прогреса по очернянето му. По цял ден го следят със шпионски дронове и сателити, за да го хванат в крачка.

28

Анонимен

преди 6 години

Не е руски агент бе Делянчо, агент е Междугалактическата Федерация,а на тях каква им е играта незнам.

27

Анонимен

преди 6 години

"Червената депутатка Елена Йончева опроверга обвиненията на Делян Добрев от ГЕРБ, че изпълнява поръчки на бизнесмени, на български или на чужди служби, за да го опетни."Делянчо, забрави ли, че срещу тебе има доказателства? Аре подавай си оставката и изчезвай, ставаш жалък вече.

26

Анонимен

преди 6 години

Била руски шпионин,абе мишки гербаджийски още малко и ще си повярвате.Аре сега ако имате поне малко мозък,си представете как шефовете на руските служби сядат и почват да кроят планове срещу Делянчо ,тия служби не занимават с прислужващ персонал.

25

Делянчо Добрев

преди 6 години

Гони ме МВР, търси ме ФБР, Бял лол, зад мене Интерол.Гангстери има тук, гангстери има там, там тара рам.

24

Анонимен

преди 6 години

Ама естествено, чуждестранните служби ще хвърлят ресурс и време за да свалят от власт Делянчо паляка. На Делянчо или фантазията му работи на 100% или се чуди как да нацапа екзекуторката си.

23

гого

преди 6 години

до 30абе кво БКП бълнуваш, то да бяхме цвете ми то в очите ни го казвст най корумпирани най бедни, е кой уоравлява БКП ли...хайде обришете си първо ос ...те задни отверстия и тогава коментари към другите извън властта.66398

22

Анонимен

преди 6 години

БКП-то се мятат от стена в стена и търсят кой проблем да яхнат! Смахнато ръководство,компрометирани хора!

21

гого

преди 6 години

ама Ленчето здраво Ви бърка в душицитв, да не кажа другаде. Утре и с извън земни ще си хиртува само и само мамин Дилянчо да очерни. И слепите видяха кой е везира в Хасково и колкото ББ по на време се отърве от тоз велможа толкова по добре....