68

Защо не опитаме?

преди 6 години

Ако на следващите избори не гласуваме, като протест. Ще гласуват само те и мутритеможеби. Как ще се легитимират пред Европа?

67

Анонимен

преди 6 години

Цезар Цацар и Бог Боко колят и бесят. Дайте цезаревото цезарю, а божието Богу, иначе отивате курбан като горския човек от Нови Искър и никой няма да ви повярва, че имате брат. Това е картинката...

66

Дъртия1

преди 6 години

Случайни сме само ние, които пишем тук. А тези са назначени да работят не случайно от не случайни хора. Но случайно може да се наработят и да си ходят. А може и у ВИП-а у Търново. Зависи кой за каде е разпределен.

65

Бизнеса си върви

преди 6 години

случайно или неЕвелин Банев Брендо е новият собственик на столичния хотел Рила. Сградата е построена през 1962 г. за функциите на Централния комитет на Българската комунистическа партия, вече е с нов собственик. Досегашният собственик свата на видния демократ и седесар Стефан Софиянски ,Васил Божков го е продал на осъдения за наркотрафик в Италия и Румъния Евелин Банев-Брендо.Сделката е извършена чрез кредит в размер на 10 млн. EUR взет от БАКБ, сочи справка в Имотния регистър.

64

Анонимен

преди 6 години

До ИСТИНАТА Следващият,,убиец,, ще загине в престрелка .

63

ндаа

преди 6 години

Като гледам от тоя интензивен труд как се е вталил...

62

ИСТИНАТА

преди 6 години

Цацааа, нищо не става от вас!!! Оня Росен го самоубихте по бързата процедура щото видяхте зора 4е и евро пардялниците идат скоро да не ви натиснат по мазолите! Цял Нови Искър знае 4е тоя не е убиеца и по4ти е сигурно кой е според 99% от местните но вие си ланкате ли ланкате 4е бил Росенчо мамин. Хайде да видим сега и с това убийство докъде ще я докарате...пак до под кривата круша!!!

61

Анонимен

преди 6 години

Господин Цацаров,да разбираме ли,че вие сте го убили щото от вас по нагли няма.

60

Анонимен

преди 6 години

Частна лаборатория заДНК,демек каквото си поръчаме такова ще излезе.

59

Анонимен

преди 6 години

До БАБА КУНААма като Цацаров излезе да говори в събота срещу изборите 2013 за бюлетините от Костинброд тогава му вярваше, а?

58

Анонимен

преди 6 години

Частна лаборатория за ДНК-анализ, така ли?Да не би да се готви поредната манипулация на материала??

57

Анонимен

преди 6 години

С какво БГ-прокурори заслужават нереално високите си заплати и привилегии?Колко наркодилъри, мафиоти и корумпирани политици има в затворите??Това да каже г-н Цацаров!!!

56

Анонимен

преди 6 години

s tozi ministyr predsedatel не бих искал да работиЪ като Главен Прокурор, затова нема да завършвам гимназиата за надарени , защото татко е решил да ми купи за рожденниа ден една дипломка за юризче

55

всекиму заслуженото

преди 6 години

цацаров е поредното ***- послушко на мутрата борисов, което се опитва да вади зъби на справедливо взетото решение за заличаване на може би, един от най- верните съратници на гербовитските изедници. Ако действително работи за доброто на - подчертавам, обикновените хора, следва моментално да подаде оставка. Защото противно на неговите очаквания, няма да има кой да го защити, в малко оставащото "народно" управление на мутрата борисов.

54

бай х

преди 6 години

защо на едни мутри от подземния свят им вика ,, престъпници,, а на други ,,бизнесмени,, ?

53

БАБА КУНА

преди 6 години

НА ЦАЦАРУГОВ НЕ МУ ВЯРВАМ И ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ СЛЕД КАТО ЗНАЕМ КОЙ ГО СЛОЖИ НА ТОЗИ ПОСТ !!!

52

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

Нали пуснаха там част от нагли, килъри ли какво бяха,,, ми ето кой може да е,

51

Анонимен

преди 6 години

много *** тука.

50

Анонимен

преди 6 години

Тука се твърди че 80% от българите не вярват на полицията. Обаче като им се обади "лейтенант Иванов" от "полицията" веднага са готови да съдействат в акция за залавяне на престъпници и гордо хвърлят пари през балкона или оставят злато до кофите за ***. Да ва ..... в Хорейшовците доморасли .

49

ЗАЩО

преди 6 години

200 човека като "издирвания" Ангелов се разхождат на свобода бе г-н Прокурор?