198

Боби

преди 6 години

До Анонимен 208Ано Умни Ф-22 са тиражирани в 183 броя мисляРазбираш ли че 12 самолета плюс 9 прототипа част от които ще бъдат доведени до Първи производствен вариант са 10% от парка на Ф-22 и това е за 1 година на производството ако пускат по 12 самолета на година след 10 години няма да има летящи Ф-22 а само Су-57 и то с бройки догонващи сегашни те около 180 бройки(имаше катастрофи с Ф-22 при изпитанията)

197

Анонимен

преди 6 години

До БобиЗа по-нататък няма как да му мислят любимите ти рашки ,защото за повече от 12 броя ,нямат финанси.Руснаците са абсолютни клоуни в опитите си да догонят САЩ на тая тема.Вадят 5-то поколение ,стелт изтребител ,20г. след като САЩ го направиха и той е тотален провал и то само в 12 броя ,срещу над 200 стелт изтребителя на САЩ.Разбираш ли колко са дребни ,рашките ти бе ,*** ?

196

Боби

преди 6 години

До мухахахСу-57 има 9 летящи прототипа със стари двигатели, Вече прототип с новия двигател преди месец полетя а за 2018 са поръчани още 12 самолета за 2018За по-нататък ще му мислят рашките.

195

Боби

преди 6 години

До мухахахЗащо е нужна свръхманевреност на съвременните изтребители (включително любимия ти пример Ф-22)Защото радиолокацията има един недостатък ако скоростта между два самолета е под 50-30 км/ч практически радара не те виждаАко скоростта ти се промени от 800км/ч на 100км/ч много бързо рарара губи целта си

194

Боби

преди 6 години

До *** 167Груби пак лъжеш хората моля ти сеКакво видяхме в Сирия?Споразумение с Израел - РФ С-300/400 защитава само 60км зона около базите(на толкова е Ливанската граница)САЩ ракети излитат от кораби о прелитайки нат ИЗРАЕЛ ЛИВАН граница(поне 120км от С-300/400) се насочват към цели в СирияНамери ми комплекс от коя да е страна Въздушно базиран или наземен или дори морски който може на повече от 40 км от рарара за насочване на ракетите да прихване ракета клас Томахавка.

193

Боби

преди 6 години

До мухахах"Паричките на руските олигарси ... или свалят Путин и Конгреса се прави на улав или...ЧАО парички:))"Паричките на Олигарсите или са в ЛЕГАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПОД ФОРМАТА НА АКЦИИ(Я опитай това да пипнеш в САЩ) или са просто в ИНТЕРНЕТ ДОСТЪПНИ СМЕТКИМУАХАХАХ нали се сещаш Интернет Достъпна сметка колко лесно се създава, пълни с едни пари и колко лесно се изпразва - става за секунди - МРЪНАХАХАХА

192

Анонимен

преди 6 години

Освен това са приготвили 4 контейнера памперси срещу томаховки

191

Анонимен

преди 6 години

Скоро такава държава САЩ няма да съществува.Южните щати-към Мексико.Северните щати-към Канада.Аляска - към Русия.

190

Анонимен

преди 6 години

САЩ=разпадаща се империя

189

русия=джудже

преди 6 години

Русия е една бананова република,икономическо и технологично джудже,с разпадащи се градове и мизерстващ народ.Това е държава от 3-тия свят ,която е велика само в главите на българските русофили,които са национални предатели.Русия е една Нигерия ,но със сняг.Сега по-ясна ли ви стана картинката ?

188

Анонимен

преди 6 години

Западните страни водят необявена и хибридна война с/у православните страни-България, Русия, Сърбия, Гърция...............слепи ли сте, или сте глупави ?

187

Анонимен

преди 6 години

Държавата Македония е създадена с цел да бъде антибългарска, затова има македонсти-фалшификатори и крадци на БГ-история.

186

Анонимен

преди 6 години

Сталин, Тито, Георги Димитров , колкото и да говорите за тях.............великите сили винаги са имали крайната дума какво ще сгтава на Балканите.

185

Анонимен

преди 6 години

Македония се командва от албанската и косоварската мафия, финансирани шедро от западните служби. Така че забравете Македония, освен ако не искате да си имате работа с албанците.

184

Анонимен

преди 6 години

А по кое нареждане започва Македонизиране на Пирин ? Отг : Сталин. По кое нареждане сърбия попна политика на антибългарска кампания в Македония ? Отг: пак същия.Мерси . Слагай въжето .

183

Анонимен

преди 6 години

Вещици като Килъри Клинтън направиха оранжевите революции, от които загинаха толкова невинни хора..............тая трябва да бъде осъдена на международен трибунал...........ама Хага е само за такива като Милошевич, нали?Даже мъжът и Бил Клинтън не я понасяше , ами потърси утеха при Моника..........горкия човек............искаха да му правят импийчмънт.

182

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против обикновените американци, те също са жертва на мафията в САЩ на няколко клана-масони и политици като дъртата вещица Килъри Клинтън.

181

Анонимен

преди 6 години

До до 183Путин е велик политик , не е като русолявия клоун чичо Дончо, от когото нищо не зависи. Кавото кажат масоните в САЩ, това правят в Белия дом.Кенеди се опита да не ги слуша.............знаем какво се случи.

180

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 185 :А руснаците не бомбардираха Добруджа,не бомбардираха черноморието ,не ни обявиха 2 пъти война за последните 100г. и не разположиха 100 хилядна войска на границата с Румния ,за да ни завземат нали бе шут ?

179

Анонимен

преди 6 години

До 187Заради такива , като тебе искат Виза. Ако си сложите въжето ...Няма да има визи.