236

Само питам

преди 6 години

А няма ли няква конвенция, която да защитава всичкк хора от насилие, не само жените или гейовете, а и мъжете, децата, нормалните хора, ***, българите, арменците... Не трябва ли борбата срещу насилието да обхваща всички хора, а не определени групи...

235

Анонимен

преди 6 години

И защо ни информирате какво са казали тези чaвки? Дайте и друга позиция, друга гледна точка. Примерно тази на Валерия Велева, как прави анализ на всеки цитат по-горе и го оборва. На акад. Георги Марков ...

234

Анонимен

преди 6 години

Извратените европейски ценности сериозно навлизат в православна България.Ще го допуснем ли!?

233

Морски

преди 6 години

Според тази конвенция в училищата дамските тоалетни ще се ползват свободно и от момчетата.Има ли родители съгласни с това!!!!!

232

СатаНАТО

преди 6 години

След като изхождате от позицията, че никога не можете да бъдете елит, няма как да ся излекувате...

231

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОТи стани от елита и си поръчай ВЪТРЕШТНОСТ...АМА НЕ СТАВА С ПАРИ.

230

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОКато съм нула защо се нервиш А това за устата що си мислиш, че не те касае. Друго ни различава, но няма да ти го посоча даром...всъщност ти изобщо не ми пречиш, *** си ...само това ти остава.

229

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОИзказване на Щефен Кьонигер от фракция Азг

228

Анонимен

преди 6 години

Ако името не включваше "Истанбулска..." може би щеше да има по малка подозрителност. Не знам откъде идва името. Ако беше "Брюкселска..." положението щеше да е същото.

227

СатаНАТО

преди 6 години

Външността и не само тя е продукт, който ще могат да си осигурят само елитите-Че стани и ти от елита и си поръчай външност, кой те спира? А ако нямаш дадености, кво ривеш? Такива нули като тебе има безброй в седемте милиарда земни жители. Само защото произвеждаш тор и имаш уста като ханска врата ли смяташ, че си върха на сладоледа?

226

СатаНАТО

преди 6 години

Оставам с впечатление, че всеки мъж в Европа се прибира с идеята да си пребие жената. Ако има такива случаи, то те са криминални, а не произтичат от взаимоотношенията мъж - жена.-Разбира се, че точно от това произтичат - от насадените стереотипи. Точно срещу това е конвенцията. Който не може да се оправя с жените без тупаници, да не се жени.

225

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОчевидно е, че никой на никого нищо не налага, но платените *** едно им е спуснато и това си баят...............ОЧЕВИДНО Е ЧЕ ХОРАТА ИЗЛАГАТ СОБСТЕВЕНИТЕ СИ МИСЛИ И НиКОЙ НЕ ПРЕПИСВА ЛИСТЧЕТА КАТО ТЕБ, ПЛАТЕНИ ***.ОЧЕВИДНО Е ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВИЖДАТ, за слепите-не

224

Анонимен

преди 6 години

Сега ще стана циничен и брутален, защото само така може да се каже истината. Новият пол,sex на англ е новият Човек, който ще купува, консумира и ще е роб на ....айде нека оставим това сега. Новият "човек"ще се създава в лаборатории и ще е с предваретелно планирани черти. Външността и не само тя е продукт, който ще могат да си осигурят само елитите. Класовото неравенство ще е генетично закодираноНай-важната цел Е НОВИЯТ ЧОВЕК ДА Е БЕЗДУШЕН.БПЦ защо няма отношение по темата?

223

Анонимен

преди 6 години

има си наказателен кодекс нали всички бяхме равни пред закона нали не трябваше да се делим на пол раса цвят миризма и прочие.след това ще има ли конвенция за защита на мъжете предимно от психически тормоз като при някой има и физически.

222

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е, че никой на никого нищо не налага, но платените *** едно им е спуснато и това си баят.

221

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията защитава жената като ще и забрани да е жена, а ще я превърне в ***, т.е. ОБЩЕСТВОТО ЩЕ й наложи нова роля, нова стереотип. КАК ТОВА Е ПО-ДОБРО? ТОВА Е НАСИЛИЕ, Това е като насилстваното покръстване. Аз като жена катогорично отказвам да приема"ЗАКРИЛАТА" на тази конвенция и като човек категорично съм против имиджа, който се налага на мъжа, извличайки го от единични криминални случаи, за които си имаме закони и съд.Прилагайте ги.Ако щете си имаме и десетте Божи заповеди.

220

Анонимен

преди 6 години

трябва да се бият обратните яко, а и жените, като не слушат. Не главата у стената, а леки тупаници в стил нюанси сиво. На повечето им харесва.

219

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = манафско-крадлива ***

218

Анонимен

преди 6 години

Как защитата на жените кореспондира с налагането на "МЕРКИ ЗА РАЗЧУПВАНЕ НА СТЕРЕОПИТИТЕ ТРАДИЦИОННИТЕ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ РОЛИ"?Какви традиционните женски и мъжки роли? Да са родители и да създават деца и всичко произитичащо от това...вече се заменя с ***, Т.Е социален пол?!?!? WTF кастрати, програмирани от брюскелските и не само, пеераси.ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ, НАПИСАНО Е МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.Апокалипсисът започна, хич не се заблуждавайте....или с човека е свършено....

217

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 222 -това го прочети по добре-" чл.4 Основни права, равнопоставеност и недискриминиране т.3- Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола