168

Хау..

преди 6 години

На всеки чиляк му требат средно по 50 кг или минимум по 25 кг върла, люта ракия...и нема никаква infecciosa-bactericus-microbus да ви налазе и ше пращите от великанско здраве! Ни жена ше ви изненада ни нищо у космоса!

167

xy

преди 6 години

За четири години здравата обедняха и нещата продължават да се влошават.Путин води две горещи войни-в Сирия и Украйна и две студени-срещу САЩ и Европа.Накрая Русия ще загуби и четирите, както стана и през 1990 г.Само тази сметка си направете-в България минималната заплата е 300$,а скоро Путин обяви с фанфари че руската става 150$,същата е картината и с пенсиите.А България е най-бедна в ЕС и цените ни са най-ниски,значително по-ниски от тези и в Русия.

166

връзка

преди 6 години

Ако се подобри живота и у нас и има повече фондове- съответно и корупцията ще намалее рязко- как им увират главите в Брюксел за алкохола, а за нашата корупция не могат да се сетят..

165

Анонимен

преди 6 години

БРЕЙ-Й-Й, случи се!Да се появи достоверна информация в днескато!Какъв пробив!!!Като обяснявах, че ирландците пият повече, лоша, *** и луда бях!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

164

Анонимен

преди 6 години

Пари, пари нямат. Затова и пият препарати за вана, одеколон и т.н. Бедни хора са руснаците. Но виж вече виоланчелиста на Путин спестил 2,6 милярда долара.

163

До Анонимен 159

преди 6 години

Написах го по памет и съм сбъркал. Но защо ти, предупреден, че може да се научи днешната цена, сбърка? Или просто лъжеш, така, по навик? И аз влязох в аптекарския сайт и виждам, че цените са от 1000 р/L в Москва до 600 р/L в провинциален град.1?= 69.17 р на днешна дата . Смятай ти! Важното е, че глоговата настойка не са безобидни капчици, съдържат сърдечен гликозид, от който при предозиране умираш. И никой няма да даде толкова пари за някакви следови количества алкохол. Хайде баста, писна ми!

162

Бояришник-джендър до

преди 6 години

171,Русия има нива на използващите твърди наркотици (1,8 млн. души), които според докладите и проучванията са съизмерими само с тези в развиващите се страни.Русия е на четвърто място в света по консумация на алкохол на глава от населението над 15 години. Преди нея са само Беларус, Молдова и Литва. Спомнихте ли си залегналото у нас мнение, че руснак е синоним на пияница?

161

Анонимен

преди 6 години

Пиели боkлуци? Браво на избора на този от снимката. "Пят озер" е уникална водка, отлична, прави се с вода от едни езера в Сибир, за които легендата е, че е е много здравословна. Тук смених онази с подписа на Менделеев, за "Беленькая", водка със спирт, по-добър от този по ГОСТ. Минал през 13-метров въгленов филтър, като спиртът зa "Jack Daniels". Деликатна, с фин вкус. Препоръчвам я!На най-патриотичните си съотечественици препоръчвам сингъл малт поне на 12 години.Ще го пият с възгласи "WOW"!

160

Анонимен

преди 6 години

Ми не, не вярваме

159

Анонимен

преди 6 години

До Бояришник-джендърВ кравария не пият толкова защото се опушват ли?- е виж:"Избирателите на Тръмп гневни посегнаха на марихуаната!"

158

Бояришник-джендър

преди 6 години

докато има течни сапуни и лосиони що да дават пари за скъпи алкохоли..ха.ха

157

Aдмиралъ

преди 6 години

...Пътят на България е към Русия! Сами виждаме как евросъюза гние бавно и стремително отвътре

156

Анонимен

преди 6 години

Руснаците като имат алкохол пият, докато го изпият докрай!Не ходят на работа, зарязват всичко и се наливат до безпаметност.

155

Исти

преди 6 години

Това е много лош признак който означава,че руснаците обедняват все повече заради политиката на Путин,а покупателните им възможности се сриват!...

154

Анонимен

преди 6 години

12 литра на човек е нищо, това значи че средно руснака пие 1 литър водка месечно. За сметка на това битовият алкохолизъм взема невиждали размери в европейска България.Вчера една жена пред мен (към 40 г.)си купи голямо шише ракия и каза на продавачката:"Днес ще се почерпя!".

153

Послепис

преди 6 години

Само няколко зелени трола самотно рият из остатъците на информационната помия, която този път се оказа доста постна за тях.THE END

152

Анонимен

преди 6 години

Санкциите дават резултат! Скоро ще почнат да рупат шишарки :)

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Споко хейтъри Русия ще я има много след като от циганизараната и гейнизирана България няма да останало нищо.Е да бе, то и СССР щеше да го има пък го няма

150

Анонимен

преди 6 години

До ПАЗАРДЖИКИма да, у нас сигурно има и повече от 200литра ракия.Всяка година варим с баща ми и брат ми и все остава.Тримата за една година не можем да изпием 40л ракия и от 20 години все остава и си стои е така.От началото на декември до сега сигурно съм изпил 5 литра ракия.Това са около 45 дни това се пада по 110грама средно на ден и ми се струва, че съм пил ужасно много.На един руснак ако му дадеш 5л ракия за една седмица няма да ги има.Хайде стига сте ги защитавали тия пропадняци.

149

Анонимен

преди 6 години

До До юбералес 135Викаш Бояришника струвал 60 евро литъра а?А защо като напишеш,, Бояришник цена " излиза най-висока цена 78 рубли?