137

Анонимен

преди 6 години

Варшавският договор и СИВ бяха контра на НАТО и ЕС, и двете вече ги няма, даже вече сме с двете останали, АМА КАКВО ОТ ТОВА!

136

zerodue

преди 6 години

Това, че трябвало да ги удържаме 4 дни, 24 часа и т.н. е някакъв мит - по онова време са ни превъзхождали само в жива сила, което в края на 20-ти век не е кой знае какво предимство, по танкове и оръдия сме били долу горе равни, имали сме обаче доста повече самолети и ракети, не знам кой е трябвало да издържа 4 дни.

135

Анонимен

преди 6 години

До Анонименангличаните със смешната си армия ли?

134

до Осман

преди 6 години

С твоите думи ти потвърждаваш поговорката- "Зелено магаре и умен турчин-няма."

133

Анонимен

преди 6 години

Турция не е Европейска държава. Колко % от територията и е в европейската част? От нашата граница до Истанбул по точно до босфора от там нататък територията и е в азия. Столицата на Турция е Анкара а тя е в Азия. За каква европа бълнува османлията?

132

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 133Абе другари много рано сте налазили ракията . Каква армия какви пет лева. Тогава Турция е в НАТО и щеше да има световна война. Англичаните казаха, няма да позволим две ориенталски държави да предизвикат трета светована война. Иначе наздраве .

131

Българина

преди 6 години

Най сетне някой да признае че възродителния е процес който трябва да се доведе до край за да не се създава ситуация като в косово. Само тогава на балканите ще има мир

130

Анонимен

преди 6 години

Комунистите работиха неуморно да нямаме съвместимост с НАТО и то с цената да жертваме родината си пред Турция.Без тях България щеше да си има 30 хилядна подготвена армия с американски танкове и самолети .Поне на нивото на Гърция .Уви , приказките ,ама кой наряза ракетите ,ама кой съсипа армията,ама аз не съм виновен тип Каракачанов ,това имахме откак влязохме в НАТО.

129

Анонимен

преди 6 години

Да задържим турската армия за 4 дни, хахаха! С армията от преди 1989 год. за 2 дни щяхме да сме на Босфора, за 2 дни в Солун и за 2 дни в Охрид! А сега един "горски" не можа да намери цялата държава!

128

Анонимен

преди 6 години

Пак пуснаха бързата пратка борисовако минеш из ловешкия даи ще остановиш бая нередности

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Не, разбира се! Ние сме били в турската империя, а не обратното..И ние и турците сме били в Османската империя.

126

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СЛАБ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС. А КАКТО СЕ ВИЖДА ПРИЧИНАТА: БЪЛГАРИЯ, ТОЕСТ БОЙКО ИЗПОЛЗВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЗА ДА УРЕДИ ТУРЦИЯ. ТРОЯНСКИЯ КОН НА ТУРЦИЯ В ЕС.

125

нали

преди 6 години

Всъщност ако слушаха Костов и му бяха дали няколко мандата България щеше да е напълно съвместима с армиите на НАТО.А сега не е и затова са виновни всички руско турски другари и другарки саботирайки армията ни с глупави спомени за това дето е било .Не случайно и досега нямаме и нов изстребител .

124

Анонимен

преди 6 години

От както ходи до комшиите нещо започна да говори "умнотии". Докато османлията не върне Кипър на кипърците и докато в Турция не се установи свобода на медиите и на народа за каква европа бълнува османлията? Вместо светска държава каквато беше Турция в момента се е превърнала в Османлииска. С тази разлика че все още не са обули шалварите и не са нахлупили фесовете а жените фереджетата.. Но в близките години и това ще стане. А нашият ръси мозък и фърга акъл на лево и на десно.

123

суьо

преди 6 години

До Анонимен Не, разбира се! Ние сме били в турската империя, а не обратното.

122

Анонимен

преди 6 години

В ЕС мислят сериозно за турция, затова никой не иска турция в ЕС. Не чакат бойко да им говори глупости.

121

САМО ГЕРБ

преди 6 години

ГЕРБ НАД ВСИЧКО! ПОВЕЧЕ НИКАКВА ВОДКА, САМО УИСКИ!

120

Анонимен

преди 6 години

Мъдруванията на Бойко Борисов не интересуват никого, освен може би един тесен кръг приближени. Любовта на Бойко към Ердоган е очевидна, но другите европейски политици не се интересуват от тези бойкови ориенталски страсти.

119

суьо

преди 6 години

И кво ми дреме за Сърбия, Гурбетчия? Сърбия е майстор по забиване на нож в гърба на България (с помощта на русия, естествено).

118

Анонимен

преди 6 години

До ГypбетчияИзказването ти означава че Варшавския договор е бил поддръжник на геноцида в Сърбия, т.е. един фашистки военен договор.