128

Анонимен

преди 6 години

Миналата година 100 човека умряха от пиене на фалшив Боярищник в гр. Казан за 3 дни !И това не влиза в статистиката, нали ?

127

пропагандата е.....

преди 6 години

Тука теоритиците колкото и довода да изкарат че руснаците са изчезнали преди 1000 години, фактите и картите друго показват.

126

зад завесата

преди 6 години

Както се разяснява:Русия не е слабаруснаците не гладуват толковаруснаците не пият толковаамериканците не са толкова силнидемокрацията не толкова привлекателназапада не е толкова подреден и сигуренабе тежкото наследство на пропагандата от студената война бавно се разсейва...

125

Аз

преди 6 години

това ми напомня за един стар виц. Някакъв ц..ани..н влиза при доктора и казва - Докторе, детето нищо не яде. Нито месо яде, нито сирене не яде нито мляко.А доктора го пита:- И защо не яде?- Еми защото няма.Та така, по официални данни в Русия е намаляло пиенето. Тоест намалели за продажбите на алкохол. А между редовете се чете че хората са го ударили на самогон, защото по магазините няма евтина ракия. То май няма никаква ракия де.

124

Анонимен

преди 6 години

До жекоБългария се пише с главна буква, крепостен селянино. Типичен пример за рософил. Лобомотомията не ти е простила. Последвай примера на вожда ти и се гътни от невро-сифилис, спирохетата, *** скапан.

123

жеко

преди 6 години

в Русия от много време се пропагандира ЗОЖ - здоровьlй образ жизни, спорт ,фитнес и т.н. нацията им е много по малко пиеща от всяка европейска нация , а за българия да не говорим

122

Анонимен

преди 6 години

и все по малко се хранят

121

Манафов

преди 6 години

Две бутилки водка за рускиня? Минете на руснаци, по- евтино ще ви излезе. И едно шише е достатъчно.

120

123

преди 6 години

То по тая логика на село никой не пие, щото не си купува ракия. Пък то Бай Пешо (примерно) от сабахлем си е почнал. Ама по статистика си е въздържател, че не си купува. Дали не е така и в русия или да. Само дето тука дори и най-пропадналите не пият соли за вана или лосион или каквото и да е там. Няма да ви обяснявам защо. Сами се сетете. А и още нещо нито турция, нито русия имат бъдеще, за разлика от България.

119

Тираджия

преди 6 години

Руснаците просто не пият вода.Жените и мъжете обожават алкохола.Наблягат много и на шампанско.В Русия да се запознаеш с жена е много лесно.След три минути разговор жената те кани на гости.Купуваш от магазина две бутилки водка и проблеми нямаш.

118

Скажи, Серега

преди 6 години

Вы не глядите, что Сережа все кивает, Он соображает, он все понимает. А что молчит, так это от волненья, От осознанья, так сказать, и просветленья.

117

Анонимен

преди 6 години

шутка!

116

Анонимен

преди 6 години

"правенето на секс, когато няма чувства." Другите работи, ок, ама това защо е лошо, не знам ?

115

Анонимен

преди 6 години

Абе ей ! Я оставете хората, да си пият спокойно, бе ей ! Аз работя здраво и искам да си пийвам. Плащам си данъците, гледам си живота и синпия, що ще ме тероризират е така ! Нямалода доживея до старини ? Ми чудо голямо о,аз си решавам ...

114

юбералес

преди 6 години

Онези 76 души умрели в град по-малък от София са част от няколко стотин пили от този спирт в този ден. А този спирт от бояршник (подобно на червена боровинка) е държал 5% от пазара в града.

113

юбералес

преди 6 години

Във великая и необятная бизнесът със спирт е на най-високо световно равнище. Има стотици фирми продаващи спирт, има десетина вида спирт от най-различни плодове и зърнени култури или медов. Рекламата е на високо ниво, а продажбата е навсякъде. Спиртоматите са като при нас кафеавтоматите - на всеки ъгъл.

112

Анонимен

преди 6 години

Официално чистят имиджа на ***. В руските сайтове съвсем друго пишат, а и се готвят нови крути мерки за намаляване на потреблението. Ниско са в класацията, защото пият гаражен алкохол и други заместители като Боярищник

111

БГ-Гражданин

преди 6 години

Към официалната стъкмистика която се цитира тук, наред с алкохолните напитки би трябвало да се вслючи и бояришника, антифриза, медицинская спирт който се продава по аптеките, домашния самагон и другите алхимични продукти на които "братушките" на нашенските *** са царе. Да не забравяме че водката и другите спиртни напитки, които се продават по магазините са недостъпен лукс за повечето рушки граждани.

110

Анонимен

преди 6 години

Отдавна съм го забелязал! Най-класните пияндета са от Острова и Скандинавия. Руснаците им дишат прахта направо)))Който е поработвал в Слънчака добре знае кой колко пие и кой колко носи!)

109

sofeto

преди 6 години

Естествено че самогончика няма как да влезе в официалните им статистики. Възможно е нафта да къркат по малко!