157

Анонимен

преди 6 години

До д.рисльовците, които не са ходили в казарма или не са били на турската граница - бойният план на България беше при евентуална война да задържи турците за 30 мин (а не за 4 часа) докато дойде СССР и останалата част на Варшавския договор.Иначе си пишете глупостите, никой не ви пречи. Ама поне питайте по-дъртите, дето имат спомени от соца.

156

байхой

преди 6 години

*** човек, драги зрители, би казал проф. Вучков...

155

Анонимен

преди 6 години

Ами прав е Бойко, аз също съм "за" да покажем среден пръст на турция но преди това трябва мощно въоръжаване с което да си осигурим отбраната, при евентуална инвазия.

154

Бай Кочо

преди 6 години

Струната е тънка не я навивайте много !

153

Анонимен

преди 6 години

А ние ще плашаме дълговете на Гърция,за това чехите казаха,че няма да плащат!Ние не сме ги обирали,че да плащаме?

152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГърците сами си въоръжиха армията,бе!Първо изгониха чуждите войски,вклучително и американските бази,а след това си накупиха оръжия и се въоръжиха до зъби,купиха френско и не знам още какво въоръжение,ядоха заеми и това е една от причините да имат много дългове и изпаднат в криза.И за това Европа ще ни кара да плащаме,но далаверите си ги направиха други като Франция,Германия,а и монополизират собствеността им с техни компании,а ние ще плащаме,затова чехите казаха,че няма да плащат за

151

Анонимен

преди 6 години

Лъжливато овчарче ,Един милион ???? Напуснаха 360 хиляди , а се върнаха 160 х. Ей така се фалшифицира история . Днес избягали 1 милион ,преди това ,,владичество и съжителство,, и бай Кемал и леля Мюнире ,ятаци на Левски . Психическото състояние на индивида не му позволява и един ден да мине без лъжа .ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО .

150

европатриот

преди 6 години

Прав е ***.

149

анонимен

преди 6 години

плюите по русия ама ще видите кон боб яде ли какво направи холандс батальонв босна гледаше сеир и никои не упрекна холандия за кланетата така ще стане и сегаако се наложи всеки ще гледа сеир и няма да се намеси така че зарежете нато и несе заяждаите с русия от сутрин до вечер

148

ангел

преди 6 години

Браво , с БОГА напред , Борисов и успех !

147

дедо Ташунко

преди 6 години

Борисов, имаше стар лаф от времената, когато си бил безбрадо пръчле. "Ако баба ми имаше колища, щеше да бъде трамвай!"

146

TOP SECRET

преди 6 години

У нас щяхме да имаме Косово а за Възродителен процес няма един осъден , какво означава това , Манипулация на Н-та степен

145

Евронаблюдател

преди 6 години

Тоз им е най-умния на българите.

144

1

преди 6 години

До Българина,а защо ли не опитва,втори възродителен процес.

143

тонката

преди 6 години

Другарите пикат газ.Каква красота само.Цяла Европа и не само хвали Бойко победоносеца само тук другарите и уж десните седесарчета къде даже и в парламента не можаха да влезнат плюят от злоба и завист по него.Мачкай ги Бойко,мачкай,народа е с тебе.на избори пак ще ги размажем(:(:(:(:

142

Джедай Мастър

преди 6 години

До Kiki4-те дни са градски легенди, също като това, че Доган е голям политик. Предава се от уста на уста и Борисов от някъде го е прихванал. Да не мислите, че е ходил в държавния архив да проверява каква е била доктрината на Варшавския договор по време на соца? Човекът трудно фокусира вниманието си за повече от 10 минути.

141

Анонимен

преди 6 години

От подобни изказвания всъщност не става ясно България как трябва да неутрализира заплахите за националната си сигурност, напротив - поставя много въпроси и неизвестни. Бг армията по времето на СССР нямаше патриотизма и бойния дух на оная наша армия, която превзе Одрин за 3 дни. Ние ще градим ли изобщо занапред въоръжени сили и на каква основа ? Каквото каже някой " голям шеф" ли ?

140

Kiki

преди 6 години

Чак пък 4 дни ... Явно и тогава се е скатавал Бокича,защото не са му ясни доста работи.Армията ни е била страховита.Кви 4 дни,кви глупости

139

Джедай Мастър

преди 6 години

Ако някой ни излага пред чужденците, то това е самата Тиква. Само как му тече мисълта:В България имаме 1300 джамии. Когато бяхме член на Варшавския договор със 100 хиляди души армия, планирахме да задържим турците за четири дни на границата в случай на нападение, докато дойде помощ от Съветския съюз. Ние винаги ще стоим на европейска позиция по въпроса за Турция, но ако искаме това да се промени, трябва да го обсъдим...Ерудит и дипломат.

138

Анонимен

преди 6 години

До zerodueпо онова време турската армия превъзхожда бългаската в жива сила, която бързо е щяла да стане умряла сила