360

законя

преди 6 години

Чисто нови трамвай автобуси са само по някой линии и то трамвайте на леля фандъкова са бракувани от швейцария истината боли но е истина а билета е 1.60 незаконно ...

359

мозъче

преди 6 години

Да земе да мисли от реална гледна точка от нивото на обикновен човек с една заплата ! Масово пътуват по един човек в кола а градския транспорт колко е развит , колко семейства използва по една кола ?

358

Анонимен

преди 6 години

Гласувайте отново за ГЕРБ и после не плачете. Те не се интересуват от чистотара на въздуха, а от това колко пари ще вземат от такси и глоби. С тоя Банкянски ***, пътува с 5 коли сам. И то по 2-3 тона, 5000 кубика, разхода какъв е? Карат с 200 защото го е страх да не го утепат. Какво отделя кервана, всеки може да предположи. Самозабравата на тези крадливи сви:не показва, тотален протест и изритаване. След това съд и конфискации!!!

357

Papi hans

преди 6 години

А новината, която се хабим да коментираме най-вероятно е фалшива. Вижте заглавието "Борисов с мисли..." Това просто няма как да е истина :)

356

Анонимен

преди 6 години

Тук е пълно с идЕоти, за радост с 4-5. Безумни идeи, забрани и високи такси. Ще им кажа на тези фекаломети, проблема не са колите, а лакомията, корупцията, кражбите, калинките, неграмотниците във властта. Да забранят и ще стане война!! Дебелия и издухан чичка от Нснке ще бяга, но да ди взима шугавата кметица, щото и Тя ще гризне дръвцето. Да се премахне бедността, да се нормализират цените на тока, парното и горивата, както и лозунгите за нови коли.а качеството на горивата, нито дума. Долу ГЕРБ.

355

Papi hans

преди 6 години

Въздуха ще се изчисти, когато него го свалим от служебния автомобил. Направо ще ни просветне. За целта обаче, тр да си вдигнете г*зовете от компа, да спрете да мрънкате и да погласувате като хората. Или май си ви харесва някой да ви мачка, да си плачкате и после пак за него..че то за кой друг.

354

пъпеш

преди 6 години

Абе верно ли от тези 2 лъча 10 станции са дублирани? Голяма тъпотия е тва бе? Да пестят от мотриси и интервал

353

шматка

преди 6 години

До 356Ползвай кучешки впряг тогава

352

Анонимен

преди 6 години

"Има чисто нови трамваи, чисто нови автобуси, чисто нови тролеи"Претъпкани, с лошо обслужване, пълни с крадци, а понякога и побойници. Искам да знам, че джебчиите се хващат, и че проверката не казва "Шш ей, да си билета, бе !".С радост бих си карал колелото, ама е равносилно на самоубийство.

351

Анонимен

преди 6 години

Тикво, съсредоточи се върху оралната любов с шефовете си, щото 6 месеца не са малко време.Въздуха го остави на мен,аз ще оправя нещата.

350

Анонимен

преди 6 години

Птавиш путища караме коли спираш асфалта рипаме на градския транспорт

349

рвер

преди 6 години

с билетче от 1.60 си пътувай ти Боко !Те някои държавни глави ходят с колело на работа, а не като тебе с една рота гавази и сини лампи.

348

Анонимен

преди 6 години

След многобройните мокри целувки и страстни прегръдки на Юнкер, Боко започнал да мисли!

347

Ян Хус

преди 6 години

,,...По един,в кола..'' Ами ако я подкараме като някои други ..... За Един, .... по десет коли.Я вземи по добре им съберете лимузините,и им дайте по едно колело на любимците на народа,тогава над цяла България Слънце ще грее.

346

Анонимен

преди 6 години

1. Вдигнаха драстично цената на билетчето. На близки разстояния е по-изгодно с кола.2. Да изравнят нивото на обучение в начален курс. Сега някои училища се водят елитни и хиляди ученици от крайните квартали пътуват всяка сутрин до "елитното" си училище и мама или тате специално ги возят до там с колата. Кое ги прави елитни тези училища? От първи клас учат чужд език. Иначе и децата са от кварталите, и учителките.

345

Анонимен

преди 6 години

До Абе хораАко работата ви е наблизо (до 4-5 км) ползвайте велосипед когато е сухо времето.--------------------А ако е на 18 км и има 30 см сняг и е -5 градуса?

344

Анонимен

преди 6 години

Премиерът е като мръсен въздух .

343

нова тиква

преди 6 години

...и чисто ново Метро има, с евробакшиш правено уж, а влаковете съветски от 80те години...

342

extremist

преди 6 години

ТИКВА МИ ЗА ТЕБЕ КВО ДА КАЖЕМ КАТО СИ 1 В 10 КОЛИ.........

341

Тарикат

преди 6 години

Депутатите на групички се возят по 5-*** в кола, министрите с метрото пътуват, останалите политиканти колела карат само и само да опазаят въздуха чист :) А обикновенните хорица, как не ги е срам, по един в кола се возят.