31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУволнението на доц Сопотенски стана така прикрито, под сурдинка, та ако може никой да не разбере и да реагира. Професор Балтов обеща в ефир, че няма да уволнява никой от протестиращите. Да уволниш, един от най добрите си кадри е меко казано нагло.Доц. Сопотенски, освен че е изключителен специалист, е изключителен човек, почтен, внимателен към персонала, сърдечен и любезен.Надявам се здравият разу да победи и справедливостта да възтаржествува .

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Сериозно ли бе, ТЪ ПАК?Затова ли оттам минаха и получиха помощ 5000 души по празниците?Много си отворен на дежурството си май, по ми яр не до кла тен!

29

Анонимен

преди 6 години

Какъв престиж?!?От прекрасната болница за спешно лечение от времето на бай Тошо след поредица "демократични" "реформи" накрая остана само името и сградите.Това място се превърна в болница, където се държат отвратително с пациеннтите, подпират си кого да лекуват и работят през пръсти.Най-доброто, което може да се случи е да уволнят целия персонал на болницата, да я затворят за половин година и да я реновират изцяло. Да я оборудват с модерна техника и после с конкурс да назначат свестен екип.

28

Румен

преди 6 години

Сега,ако искат нещо да се промени ,да напуснат всички от Пирогов!Всички,още днес!В противен случай са мижетурки и задлужават да ги мачкат!Глад за мед.кадри има огромен,ще си намерят веднага работа другаде!

27

Анонимен

преди 6 години

ПСЕВДОдемокрация.По тертипа на SIC, ДС, БКП, Мутристан....

26

Анонимен

преди 6 години

До Хитър ПетърТака ли?Аз пък казвам, че не стана същото!Напротив - дадоха им 100 (СТО) МИЛИОНА.

25

Анонимен

преди 6 години

Как в престиж е уронил" Пирогов" отдавна няма престижа, който имаше преди години

24

Българско правило

преди 6 години

Винаги премахвай първо НЕУДОБНИТЕ . Само така ще пресечеш огнището на разум и събуждане

23

Анонимен

преди 6 години

Внушението ти за демокрацията не върви.Комуно-герберистан по-става.

22

Стефан

преди 6 години

Това е тотална подигравка след 20 години стаж, да те карат да преподпишеш с 6 месеца изпитателен срок!!!Пълен *** е този шефа на ПИРОГОВ!( не го познавам, но това , ако по-горе написаното от мен е вярно, голям апаратчик!!! )

21

0тCиднейАвcтpaлия

преди 6 години

Тук ако стане нещо подобно идва Австралийската агенция по труда и му разкатават играта на директора. Дори наскоро имаше запис по новините от камера как някав беше сгафил написаха му глоба, и върви зад гърба на инспектора го псува, инспектора се обърна и му написа едно лисче и му го даде и си продължи проверката. Оня седи и гледа лисчето, глоба 5к за обида на държавно лице. Хаха

20

анонимен

преди 6 години

30 години пирогов се занимава само с политика вие сте лекари и лекуваитеболния бьлгарин които иска да се занимава с политика да напуска

19

Анонимен

преди 6 години

Демокрация, няма що!

18

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата работи само по поръчка на властта.Първопричината на злото е липсата на воля у нас да сменим тази власт.

17

1

преди 6 години

Един приятел от детството ми има следната история:Записа и завържи във военно училище - държавата му плати всичко.Специализира гражданска професия и стана много - добър - държавата му плати. Човека имаше желание да служи и работи, но ... държавата го изхвърли. Сега работи за чужденци които оценяват труда му и му заплащат подобаващо.Същата е и историята на младите лекари у нас. Като гледам същата е и историята на по - възрастните от тях.

16

Колегиално

преди 6 години

Защо трябва всички да бягаме?Нашият "доктор" шеф също ни обира.Бордовите директори са като охранители-вземат хиляди за да охраняват интересите на определени фармацевтични фирми, доставчици, фирми за ремонтна дейност и сие.Напротив, колеги, протестирайте, това е единственото, което ни остана!

15

Анонимен

преди 6 години

Брилянтен лекар. Много, много жалка държава. Честните ги уволняват, крадливите *** ги назначават за шефове. Нема такава държава.

14

Анонимен

преди 6 години

е в БГ е нормално, това новина ли е ?

13

Ол

преди 6 години

Това, което може да се види на всички нива по медицинските институции е гмеж.От университетите през болници и пр. само и единствено гмеж...Самоуправство, простотия, безхаберие - това е здравната система в България. Шепа, дерибействащи простаци.

12

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали има смисъл ,но все пак да го споделя ,ако може да стане достояние на съответните органи ,лекари от Пирогов и други болници масово отклоняват болни в частни клиники и правят операции там ,защо го правят нека компетентните органи сами си отговорят искам да кажа ,че може би уволняват не тези които трябва