16

Нормално е!

преди 6 години

В челната стотица няма беден тенисист.Както и във всеки дуг спорт има Турнири за майстори -Мастърс и Чалънджъри и Фючърси за кандидати за слава.Както във футбола не можеш да сравниш доходите на тези от Верея с тези на Реал.Има спортисти и спортисти.М/увпрочем О.Станойчев с 3 седмици на 96 място прекрати кариерата си с около 500,000 долара.А във футбола също фалират от безпаричие.Ярък пример ЦСКА.И ако се появи спонсор ,продължават.Спорта стана супер комерсиален.Но на върха осигуряваш живота си!

15

Фенъ

преди 6 години

Спорта нали е хоби, за здраве и за кеф? Направиха от спорта бизнес, ся реват. Не се наядоха ей!

14

Телепат

преди 6 години

До АловТук не става въпрос, за тези които изкарват милиони. В ATP има стотици тенисисти, които едвам свързват двата края - буквално. Докато при футболисти, баскетболист и разни други отборни спортове, спортистите получават пари, но не се грижат за пътувания, хотели, масажисти, лекари, то при тениса те трябва да плащат за всичко това от джоба си. Ако е изкарал 50 000 долараза годината, ще трябва да седи в мизерни дупки и да яде МакДоналдс.

13

Анонимен

преди 6 години

Тука някъде по статиите имаше такива размисления от един наш писател,не му помня името, идеята му беше григор димитров е номер 3 в света на тениса , а при писателите ако си номер 3 печелиш много повече от тениса, но за българските писатели които сме далече от големите има някакви си 30 лева.Нещо такова.Все пак номер 1 при писателите е с милиард долара. в тениса извън големите си плащаш да играеш а никой не ти плаща за това, което неминуемо води до спад на желаещи тенисисти .

12

Анонимен

преди 6 години

Донякъде е прав той и Федереи имат пари но те са от голямата четворка, но тенесисти които са извън топ 100 на света въобще не са в цветущо състояние , голяма част от тях се отказват по чисто финансови причини. Сравнение с футбола примерно това значи десет отбора в света да имат доходи футболистите , а останалите отбори да са с доброволни участници, без заплати.Заплати ще имат като влезнат в топ 10 световните обори.Естествено не е така в футбола.Но има и спортове които стоят по назад в тениса.

11

Snorky

преди 6 години

Колкото повече получават толкова по-малко им се вижда, че имат. Заради алчните спортисти вече почти не гледам спорт. Иначе стане ли дума за някаква "кауза" се надпреварват кой от кого повече да приказва популистки и да "даряват" уж пари. Сгaн алчна.

10

язе

преди 6 години

Явно и у тениса има ченгета...Ей, тея верно са навсякъде.

9

криста

преди 6 години

Стигне ли се дотам да не им стигат огромните и без това пари значи спорта отстъпва с бързи крачки назад....

8

do7

преди 6 години

Така ли ,не думай бе не знаехме.***.

7

Треторазряден ли?

преди 6 години

Ех да бяха всички български тенисисти такива трето разрядни.Григор играе в Шампионската лига футболни ***.Там не допускат второ разрядни ,камоли треторазрядни.В АТП Мастърс пускат само супериграчи Не може в една група с Реал и Юве да са Верея и Септември както казваш ти.Има иерархия и Григор е в челото и.А ти и газ да пикаш не можеш нищо да промениш.Вълкът не се влияе от мнението на овцата..

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Джокович беше...

5

Анонимен

преди 6 години

Джокович е велик тенис шампион.Дришну е жиголо, при това треторазрядно.

4

Алов

преди 6 години

Кравар работи 12 часа взима 300 лева тоз 3 000 000 и нищо не прави. БОжеее

3

Анонимен

преди 6 години

Всяка год. се вдигат наградните фондове при мъжете и жените нищо че женския тенис трибуните са полупразни и като цяло е в пъти по-непопулярен!

2

Анонимен

преди 6 години

Жокер айде връщай се ,че тоя от АсковУ ви превзе АТП то ..... Футбола отдавна умря и тениса ли да отписваме .

1

Discovery

преди 6 години

Тоя кой беше.... ааа да оня тревопасния дет заради веганството изчезна от тениса...Шегувам се, просто си хейтим ей тей...