80

смехурко:))))))

преди 6 години

Поне един път някъде вашата честна другарка да е писала за тез неща.Или другарката баданарка ЛЪЖА да е споменала.Но се хвалят със 100г история на партия извън закона.НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В която да се допусне това и да са в управлението и

79

смехурко:))))))

преди 6 години

Do ognyanz Явно сте от потекло на псевдо партизаните.1 .За мародерство и убийци давност няма Скравена ,Белене и още два острова.2.Чернобил 3.Народният псевдо съд.Сега излизат тез засекретени документи Но осъдени няма БКП я забраниха Но се боядиса на БСП. 21век сме да не го забравяй.Фактите сами говорят и както писах и Бог мълчи пред тях.Ограбването на държавата е също факт. не забравяй и израза Да излезат танковете

78

ognyanz

преди 6 години

До "Лелка Зелка": Елена Йончева работи в полза на обществото. Ако не беше тя, и досега родата на Делян Добрев щеше да печели по втория начин обществени поръчки и да бърка и в без това отънелия джоб на българския народ.

77

ognyanz

преди 6 години

До "смехурко": Смешен си. Писах ти вече: припомни си коя година сме сега. Какви крадци и убийци? Ако търсиш крадци, търси ги сега, а не в миналия век. И виж горе в заглавието каква е тук темата.А това, между другото е познат номер на днешните далавераджии и техните *** - като им лъснат далаверите, се сещат какво е станало около 1944г, а и преди това, и там търсят оправдания.

76

Лелка Зелка

преди 6 години

Йончева работи за себе си. Прави си филмчета, докато и върви депутатската заплата

75

смехурко:))))))

преди 6 години

Има поговорка и Бог мълчи пред ФАКТИТЕ. А те са много президент избран с лъжа и лъжец . 1 Без морал е дори .2.справка прочетете изказванията неговите и на баданарката Корнелия. 3.справка от изказванията им 3 месеца по късно.4. Геноцида към народа от БКП 5 .Можели нацисти да направят партия с други име и да са в парламента и се хвалят че са наследници на Хитлер.6. справка за снимките единият подаде оставка НО другият било шега на младеж двоен аршин за едно и също нещо извода е ваш

74

смехурко:))))))

преди 6 години

До ognyanz че сте платени *** е видно.Но и НАГЛОСТ да се правите на честни и почтени а за МОРАЛ да не говори ме.Как може крадците и убийците да пишат и да говорят за неща далеч по маловажни от това което те са вършили.Ако не знеате историята на нацията си и я пренаписвате това показва що за ..................сте това ми е отговора.Не защитавам никой но има една дума ЕТИКА поне това научете.И факта че БКП е забранена със закон а БСП се пишат като наследници на таз партия ..........

73

ognyanz

преди 6 години

До "смехурко": Накъде си подкара лакърдиите, смехурко? Остава да попиташ Елена Йончева защо е мълчала за това, което е ставало по царско време или по време на турското робство. Я ела на себе си, коя година сме сега? Делянчо ли защитаваш така, или по принцип далавераджиите.

72

смехурко:))))))

преди 6 години

Наглост през фашистко бяха фашисти на 6.09.44 станаха партизани и комунист .после избиха голяма част от истинските комунисти .Сега се наричат другари и то наследници на партия извън закона. Заради геноцида към народа .Е това ако не е НАГЛОСТ Йончева какво е ,Защо 26 години мълчахте когато се крадеше и разграбваше държавата и ограбваше народа.Сега сте глашатай на кое .Що за журналист сте или сте си ***

71

ognyanz

преди 6 години

Н'агъл тип е Делян Добрев. Срещу получавани пари от офшорни фирми и спечелени почти всички обществени поръчки за саниране от фирма на негови роднини, какво вади срещу Елена Йончева:Дали неин филм за БТВ е спонсориран от ЛукойлДали е била в имот на управителя на КТБ (по-точно във винарна)Дали е ходила до оградата на границата с кола на някоя общинаДали на среща, в която тя е участвала е присъствал човек, съден в Испания... и други подобни глупости. Това е модела ГЕРБ и не само в Хасково

70

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаОнзи ден Доналд Туск каза, че у нас корупцията е колкото и по цяла Европа.Аз на него ли да вярвам или на теб?

69

Браво!

преди 6 години

Благодаря Ви, г-жо Йончева!Видно е, че корупцията е поощрявана в България.Навлизането в личния Ви живот, по типично милиционерски начин, говори за правотата Ви. Обвиненият в корупция няма аргументи, започва с ДС методи, оплюване и навлизане с мазни ръчички в личния живот на хората. Тук не става въпрос за Добрев или Иванов, за БСП или ГЕРБ, а за корупцията като начин на управление.Всеки политик, който изнесе подобни скандални схеми, трябва да бъде аплодиран, независимо от коя партия.

68

Анонимен

преди 6 години

UNCEVA I TRETIAT POL AHAAA MAI IMAT NESHTO OBSHTOOO.

67

Анонимен

преди 6 години

Джукльо си заминава като Главанака и Шайкаджията.

66

Анонимен

преди 6 години

GROZNA I PROSTA-KOMUNISTKA,KOYATO MRAZI I MAIKA SI I BASHTA I.

65

Анонимен

преди 6 години

Наистина Елена Йончева не работи за никой, тя работи за себе си. Другите и плащат и тя изпълнява поръчки , защото вече го няма Станишев да и плаща милиони за разходките по чужбина да се прави на журналистка . Тази жена за пари и майка си ще продаде .

64

митьо гестапое

преди 6 години

Не е ли очевидно, че отмъщава за октопода?Мълчи за източването на 700 милиона от " Кремиковци " през,за 2005 - 2007 г. и аферата " Хохегер ". Има проблеми със съвестта си.Ние знаем, че бившият й възлюбен няма нищо общо с кгб, но дали тя знае това?

63

Един от Северозапада

преди 6 години

До vot42 Да не мислиж, че сега при Герб няма корупция, и на запад не сме известни като най -бедната и корумпирана държава на ЕС?Просто сегашните са по-голями пуделчета, по -послушни, изпълнителни, поддават се лесно на дресировка с минимум средства или просто с потупване по рамото, и винаги правят каквото и кажат, без изключения Даже и не им казват, само им намекват, и са готови. За това ги търпят и си затварят очите за корупцията днес.

62

vot42

преди 6 години

Абе "АНОНИМЕН",вие да не работите на смени,та постоянно джавкате по форумите! Може би ви плащат,защото само за това ви бива! БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!

61

vot42

преди 6 години

Йончева говори за корупция! Нима е забравила,че когато управляваше тройната коалиция начело със Сергей Станишев,на когото тя беше интимна приятелка,бяха ни спирани европейски фондове заради корупция!!! Най-фрапираш беше онзи случай с ""БАТКО И БРАТКО!'.