26

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 20 А колко малко се иска тези хора да бъдат прибрани на топло, с храна и баня.Всяко кметство да се задължи да спаси тези хора. Пари за несправедливото саниране и за разни глупости има, а за тези изпаднали хора не.В европейска България не бива да има бездомни и гладни хора.

25

да бе,специалисти

преди 6 години

До Анонимен 25Мързеливи и *** ***!

24

Анонимен

преди 6 години

Абе много специалисти по Русия в този форум бре ! Къде са се изучили толкова ?!

23

Анонимен

преди 6 години

СЗО правят статистика на база отчетен легален, продаден алкохол, така че нищо не им е вярно.Руснаците от беднотия пият всякакъв спирт, Боярищник, одеколони, лосиони за вана, самагон, , антифриз ... това СЗО изобщо не го отчита ;)

22

Анонимен

преди 6 години

Човекът на снимката е чист руснак, вижда се веднага!Мръсен, пиян, отчаян = руски человек, молодец!

21

До 11

преди 6 години

От де измъкна тази информация, бре? Знаеш ли, например, че не Русия е най-пиещата нация в света? В статистиката на СЗО заема едва 5-то място. Шампионите са други и нямат нищо общо с Русия, а самата тя им диша праха в тази дисциплина...

20

Анонимен

преди 6 години

За да се стигне до това положение си има обективни причини! Хайде помислете какви са те! При сегашното положение, в което се намираме, много хора намират "изход" и "утеха" в алкохола, но не си дават сметка до къде води това. С 200 - 300 милилитра алкохол светът изглежда измамно розов, проблемите се замъгляват в алкохолните пари и човек се чувства щастлив, но само се чувства. А на другия ден лекува махмурлука с още алкохол и това се повтаря всеки божи ден и без да се усети става алкохолик...

19

Анонимен

преди 6 години

В тези хора има много повече достойнство, отколкото в 90% от българите!Да, докарали са се до нищета, пият спирт, ама нито лъжат, нито крадат, затова и са в това положение!А голяма част от българите сменят по хиляда партии, лъжат и мажат, само и само да спечелят пари, независимо, че продават достойнството си!Тия поне си пият спирт, не крадат и не пречат на никого!Господ да им помага, дано си стъпят на краката и скъсат с тоя скитнически живот!

18

\m/

преди 6 години

До ххКой си ти, че да раздаваш милост, ***!

17

Анонимен

преди 6 години

Колегата номер 13 ме изпревари. С тази статия ще убиете тези хора, защото шайката ще им вдигне цените.

16

марко

преди 6 години

Садам Хюсеин ли снимахте или бъркам ???

15

Анонимен

преди 6 години

Проф. Владко Мурдаров ще сложи всички тези нови думи и термини в новия Речник на българския книжовен език и пак ще вземе хонорар за това. Дано не прочете това.

14

хх

преди 6 години

До АнонименПият защото са ***,а не от студ.Никаква милост към такива

13

Анонимен

преди 6 години

Сега банкянския еднокнижник, ще наслага бандероли и на спирта по аптеките. Все пак тази банда не търпи някой да ползва, а да не плаща.

12

\m/

преди 6 години

До засрамения:Ми срамувай си се, кой те спира, на някои мъже може и да си им секси даже ;)

11

Анонимен

преди 6 години

В Русия 99% от хората са с тежка алкохолна зависимост... мъже, жени, деца !

10

Анонимен

преди 6 години

Хора, като знаете, че в тази държава всичко е фалшиво, имайте едно на ум и с медицинския спирт!

9

Анонимен

преди 6 години

Пропаднал народ, как ме е срам, че съм и аз българин!!!

8

Кривондел

преди 6 години

До номер 6Алкохолът всъщност води до смърт от измръзване. Създава фалшиво чувство за сгряване, а всъщност отваря периферните кръвоносни съдове, което води до скоростно изстиване. Алкохолът просто те обезчувствява, а и много от тези хора са на улицата именно заради него. Не бива да забравяме, че между нас и тях понякога има една тънка, тънка граница, наречена "зависимост".

7

киро

преди 6 години

Работих с унгарци в Сърбия по една инсталация. Почваха от сутринта, през целия ден. Носеха си метални флашки/колби, ловджийски, пълни с ракия-палинка.На обяд хапнем с бира или чаша вино, те разреждат с палинка.Не им личеше, но се джазираха през целия ден.А си мислех че ние сме пияндури. Наивно.Покрай работата имах такива културни срещи с поляци, хървати, немци, скандинавци... сигурно е спорно, но моите впечатления са че пият в пъти повече от нас.