9

Анонимен

преди 6 години

А помните ли че кацнаха на слънцето , това също ги лъжат техните пеевски медии

8

Анонимен

преди 6 години

8 Естествено , освен това са в Република Корея , а нали помните че бяха ставали Световни шампиони по футбол според тяхната пропаганда

7

Анонимен

преди 6 години

"Това, че Пхенян в крайна сметка реши да възобнови диалога със Сеул, може да се дължи и на опасението, че САЩ накрая ще изпълнят заплахите за война на непредсказуемия Доналд Тръмп, допускат някои експерти по корейския въпрос."Работата ми не е да съм "експерт" по корейските въпроси, но смятам, че Северна Корея първо многократно демонстрира, че не й пука за американските заплахи и второ- олимпийските игри са възможност за имиджова изява на международната сцена.

6

Анонимен

преди 6 години

4 А бе къде ви намират такива умници , где сте расли где сте пасли на училище ходили ли сте , книги чели ли сте

5

Сокол 9

преди 6 години

3 Естествено, че са най хубавото. Никой не е залетял за Северна Корея а към ЕС натискът е от всякъде . Сляп ли си , как можеш да сравниш изобщо една военна комунистическа диктатура от азиатски тип с европейските ценности не си със всичкия си.

4

Анонимен

преди 6 години

Не Никсън или Линдън Джонсън е "плашил" комунистите с атака с тактическа ядрена бойна глава във Виетнам и е пускал слухове уж е полудял и ще натисне копчето и нищо.

3

Анонимен

преди 6 години

Изолирана Севрна Корея развива ядрени и военни технологии, а евроатлантическа България, която е в ЕС и НАТО вече внася домати и краставици от Турция.Пак ми кажете, че евроатлантическите ценности са най-хубавото нещо на света.

2

Сокол 9

преди 6 години

Това е стара тактика на Севера , винаги са правили така и какво толкова са умекнали . Има Олимпиада в Южна Корея а това не се случва всеки ден , последният път беше 1988 или преди близо 30 години и Севера ще изпрати цифром и словом ДВАМА спортисти и куп ченгета около тях като делегация

1

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!