25

байдмитър

преди 6 години

Няма лошо камионите да плащат повече ама дали разликата няма да я плати потребителя на стоки в магазина, че то всичко в магазина идва с камиони. Иначе и на мен цялата нова система ми напомня за голямо крадене, което ще се осъществи на наш народен гръб, в никакъв скучай по добри пътища, само яко далавери за гербата.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе бате бо,тво са 10 Миража бе бате!

23

Анонимен

преди 6 години

Кучетата лаят а кервана си върви... това сме за тях.... трябва да има и хапане за стане нещо.

22

3334

преди 6 години

Моля не сравнявайте Сърбия с българия.Това е обида за сърбите.

21

Да

преди 6 години

Пак ще има крадене и схеми, заложени още от сега

20

Привет от Варна

преди 6 години

Тук миналогодишния ремонт на Хемус посока Сифия преди големия завой от Повеляново за Девня е вече с пукнатини и за ремонт. Досега нямаше зима и снягзада скрие и и поеме вината за некачествената настилка, контрол и натоварване на пътя. Искате ли снимки.

19

Батю Бойко

преди 6 години

Искате да карате по новите аутобаня пък неискате да плащате...аааа

18

аман от терористи

преди 6 години

Подава се че продавачите на холограмни оръжия се контролират от масови убиици готвещи ликвидация на хората..Аман от престъпници на власт в София .АМАН

17

арести за бандитите

преди 6 години

Същите терористи само миналата година са продали над 7 000 000 тежко терористични съоръжения за трайно увреждане на земята маскирани като "Винетки и други холограмни скенери.В момента се провежда от Климата прочистване на България и Балканите от дупки причинени от холограмни стикери лепени на предни стъкла.Около 8 000 000 000 пробиви с различни размери са искърпени с мъгли.Много вреди нанесли нови стикери за уж тех прегледи

16

АМАн от престъпници

преди 6 години

Нагли престъпници на власт искат да прецакат жестоко БЪлгария и всички автомобили с тежко вредни съоръжения.Ограбването от бедния оставен без доходи народ на над 1 000 000 000 допълнително ще ни донесе РАЗРУХА

15

EMIGRANT

преди 6 години

Dejurnite mrunkachi,dejurnite oplakvachki,dejurnite nekadurnici,deto vse ne moje da vi se ugodi!!??Mai nakra9 edin gol9m negurski za vseki pootdelno,qe da si nalegnete vuzbudenite,cherveni zadnici!!

14

Анонимен

преди 6 години

Некой ше се лаппа големите пари. Връзкар и тарикат да си в тая държава, живот ще си живееш.

13

опетков

преди 6 години

До сд Спокойно, скоро и това ще стане. След като всичко е готово, след няколко години и леките коли ще минат на тол такса.

12

ehoo

преди 6 години

mejdu Sandanski i Kulata otdavna ima magistrala. Mejdu Sandanski i Blagoevgrad niama.

11

чиба

преди 6 години

"Николай Нанков: Обмисляме и уикенд винетка!" Толчо, по-добре обмислете как да не крадете!

10

Анонимен

преди 6 години

Ами колите защо няма да са с тол такси?Защото при тол системата плащаш за това, което ползваш, а не един пътува до село 5 км., друг пътува София-Варна и двамата плащат една цена на винетката.Омръзна ми от комунизъм. Дайте малко да въведеме пазарни принципи, както е навсякъде по Света. Нека всеки да плаща само за това, което ползва.А то ние сега и на пенсионерите пенсиите плащаме, и на тези от "етноса" помощите им плащаме и краденият ток плащаме и какво ли не плащаме.Нека плаща, който ползва.

9

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте, фирмите ще си изчислят новите цени ;) Лошо няма, жалко че след 10 години след въвеждането пак ще имаме разпадаща се и занемарена пътна инфраструктура, особено в провинцията и извън магистралите. Сигурно кметовете по общините пак ще разправят, че нямало пари за дупките по пътищата, докато се нанасят в новите си домове за по над 500 000 лв всеки, на заместник кметовете са по-евтини и скромни, само около 100-200 000, апартаментите в София, морето и чужбина са им отделно!

8

Анонимен

преди 6 години

Колкото и объркващо и завоалирано да го пишете, мутрата иска да прибира пари и от леките автомобили, а ни увещаваше целият герб, че това няма да се случи! Биби, бавно, но сигурно си отиваш! Вбеси мен, това означава, че с поредните си лъжи си вбесил многоооооо хора! Мутра смотана!

7

Анонимен

преди 6 години

А някой изчисли ли с колко ще поскъпнат стоките в магазините, превозвани с камионите над 3.5 тона, след въвеждането на ТОЛ системата?Честито Ви обедняване!П.С. А пари за ремонти на пътища пак няма да има.... защото ще отидат в нечий джоб.

6

Анонимен

преди 6 години

От въвеждането на тол такса за тировете държавата ще е на далавера няма лошо, защото сега тираджиите пълнят джобовете на проверяващите ги, и не си купуват винетки. То е и безумие да искаш веднага тира като влезе в България и шофьора да търси къде да си купи винетка, защото това по Света го няма, и чуждите, и наши шофьори не са свикнали.Даже в България още сме с "пътни листове" за тировете, но това е друга тема. Навсякъде по света е с CMR (чемере).Въпросът е защо и колите не минат на тол такси?