23

Анонимен

преди 6 години

"Остава наследството на главорезите децата!?"Остава наследството на САЩ - "Нова сирийска армия".

22

23 ти

преди 6 години

Задокеанските ни "братя" ни готвят инсеменация на Европата.Ама гледайте какво става в Африка.Никой не го споменава в новините.Тука де?/?

21

профсъюза

преди 6 години

Като работодатели - краварите са морално задължени към бившите си наемници, спор няма!

20

РR FAKE News

преди 6 години

"За тази цел американските ВВС извършиха редица въздушни удари в последно време." - краварите всичко решават по този начин.но мисля че от това поколение ще възпитат чудесни шахиди!

19

Анонимен

преди 6 години

Колкото и жестоко да звучи зад решетките на снимката виждате бъдещите камикадзета.И пак да си дойдем на народно творчество........."Дорде е мъничка змията......"И какво е сторил Цар Борис I при покръстването.

18

Анонимен

преди 6 години

Yyy

17

Анонимен

преди 6 години

Ако спрът Краварите да доставят оръжие на умерената опозиция Идал никога няма да възкръсне. Без оръжие и долари война не се води. Това и на децата в детската градина им е ясно само Краварите се правят на ударени с мокър па.рцал!

16

Факт

преди 6 години

По ония земи рязането на глави е част от местната "култура".Видяхме че го правят и ИД,и "умерените",и "неумерените",че и редовната сирийска армия(където дисциплината е слаба).Просто ТИЯ ХОРА НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!Без значение от коя държава произхождат,идва им от вътре да правят такива неща.Особености на религията,дето се вика...

15

Анонимен

преди 6 години

Ами той Цар Борис I знае лекарството.Питайте историята.

14

по втория начин

преди 6 години

Значи ФАЩ са си вързали кучетата..

13

Истината

преди 6 години

До Анонимен"Ами децата на комунистите защо ги бавим?"Ами защото сте деца на комунисти,затова,ха-ха!Че то всички сегашни "заклети демократи" имат комунистически и /или ДС произход!Обикновените нормални хора и тогава и сега не се занимават с тези неща.

12

Анонимен

преди 6 години

Е то историята се повтаря... Накрая децата обират джакпота

11

Милко Балев

преди 6 години

"А децата на комунистите защо ги бавим?"Щото си мърда, затова. То от теб зависи.

10

Хм

преди 6 години

В Европа смятат да приемат обратно децата на джихадистите(а най-вероятно и самите джихадисти)!!!Пълен потрес!Тия не са просто лу*ди,а напълно неадекватни!!!Естествено и логично беше ВСЕКИ замесен в такава дейност по какъвто и да е начин, да бъде лишен от гражданство(ако има) и изгонен!Най-добре и семейството му*!В ЕС не разбират ли че се води война на живот и смърт,такива ****отски решения са недопустими!

9

АРИЕЦ

преди 6 години

Мъдрият български народ е казал: "Крушата не пада по-далече от дървото." И следователно - "На зла круша - зъл прът!"Ликвидирайте малките ***. Критърсите трябва да се унищожават преди да са пораснали - култов класически филм.

8

Анонимен

преди 6 години

А децата на комунистите защо ги бавим?

7

Дедо Зорош

преди 6 години

До "На какво основание?"Е как на какво? На основание юдеомасонски меркелизъм, ей на това! Не задавай отговори!

6

Анонимен

преди 6 години

Преди Русия да обяви война на ислямска държава, САЩ воювахали срещу тях, че и те се слагат като освободителки. Според мен САЩ по скоро създадоха и спонсорираха ИДИЛ докато руснаците не и видяха сметката.

5

На какво основание?

преди 6 години

Е, добре!Съзнават опасността, но въпреки това са решили да я допуснат в ЕС.Как да си обясним това?Някой някъде е решил, че в рамките на Европейския съюз трябва да бъдат полагани грижи за всичко калпаво, извратено, опасно за европейската идентичност и дори за физическата безопасност на европейците, които обаче да бъдат задължени с парите от своите данъци да финансират всичко това.Откъде накъде, бе?!

4

ТАМ

преди 6 години

В Германия ще ги отгледат , и ще започне пак Колелото на Историята да се Върти .Ще има Георги Димитров и Лайпциг , Освиенцим , Сталин , Брежнев , Путин , ИДИЛ и пак на ново .Уморихме се вече . Да ви кажа една ИСТИНА - Православните Християни никога не са Убивали , защита е имало . Мюсюлманините и Католиците начело с ПАПАТА са Убивали Деца и Бременни Жени . За това е Войната в Християнството - Православните са против ПАПА .