22

СТАБИЛНОСТ

преди 6 години

СТАБИЛНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ - КАКВА Е ЦАНАТА ?БРАВО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗА ПРЕДАВАНЕТО МУ ОТ 10.01.18. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ИСТИНАДА ДА Е НАД- ВСИЧКО

21

Анонимен

преди 6 години

В статията само плюе , какви точно реформи искат , не пише.. Може би третия пол..

20

Пророкът Гочо

преди 6 години

Ако баба Шмеркелица не направи правителство, пощенският й гълъб Боци ще отлитне в историята и без протести.

19

Анонимен

преди 6 години

Какви Реформи , докога реформи..Съдебната система борбата е да сложат хора отгледани от Сорос , ЦРУ и Брюксел..

18

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА ИМА РЕФОРМИ, НАЕЙ-НАПРЕД ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА КРАДАТ. КОЕТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ, НАЛИ.

17

Анонимен

преди 6 години

Какви реформи очаквате от този полуграмотен параноик? Той се интересува само от едно, да се крепи на власт и да краде от всеки и всичко! Нвма как да се развиваме под негово ръководство. Фр.Бейкън е казал, човек може толкова колкото знае. От него само лъжи и крепене във властта със всякакви средства. Изтичат мозъци, няма раждаемост, скапано образование, окрадено здравеопазване, изчезващ народ. Да се покажем за събитието, кое да покажем, едно добро, една реформа? Няма нищо, грабеж и публични лъжи.

16

Анонимен

преди 6 години

Ама какво е реформата ? Това е да се променят институциите ,да променят своята алчност и да носят отговорност за некадърното си управление така както всеки един обикновен работещ като сгреши и е вън от работното си място. Но това значи да се разделят всички управляващи до сега в България с безотговорността си, да намалят заплатите си ,защото хазната не е само тяхна а трябва парите да се разпределят между всички така както се събира от всички. И това не им изнася на тези лакоми и акули.

15

Анонимен

преди 6 години

Драги писачи, правите ли разлика между председател и шеф ?

14

XAXAXAXA

преди 6 години

Излиза, че три мандата вече на тикваците сме се еврошефове няма помен от стартиране на реформи хахахахаха.***.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе хората знаят много добре за голия ни газ ..пишат си но кво ли ги интересува!?Гледат ни сеира и мъките но не смеят да натиснат управляващите да ни се подобри живота!

12

Морски

преди 6 години

Сега е момента да свалим диктатора Борисов и режима на ГЕРБ.

11

Защо

преди 6 години

Вместо реформи те наливат пари в полицията и те потъват без резултат, и хората са недоволни от полицията,сега се чу че отпуска още 100 милн.за МВР.....

10

Анонимен

преди 6 години

То Бати винаги отлага реформите и все намира оправдание за тва. Бати действа само като му допари отнякъде и тогава подскача,иначе освен там дето има делавера /псевдосаниране,псевдопътища/,нищо друго не се движи.

9

Гробокопач

преди 6 години

На Тони Бърбъна, не му се иска лодката да се клати, но това зависи от морето;)))

8

Анонимен

преди 6 години

До 4А бе ти наред ли си?В тези държави които сочиш държавата е задлъжняла но хората са богати, Гърция раздаде 13 пенсия от минимум 1000 евронна пенсионер- това са.милиярди и от тях няма каи да крадеш а Бойко даде 50 милона на пенсионерите и 1млд за саниране на неговите фирми от които 50% се краде! А ти знаеш ли колко са дълговете на САЩ и Япония- трилиони долари но хората живеят добре и това е важно.

7

Анонимен

преди 6 години

Полицията и престъпниците са две страни на една и съща монета,както либералната икономика и корупцията .

6

...

преди 6 години

До АнонименЕми вземи кандидатствай стани шеф .. Оправи ни държавата !!!! Моля ти се :Д :Д

5

Анонимен

преди 6 години

Дал днеска на полицаите 100 000 000 за да мълчат, от къде ги е дал мутрата, това не са неговите пари а парите на бедния български граждани! И за какво ги е дал за да не му клатят стабилността а не че са свършили нещо!? И така се прави навсякъде в здравеопазването в образованието в съдебната система никой не ги пита как работят че умориха и опростачиха хората обезвериха ги че има справедливост но пари се наливат а народа гладува. Този човек ББ е за затвора не разбрахте ли?

4

май

преди 6 години

По- скоро най- задлъжнелите страни в ЕС са най- корумпираните- това е то политическа корупция- да си източиш организирано бюджета и да имаш дълг по над 100% от БВП! Гърция, Италия, Испания, че и на север половината... Отделно данъците им са по 40-60% плюс данъци върху имуществото... По- рядко от средното за ЕС българин плаща наем, че и ипотеки... Та накрая разполагаемия доход ако се мери може и да не сме най- зле в ЕС.

3

барон мюнхаузен

преди 6 години

..тая " лодка" не да я клатят , да я потопят трябва и който се спаси да става човек , пир по време на чу.*** - държавата обезлюдя и се маргинализира ний имиджа на лодкарите ще крепим ..абе я....