43

Правилна трактовка

преди 6 години

"Марката "ИД" загуби много от своя блясък с физическото унищожение на халифата. (БА Заради руснаците, те не се туткаха и направо ги изчекнаха)И какво ще направят генералните спонсори "В залеза на ИД"?Точно така! Остава да ребрандират и използват "наследството на главорезите" за още малко военни игрички в средния изток.

42

точка

преди 6 години

Наследството на главорезите децата-за осиновяване в САЩ,Саудитска Арабия и Израел.

41

Polska

преди 6 години

Да не са луди? В Европа няма място за деца-джихадисти. Който отиде да се бие в БИ - моментално отнемане на гражданството, както и на цялата рода и забрана за връщане. Стига лицемерие и псевдохуманизъм!

40

Дони

преди 6 години

Ислямска държава бе унищожена от РУСИЯ.Сега други си присвояват победата,т.е. нейните създатели.Точка.

39

Пророкът Гочо

преди 6 години

Европа си призна косвено,че участва в създаването на ИДИЛ.

38

АМАН от проблеми

преди 6 години

Оръжия за маснипулиране на тълпите са описани в древен рим до въстанието NIKA в Консантинопол.. Подобни са описани по време на френската революция с превземането на бастилията и десетки хиляди зверски убити след нея..По подробни данни публикуват от Бехтериев още 1927 година..\"Оръжия за манипулиране на тълпите"

37

Дядо Мраз

преди 6 години

Тези хора са били обсебени с нови нагло престъпни обемно проникващо обсебващи оръжия благодарение на нагло престъпно декодиране през лични документи със свалени биометрични данни.По този повод предупредихме писмено през Свободния БЪлгарски електронен печат навреме.В НРБ подобно обсебване е пробвано 1989 година вижте групи на лечение в Белене.Ползвали са спец наркотици нарочно подадени от съседна страна и турско говорящо пси препрограмиране през сателитни телевизори..

36

Анонимен

преди 6 години

Да се приберат при работодателите на родителите им - Израел

35

вие за краварите ли?

преди 6 години

Еми каквото са надробили - това ще сърбат!

34

333

преди 6 години

Сега на ред е Иран, скоро там САЩ ще разбият управлението и ще е следващата държава бълваща терор за сметка на евтин и заграбен петрол.А за нормалните хора ще има само бежанци.

33

Анонимен

преди 6 години

сащ даде на кюрдите ПЗРК.тайно.русия разгромиха терора в сирия моля ви господа журналисти недейте да преписвате победата на сащ .сащ е люпилник на терора сега искат воината в сирия да продължава с кюрдите .техните деца учат живеят си спокоино а другите нации не ги интересува че в европа терора унищожиха и убиха мирниятнарод пак неги интересува тяхният бог е бизнес пари.ето това е сащ

32

Анонимен

преди 6 години

Германия е полудяла . Как така решили да приемат деца на джихадисти сред тях 17, 18 годишни изградени ислямисти . Това е лудост да си вкараш такива . Да си ги прибира САЩ те са тяхна разработка .

31

Анонимен

преди 6 години

Кой свали Садам Хюсеин за да пеави демокрация?Къде са доказателствата, че той е имал химическо оръжие?Една от многото западни манипулации.Уж свалят диктаори, защото искали демокрация.............а искат само да крадат нефт и газ и да контролират нефтените и газовите коридори.Както стана и в Либия.Айде не ни ги пробутвайте тия номера!

30

Циник

преди 6 години

Ядрото на ИДИЛ бивши офицери от армията на Садам Хюсеин...американското лицемерие - донесе разцвета на най-гнусната и примитивна религия на земята! Унищожили ИД - дръжки! Сега алахогъзниците ще продължат с атентати , и кланета! Белгия ,Холандия , Франция, Германия - страни станали жертви на *** продажни политици-марионетки ще са новите люпилни за алахогъзни фанатици!Ще отглеждат змии в пазвите си - за наша сметка!

29

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ е победена от Русия.ИДИЛ беше създадена от западните служби.

28

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Огромна статия за унищожението на Ислямска държава и нито ред за заслугите на руснаците към това.А, всъщност без намесата на Русия главорезите от ИДИЛ щяха да са стигнали вече до Европа.Такава груба манипулация и преиначаване на истината, не е имало дори по времето на тоталитаризма.Факт !Чудя се тези журналисти наистина ли са журналисти или са събирани от Околовръстното ?

27

Дайте ги

преди 6 години

за осиновяване в САЩ.

26

трудно

преди 6 години

Ние имаме същия проблем с промитите мозъци по времето на социализма.Явно едно поколение не стига.

25

Хюго Бос

преди 6 години

А не миже ли по един куршум в главите на това прокълнато дяволско семе?! Какво връщане и социализиране искат за тези изчадия толерастките нацисти

24

Анонимен

преди 6 години

""Марката "ИД" загуби много от своя блясък с физическото унищожение на халифата. Многото истории за ужасния живот на хората, които са се намирали в ръцете на джихадистите, също допринасят за това развитие", се казва в доклада на Пентагона."Пентагонът явно разглежда ИД като своя "марка" на производствената си линия за терористични групи.