11

голям джумбиш

преди 6 години

И след всичкото неистово напъване да се изкарат национално отговорна политическа сила.... ....лъснаха едни розови пра шки....

10

МaйМyнaтa

преди 6 години

Точно си го турям на .... тоя мишок

9

българина

преди 6 години

теб никой не те пита, изчезвай о време, предател

8

Ели, RE: г-н Иванов

преди 6 години

Съгласна съм с Вас, вярно е, особено ако нещо не функционира нормално, сме способни да доведем човек към самоубийство..Отношенията между хората мили мои съграждани не се уреждат с дюкументи, а с компромис, търпение и разбиране на човека до нас. Понякога просто трябва да замълчим, мили момичета и жени!Мъжете ни действително живеят и работят в стрес.Най-лесно е да се разведем и да си грабнем шапката, трудно е да видим, че и ние грешим.:)

7

Циник

преди 6 години

Това "нещо" Станишев - от ден на ден става все по мазно и хлъзгаво!Той/тя/то - още сам/сама/само не може да реши към кой аджеба пол принадлежи!Едно е сигурно - трупа яко мангизи ... и ще е милионер - без ден трудов стаж!Лъснал е като мазен бюрек, и не спира да ни казва кое е правилно , и кое не!

6

оопппсссс

преди 6 години

Ха сега бе Корни, ха сега бе?

5

сурвакарче

преди 6 години

Станишев има семейство, но знаете, че имаше разни снимки с мъже, когато беше управляващ. Сега, като изказа мнение по този въпрос пак започна да ме съмнява, че върви по другия бордюр, а семейството е само за прикритие.

4

OMG_Lucker

преди 6 години

Някой очаквал ли е нещо друго от меката китка Станишефф? Между другото той така разказа играта на БСП, както никой друг.

3

Божееее

преди 6 години

Да хванеш единия па да утрепеш другия....

2

Анонимен

преди 6 години

У вас може,но у нас не е така станишка

1

Анонимен

преди 6 години

От един престъпник какво друго да очакваме освен ново престъпление?