40

Kuncho

преди 6 години

То трябва да имаш и малко мозък за да разбереш, защо не се използват новите трамваи, метро и автобуси!Явно са закупени за да ги има, без да е помислено как да се поставят в услуга на гражданите!А като влизаме в такива популистки теми е добре Премиера да даде пример как се ходи на работа с колело или обществен транспорт, а не да се движи с ескорти!

39

Анонимен

преди 6 години

Ами картата за цяла година е 365 лв. за всички линии и за метрото идва по 1 лв. на ден. Нищо не е, но ако имаш пари да си я купиш.

38

111

преди 6 години

Ами като направихте билетчето по 1,60 на хората им е по-евтино с кола, бе умник!

37

Анонимен

преди 6 години

Бойко, качвай се на колелото. Зарази ни с личния си пример. А, ти. Пет автомобила возят един човек. Чак пък толкова да си незаменим, не си.

36

Анонимен

преди 6 години

И аз това се питам, толкова транспорт накупи и накрая даде по 100 бона на джип ей така да си ги ползва... *** ти лице мерната гни да... защо после ги стреляли... даже им е малко...

35

Жокер

преди 6 години

Аз не мога да разбера , как е възможно по един човек в кола да се вози!

34

Анонимен

преди 6 години

Колегите вече имат по 2 коли. Само една не ги устройва.

33

SS

преди 6 години

А твоя кортеж в този случай.........сам с 5 коли......айде стига глупости.забранете на индийците да горят пластмаси и дрехи втора употреба и ще се реши проблема, но наааали са ти избиратели, грижиш се за електората.

32

Анонимен

преди 6 години

Скъп градски транспорт дори когато съм половин човек пак ще си карам колата. БУДА има чисти дробове за разлика от ръцете. МРЪСНИ РЪЦЕ ИМА БУДА.

31

Анонимен

преди 6 години

Борисов забрави ли, че вече година как Герб вдигна цените на билетите за градски транспорт с 60%?Или такива глупости той не помни.А знае ли, че тия цени бяха внесени в съда и български съд се произнесе, че са незаконно високи?А Фандъкова знае ли нещо по въпроса?Ясно е, че на хората им излиза на сметка да пътуват с коли.Докога ще се прави на ни лук ял, ни мирисал?

30

Анонимен

преди 6 години

Абе, мутро, в София мирише на пушек и сажди....не мирише на изгорели газове!!!!Нагъл, още по-нагъл, най-нагъл....ГЕРБЕР!!!!

29

Издислав

преди 6 години

Пък нии горим обуща и ***

28

българина

преди 6 години

не само са по едн ами и карат най старите коли в целия ес и извън него! да ни по едни30 хил и ще си купим нови, наглец нещастен, ослушва се като невестулка да обвини някой друг

27

Aham

преди 6 години

Не можем всички да сме като Бог Б- заради един човек да има пет коли в кортеж........

26

Анонимен

преди 6 години

Градския транпосрт неудобен, мръсен, препълнен.А и нали си плащаме високите акцизи за горива и храним монопоплистта, който пазят (лукойл).

25

когато чета

преди 6 години

Когато чета, за оправдават едно или друго решение с българска специфика ми е ясно , че става дума за некомпетентност и корупция. А за тези които оправдават всячески замърсяването на въздуха, нека само да си помислят, че могат и те да заболеят от рак или друго поради замърсен въздух...Тогава дали ще мислят по същия начин?

24

Анонимен

преди 6 години

Борисооооооов,не колите,печките са проблем.През лятото трафика не е по-малък,освен това е 30-35 градуса понякога,но няма такъв смог.Не се прави на умрела лисица,много добре знаеш къде е проблема.

23

А

преди 6 години

Колко пъти е отишъл с градски транспорт на работа той ?Имали журналист да го попита или предпочитат да му свалят ципа всеки ден ?

22

Анонимен

преди 6 години

Червените боклууци са на амбразурата :)

21

Мисли в/у снимката

преди 6 години

Как се е напънал........готов е да захрани газови хъб !!! Ха ха ха Да не мисли , да не се напъва , още нямаме хъб, пък нищо умно не измисля