28

Кокинов от Банкя WC

преди 6 години

Шефе, ти сам си го избра!

27

Чичо Манчо

преди 6 години

Работим, работим, работим...ша ля ля, ша ля ля

26

от Чистотата

преди 6 години

Добре, че от време на време се намира някой, който да почиства бо-клу-ците.Ако чакаме на Герберасткия съд и прокуратура ...

25

ОСТАВКА

преди 6 години

Буцо,забирай и другото прасе и се махайте!!!!Некадърници!!!!!

24

антицаратура

преди 6 години

Цацаратурата няма ли да провери и друга версия---т.нар. бизнесмен дали не е убит от своите авери-по фирми, които по една случайност са водачи на ГЕРБ?

23

КОЙ

преди 6 години

И тоя е станал като КОЙ...дебел и нагъл. Ама нали си е негов послушник- следва модела!

22

Патриот

преди 6 години

А появи се, къде се беше загубил последните дни или нещо не беше много подходящо за медийни изяви :) Българите обаче мине ли 2-3 дни и забравят всичко, ракия и салата да има!

21

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 6 години

Открито Писмо .Господи Цацаров , Заявление ,Искам да ви уведомя че в Перник се ОСКВЕРНЯВАТ ГРОБОВЕ .Така Наречения Ковачки , собственик на ТЕЦ ПЕРНИК разкопава ГРОБОВЕ за да изважда Въглища за да ги сложи в ПЕЩИТЕ на ТЕЦ ПЕРНИК .Не искаме да се отопляваме с Мъртъвци , това е правено само от Хитлер .Моля ви прочете ТОВА .ХОРА ПОМОЩЩЩЩ.

20

реалист

преди 6 години

Цацацров, ти цялата политическа вихрушка доведохте народа да бтде избиван и унижаван. Не знам как работите, но не се вижда плод от труда ви.

19

П.Петров

преди 6 години

Трябва да видим кой ще е следващия гръмнат, ако е от ГЕРБ, значи е отмъщение заради "държавен" рекет, ако е от бизнеса с магистралите, значи е "неуредени бизнес отношения". Не знам кое е по-добре за пред Европата ... Няма да изказвам предпочитания. Според мен и двете версии са показателни за липса на държавност.

18

Анонимен

преди 6 години

Цацаров да прати по един SMS на всички бизнесмени които имат яхти, хотели, коли над 50 хил. евро, и всякакви други млекарници да кажат кои е следващия ...и кой - последния !

17

превод

преди 6 години

търсиме подходяща изкупителна жертва ама не е лесно. изгорихме най добрия си кадър с нови искър

16

Анонимен

преди 6 години

Каквото каже Цацаров, това е истината. Ходи до Нови Искър, видя на място, и отсече пред журналистите. Всички са убити с по ЕДИН изстрел в главата. Не чух някой журналист да го сгащи по този повод. Та защо да ни си продължи да плещи врели-некипели, с аргумент да не навреди на следствието. А то от това по увредено следствие едва ли има.

15

Анонимен

преди 6 години

до 11. Истината отдавна е излязла наяве. Прочетох я още на 5 януари. Един от коментиращите в един сайт по всичко изглежда че е жител на Н.Искър разкри точно кой е убиеца и кои са чистачите след него. Росен е убит от същите тези дето са очистили семейството. Как си представяте сам човек да премества 100 килограмови тела да забърсва с парцалИ кръв? Смешни ни направиха. Сигурно са си мисли ли че всички сме от онези 80 % ***!

14

Анонимен

преди 6 години

Не работят - лъжат нагло!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Работим усилено значи внуците ни да очакват присъди.

12

МНЕНИЕ

преди 6 години

Моето мнение е - Трябва да имаме Истински Прокурор .Време е.Видя се че Цацаров е *хванат* от Мафията .Това ще даде Нов тласък в България - В момента Общините ударно правят нови Земеделски Планове , Нови Градоустройствени Планове в ИНТЕРЕС на Мафията .Пазете си ЗАМЯТА и Наследството - може да ви вземат земята и да ви пратят в заменки .

11

Анонимен

преди 6 години

Ей прасе цацарско , че ти си един от убийците ... баси смешната жалка държавичка , с още по смешно население

10

Анонимен

преди 6 години

И на мало.умните вече е ясно че на тази територия командват мутрите. Тези марионетки за които гласувате и си мислите че ви управляват са подчинени на такива като този подземния червей Христов. От *** охранител в дискотека да се издигнеш и да заграбиш цял млекопреработвателен завод как си мислите че става? Защо някой от вас тук коментиращите не сее сдобил с такъв завод? Защото неставате за мутри! За мутра не се иска акъл но пък се иска наглост безочие и кръв много кръв и трупове след вас.

9

Къде са ни журналята

преди 6 години

Точно преди да влезем в Ес и малко след това убиха доста от знаковите фигури в сенчестият бизнес. Тогава се радвах, защото явно, че отвън поемаха нещата в свои ръце. Тогава Мутрата за да спаси Маргините ги вкара в затвора (нищо, че като им станеше скучно отиваха до Истанбул, с частна яхта, на дискотека). После дълго време бяха под домашен арест. И така за жалост някои не бяха убити. То няма начин всички да са трупове, че са много, но поне главните.Сега жените им харчат кървавите пари.