12

ДО Винету

преди 6 години

Хей,индианецо,май само ти не разбра,че парите на мафията свършват.А без тях няма Бойко,няма Цецо,няма Пеевски.Няма и купени и фалшифицирани избори.Чао ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 6 години

Отстрелът на сикаджии пак започна. Да не забравяме, че Боко е пял в същия хор.

10

Бай

преди 6 години

До 9 . Някакви абсолютни глу.пости си написал - при това неграмотно.

9

Анонимен

преди 6 години

ОТДАВНА Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ БОРИДОВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАТОВА ПРИСЛУГАТА ГО КРИЕ.ПРЕДСТАВЯТУ ЛЕ СЕ, АКО ТЕРЕЗА МЕЙ ОТКАЖЕ ДА ОТИДЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА ДРУГИЯ ДЕН ЩЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.Но разбира се Борсив не е на нивото на Мей и няма как да бъде.

8

изнервен

преди 6 години

И като дойде Борисов какво - ще спре убийствата ли? Или ще ви обясни кой е?

7

Винету

преди 6 години

Миро, миро-о-о-о, и ти кърпения. Това го слушаме и четем от 10 години, а ГЕРБ все е на власт. Свиквайте, защото още дълго ще ви управлява Боко, просто няма алтернатива. Не го ли разбрахте, бе, лузъри?

6

ВАСКО КЪРПЕНИЯ

преди 6 години

Герберизма си отива.Спете спокойно,деца.

5

Го4о

преди 6 години

БСП- "стани да седна" , вече е в НОКДАУН!

4

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

3

месара

преди 6 години

когато другарите от бсп бяха на власт и куршуми летяха като на стрелбище, убивайки разни "бизнесмени", "юнаците" разчистваха сметки помежду си, хората пищяха от рекетиране, не си спомням тая същата партия да е давала обяснения какво се случва в държавата, камо ли да гарантират безопасността на обикновения човек. та нали тая партия създаде тая престъпност, нали един техен водач НАЗНАЧИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА МИЛИОНЕРИ, тогава тая партия беше преяла, угоена и доволна. сега *** - няма я хранилката!

2

Миро:

преди 6 години

На Бойко му идва вече времето да пада от власт!!!На ГЕРБ също!!!И запомнете,братя-българи:всяко нещо е временно-преходно явление!

1

Анонимен

преди 6 години

Послушните малки кърначета ревностно пазят вмирисалия се вече отвсякъде техен по-голям суджук.