33

Анонимен

преди 6 години

цитиран от БТАxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

32

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си луд за да влезеш в коалиция с меркел.

31

Ira

преди 6 години

Как ли изобщо сме живели някога без госпожа Меркел? Тя е обезателна!

30

Панталеев

преди 6 години

А да не забравяме и Путин като Бойко е непоклатим,Две Велики държави и една ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА

29

Панталеев

преди 6 години

Само Бойко е непоклатим ,горко и на Германия

28

Додо

преди 6 години

Обама напусна къщата. Хилари е в официално криминално разследване и вероятно ще свърши в Гуантанамо. Крайно време е и изменницата на народа, религията и расата си - Ангела Меркел да ги последва - сваляне от власт, криминални обвинения и военен Трибунал за нея и подобните и Сатанисти. Това е единственото решение, за да я има Европа!

27

"-"

преди 6 години

Баба Меркел яко "сгази лука" с мултикултурализма, който се опита да наложи в ЕС не без помоща на Обама.Но, идеята не се прие от гражданите на ЕС особено след "бежанското цунами" от Африка, което заля Европа и последвалите терористични актове, и сексуалното насилие над европейките.Неолибералната идеология губи позициите си и в САЩ, и в Европа, но баба Меркел твърде късно го осъзна, дори след Брекзита!

26

Анонимен

преди 6 години

Само до преди 30 години тази държава беше на две парчета и Европа беше спокойна и просперираща.

25

Анонимен

преди 6 години

Е гати тъпите германци.

24

българина

преди 6 години

избори избори, никакви еврейски канцлери повече

23

Анонимен

преди 6 години

Това е решение по немски. Всички управляват и няма никой в опозиция. То и при Хитлер така се е започнало - с единение на нацията. Пък после виж какво стана.

22

Очаква ни

преди 6 години

коалиция от избори...

21

Паметлив

преди 6 години

Вижте как в Англия мин.председателя(и обикновено лидер на управляващата партия) бива сменян от своите,щом стане безполезен(или вреден) за партията и/или държавата!Торите не се поколебаха да махнат дори легендата Тачър,когато тя стана неадекватна!В Германия е по-различно-тия си държаха дори на Хитлер,когато бе пределно ясно,че са загубили войната!Е с Меркел ще се наложи да побързат,щото времената са други и никой няма да ги чака.Впрочаем и в САЩ не я искат и може да приложат Канцлеракт...

20

GOgo

преди 6 години

Скапват се да го бутат това правителство, но няма да им се получи. Меркел е изиграна карта вече. Трябва промяна...

19

Абсолютен факт

преди 6 години

Единствената причина в Германия да няма правителство е Баба Меркел!Още преди време беше ясно,че ще направи голям проблем и че трябва да се оттегли навреме,с достойнство.Изглежда тоя момент е пропуснат и намирисва на изгонване.Да и дадат пенсия,Нобелова награда или друга залъгалка и да се маха,за да няма грозни сцени!Ако уважава страната си,де!Впрочем социалдемократите спокойно могат да поискат друг канцлер,като условие за правителство и това ще е удобен предлог за оттегляне.

18

Анонимен

преди 6 години

До 16:Съвет:Не се мъчи, а си направи клизма, ако не можеш сам, викни някой да ти помогне !

17

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абсолютно безпринципна коалиция доказваща, че при фасадната демокрация всички допуснати до голямата политика обслужват интересите на системата ...Само си играят на управляващи и опозиция, но са едно и също.Една умна глава обаче беше казала, че, когато всички политици са в управлението, в опозиция остава ... народът.

16

Анонимен

преди 6 години

И аз тръпна в очакване. Обкрачил съм лъскавия бял трон. Позивът беше еднозначен. Не оставяше никакво съмнение в крайния резултат - мирисът и плътният звук обещаваха бърза и приятна развръзка. Но нещо се обърка. Нещо с двоен цолаж и твърда консистенция напира да излезе от мен, но след 35-минутни усилия, резултатът е лош. Половината виси навън, другата не излиза. Молете се скоро да се чуе приятелското пльокване и да си почина от напрежението!!!

15

13

преди 6 години

А свежи пари кой ще ви праща да обслужвате кредити и ипотеки ??? Знаеш ли тогава ,че мутрите -ко;екторските фирми които са на Кремъл ще издевателстват във вас и ще чукат жената на комшията и твоята пред децата ви ???

14

Анонимен

преди 6 години

Тази м ша Меркел няма ли кой да и каже, че е свършена за голямата политика.