77

Анонимен

преди 6 години

много канибал много нещо

76

европатриот

преди 6 години

До рускиняВ Русия убитите са пет пъти повече на глава от населението от България или 8 на 100 000, срещу 1.6 на 100 000 у нас. Така че наистина няма смисъл да се пише за всяко убийство в Русия. Там това не е ежедневие а ежечасие. И Путин не е виновен за това.

75

Анонимен

преди 6 години

Много от убийствата в Русия въобще не влизат в статистиката и за тях никой нищо не знае, ежегодно в Русия има между 50-55 хиляди случая *** безследно изчезнали поне в2/3 от тези случаи иде реч за убийства, които никога не стават известни

74

рускиня

преди 6 години

До европатриотсега малко статистика - в Русия 150 милиона - приемаме убиват по 30 на ден. В България - 5 милиона - за 10 дни убито 6+1 човека - и това само тези за които зашумя, а сигурно има които минаха без да се публикуват

73

рускиня

преди 6 години

До европатриотА ти си сигурен че чуваш за всички убити по села и паланки от медийно пространство? Убит пенсионер от тумба роми - не е повод за публикация - това е ежедневието.

72

европатриот

преди 6 години

До рускиня до 56В Русия стават по 30 убийства на ден. Сама разбираш, че няма смисъл да се пише за убийства, когато убитите са по-малко от 10.

71

юбералес

преди 6 години

До европатриотЧикатило е ял брат си Степан за да оцелее със съдействието на родителите си. Да живее Сталин.

70

До рускинята

преди 6 години

Делото е закрито за медии, за да бъде избегната публичност за детайлите на неговите сексуални атаки.---Защото в България ги публикуват, а в Русия крият. В статията ясно е записано че делото се гледа при закрити врати. А за повечето не се съобщава въобще.В България деликатно не се споменава русофилския уклон на престъпниците.

69

Един българин

преди 6 години

А представете си ако в Русия всички имаха право да си купуват, притежават, носят и използват огнестрелно оръжие, както е в САЩ!Щеше да има не 80 жертви, ами поне 800!

68

европатриот

преди 6 години

Чикатило е украинец, канибал от дете, когато в годините на Голодомора му се е наложило да консумира човешко месо.

67

LOVE-TIKVOCH

преди 6 години

С тия дървета на картинката се сещам ха познайте за кого... Батко Росен горския.Сигурно и престъпленията в Русия са негово дело.

66

Анонимен

преди 6 години

Да живее путин хвала на велика русия

65

европатриот

преди 6 години

До АнонименЧарли Менсън е убил три жени и не е ял никого. Всъщност е убил едната за другите две е съучастник.

64

хам хум

преди 6 години

колко ли от убитите е изял

63

Анонимен

преди 6 години

До рускинята:Добре,защитаваш Русия,защото си се родила там,може би,но не наричай България ***,защото ще се оприличиш на нещото,живеещо в ***.

62

рускиня до 56

преди 6 години

"В Русия защо стават най много престъпления?Защото са ДЕГРАДИРАЛИ И ОСКОТЯЛИ"--------------------------добре сега сподели защо в САЩ през ден гърмят деца по училища? защо български новини всеки ден пълни с убийства, побои , изнасилвания? Сигурно защото сте умни и красиви и високоинтелигентни? Първо оправи ***, след което раздавай квалификации.

61

Анонимен

преди 6 години

А статия за американеца Чарли Менсън няма ли да има, който уби над 160 души, повечето от които е изял и труповете им.

60

Анонимен

преди 6 години

... поредният руски вампир продукт на путинчовата сибирска империйка

59

Контратеза!!!

преди 6 години

Ха ха ха!!!Е в едно нещо да сме 1,бре!Макар и 1 в най-негативната класация,бре!Кви са тия ***-Андрей Чикатило,Михаил Полков и некаква Тамара Самсонова бре?Плюс некакъв сериен Чарлз Менсън,бре???Абсолютния сериен/масов индивидуален убиец-живее и бачка във София,бре!!!Доказан по съдебен път и на три инстанции съдебни,бре!Бачка във ВМА-то и си пее песен,бре!ПОМИЛВАН,но не ОПРАВДАН,бре!Успя да утрепе цели 459 деца и 23 майки преди 20 години,чрез заразяване с генномодифициран СПИН в Бенгази,бре!!

58

Анонимен

преди 6 години

Aма моралист бе! :)))))))