31

Анонимен

преди 6 години

Започвам да си мисля, че тези на които джихадистите режат главите по разни клипове са все разни толерантни, третополови и т.н. То истински мъж дали ще се остави да му резнат зелката ей така пред камерата?!? А и колкото повече са третополовите - толкова повече одобрявам да им се режат зелките!!! Друга полза от тях (освен медийна) не виждам!!!

30

Професор

преди 6 години

Не го харесвам и подкрепям но в случая господин Станишев е абсолютно прав. Всички които плюете по различните не сте опитвали такъв секс и от страх мразите различните. Сигурен съм, че ако всички скептично настроени опитат поне веднъж aналeн секс ще видят че няма нищо лошо даже ще им хареса много.

29

Станишев е по-десен

преди 6 години

Станишев е по-десен и от десните! Той въведе плоския данък преди 10 години и ни присъедини към ЕС и от тогава аз живея по-добре. Ляв лидер - Дясна политика, както Тито в Югославия - ляв мигач социализъм бла бла и разък завой на дясно - капиталъзъм! Ха, ха!

28

иван

преди 6 години

Какво друго да се очаква от този - ама лицемерието червено е безкрайно , уж са против , но гласуват " за "

27

Мда

преди 6 години

Модерната лява партия си има "леви" проблеми...Май дойде времето за преброяване на обра*тните в ръководството и?Ето,един вече се обади от Брюксел,без да го питат.

26

Анонимен

преди 6 години

Станишев подкрепя конвенцията, защото той самият е от третия пол и иска да му се даде правото да се самоопределя като такъв.

25

Анонимен

преди 6 години

От Холивуд се въведе някаква мода и почти всички жени се надпреварват да изтъкват колко са били желани от известни мъже! *** как така Еди Кой си не и е обърнал внимание.Да не е по грозна от Еди Коя си?!! Катрин им го каза и я нападнаха!

24

юрист

преди 6 години

Извеждането като правна норма на правата на отделна група лица е дискриминация само по себе си. Основен правен принцип е еднакви права и задължения за всички лица.

23

Анонимен

преди 6 години

Е какво ще стане ако не я ратифицират ще ни изгонят от европата ли или до сега без нея жените в Бг да сме ги третирали като роби или животни пълни глупости имаме си достатъчно законикоито налагът напълно излишно това ратифициране

22

20

преди 6 години

Минис, минус, ама факт! Да сте чули геберюгите да са против? Няма и да чуете! Накрая разбира се, няма да кажат, че и Бойко е като Станишев, а тук ще излезе заглавие ,,Парламента одобри.....''. Ако е за даване на 100 милиона знаете кой дава!

21

Ха-ха

преди 6 години

Има си хас Станишко да не подкрепи третия пол!Впрочем не чухме и ***-и той е от тях.Тия,след като съсипаха БСП(което иначе не е лошо,хи-хи),избягаха по Европата и сега ръсят назидания.Абе оу,пратиха ви там да не пречите,не го ли разбрахте?

20

РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ

преди 6 години

Вижте СерГей Станишев, какви тумори ражда комунизма......

19

Анонимен

преди 6 години

Kак да не я подкрепи, нали беше събрал няколко хиляди души публика за първата публична целувка между себе си и един турчин?!

18

Анонимен

преди 6 години

Че те и Герб са на това мнения най малкото защото е Истанбулска, но са по хитри.Ослушват се като диви прасета в чужда царевица и накрая пак ще приемат каквото трябва заедно с ДПС. А Валери е подписал по собствено настояване, че ще Му го крепи мандата 4 години! Така, че Бойко може да ги праска както си ще и го прави!

17

??

преди 6 години

Кой го пита за мнението му??? Разката държавата и отиде да си почине в европарламента с прилична заплата...

16

Анонимен

преди 6 години

Стана традиция евродепутатите на БСП в Брюксел да правят едно, а партията им тук обратното! Подозирам, че още не им дават да се разпуснат, защото тогава щв вземе да се появи истинска опозиция и номера кой изял мандрата и разрушил черквата няма да минава.Ав тоя номер има още хлебец поне за 3 мандата на Тиквака!

15

Калеко Алеко

преди 6 години

Бат Серго веднъж вече е уволнявал Кака *** за едни приватизационни афери, май е време да я уволнява пак ... ?!

14

шматка

преди 6 години

Начи цоциалистите подкрепят гейбраковете.Няма какво да го овъртате.Какво ще кажат червените кхмери.

13

Анонимен

преди 6 години

Станишев е подкрепил истанбулската конвенция по рождение.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами като не сте съгласни със Станишев, подкрепете Корни или още по добре Валери, или направо Герб!