10

Анонимен

преди 6 години

Поредната хранилка за свои хора,ефекта ще е нулев като карането на фарове.

9

шматка

преди 6 години

Ааа и институт направихте за това.Нямате аналог в света по простотия.Сега и на този институт ще отпуснете няколко милиона бюджет.Обърнете внимание на училищата.Там пълнят главите с купища ненужна информация и нищо за подготовката им за реалния живот

8

Анонимен

преди 6 години

Абе хора включете фаровете и всичко ще бъде точно, щото вчера правих маневра и видех един да гази коте без светлини...

7

БЕЗ катализатор

преди 6 години

До Отговор!Ще помогне.........като ни задължат да монтираме допълнителни фарове!

6

Отговор!

преди 6 години

Не няма да помогне!

5

Борислав

преди 6 години

Глупости,катаджия ще дава решения и съвети.Института трябва да се казва "по пътна опасност", защото маркировката и пътищата са безобразни.

4

ха-де

преди 6 години

На всеки е ясно, че мерките трябва да са комплексни, а не от днес до утре и после нищо. Но парата отива в свирката и толкова :) Лошите пътища, лошата организация на движението, слабия контрол от страна на органите на реда, лошото състояние на автомобилите, слабата квалификация на шофьорите, липсата на адекватна законодателна и правосъдна система и ред други фактори са причината за тази война, но тия проблеми са сложни за решаване и не става само с приказки по ТВ студията, а с воля, пари, акъл...

3

Анонимен

преди 6 години

книжки да се дават след 3 месеца обучение не като сега за 20 дена

2

Партиен член

преди 6 години

И като се сетя че в този институт ще се назначават "наши' хора ,си мисля че,нищо няма да се промени. Този институт ще се финансира от държавата и естествено нашите хора ще усвояват и от там.Корупцията е навсякъде и тя е причината за всички беди.

1

опити

преди 6 години

Държавата се опитва да намали ПТП-тата, но засега не успява...Bullshit .. Нищо не се опитва държава, просто отбива номера, че уж много се е загрижила за жертвите по пътя. Също толкова се опитва, колкото и с решаване на проблема с мръсния въздух. Много приказки, *** мерки и резултат никакъв.