65

Анонимен

преди 6 години

Хайде почна се с убийствата на гербаджийската мафия, въпросът в само кой ще бъде следващият?

64

До Цветанов

преди 6 години

Господин Цветанов,Ако имаше държава отдавна полиция собт и армията трябваше да се задвижи та нали в София са десет човека който са способни на това?!!! Десет човека с тъмно минало поредни номера на автомобилите с който се движат?!!! Отдавна трябваше да са в ареста поне за 72 часа!! Но явно няма политическа воля няма!!!!!!!

63

Анонимен

преди 6 години

По Нагъл от Цветанов няма..

62

Избягал

преди 6 години

След като се е притеснявал!!!няма ли полиция и армия в тази държава,десет селски бека ли ви притесняват, 25 години не може да се оправите с некви селски мутри! Мишки който са терикати до табелката Калотино,и мият краката и пият водата на Албанци,Сърби и Турци!!!

61

Анонимен

преди 6 години

Петър Христов- еблематичен представител на герб, сикаджия като големия началник, мръсни бизнеси в началото, после светец бизнесместрои църкви и помага на болните с парите от заграбените фирми, не е член на герб, но симпатизира, получава огромни държавни поръчки, строи в най-хубавата част на Велико Търново затворени комплекси за милиони, с парите, които му наливат подпомага контролираното печелене на изборите от герб, това е схемата, м..афия на най- високо равнище, но господ не прощава на такива

60

ЦРУ

преди 6 години

ВСИЧКО Е ЯСНО ..като бял ден ! Христов е бил наемник в Афганистан от СА..бил е раняван ! След това съветските друзя - мафията - го правят бизнесмен. Руската мафия . по поръчка хем премахва следите ..хем дестабилизира БГ. Очакваме и с-у други руски хора - зл. пръст и сараите ! Целта е провал на европредседателството ! Затова днес американският посланник се срещна със президента Радев !

59

Анонимен

преди 6 години

Нагли сте Вие , г-н Цветанов.

58

Анонимен

преди 6 години

Василев, Странджата, Калеко Алеко когато и да ги пребиеш все ще е късно.

57

Анонимен

преди 6 години

НЕ Е ПРАВ ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ,ЧЕ 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА ****,ИСТИНАТА Е,ЧЕ СА 100% ****ЗАЩОТО АКО БЕШЕ ТАКА КАКТО ТВЪРДИ ПРОФЕСОР ХРИСТОВ АКО ИМАШЕ ОСТАНАЛИ 20% ЧИТАВИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТДАВНА ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ ДА СА ГРАБНАЛИ КОЛОВЕТЕ И МОТИКИТЕ И ДА СА ИЗРИНАЛИ ТАЗИ ПОЛИТИКО-МАФИОТСКА УПРАВЛЯВАЩА ПАСМИНА КОЯТО В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС ПРОДАЛИТЕ СЕ ПАТРИОТАРИ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 89Г. И ДОКАРА НАРОДА НИ ДО ПЪЛНО ОСКОТЯВАНЕ.

56

хаха

преди 6 години

До Набързо минаващАбе той е свършил вече. Въпроса е "за кого бие камбаната"? Уплашен ми се вижда.

55

Набързо минаващ

преди 6 години

Момент сега: Г-н Цветанов, кое е вярното: "Притесняваше се ЗА "Наглите" или "Притесняваше се ОТ "Наглите"?

54

Анонимен

преди 6 години

Те и пипалата на октопода бяха отрязали ,пък все още продължава да изтича мастило всеки ден,Доста изтече от новата година.........Докога ли ще е така.........

53

OO

преди 6 години

Абе Цвинокио от ден на ден все по-отвратителен ми се чинеш.....

52

Василев

преди 6 години

Селяни прости, защо ми се струва , че мръсните пари и властта са в симбиоза, а на нас ни се хвърлят партенки за разни любовни истории и някакви стари глупости и взимане даване с Наглите или за Шопските Дървари!Аз мисля, че Иво Христов го уби, преоблечен във ватенка и каскет, на пояса е носел Скорпио вместо винтоверт, а Нинова му е осигурявала заслон под червената пола, а в джобата е имала фалшиви документи и заблуждаваща седесарска книжка!Селяни прости, наистина ли сте толкова прости?Бил!ЦРУ!

51

Анонимен

преди 6 години

Президент Радев поканил Министър Радев да обсъждат престъпността!!!!??? Двама военни се занимават с работа от която нищо не разбират. Пожарникара и Физкултурника и те толкова разбират.Изобщо, всеки тук се занимава с това, което не разбира, включително и аз.

50

Анонимен

преди 6 години

а ве цветанов много се притесняваш за аверчето си се едно си мислиш че някои ден и на тебе може да се случи такова нещо

49

хаха

преди 6 години

До Анонимен 52Точно такива като Христов дето са наливали пари в касата на ГЕРБ законно, точно те управляват

48

Анонимен

преди 6 години

Пак питам! Защо такива хубави и способни хора като Петър Христов не управляват държавата, а ето такива нагли недоразумения с държавна охрана и бронирани джипки?!?!?!

47

Цъки

преди 6 години

До Анонимен 48Точно казано брадат ,мръсен ,дрипав създава възмущение , чист ,спретнат ,елегантен за възхищение

46

Бръснача на Окам

преди 6 години

До Анонимен 47Прав си. Както Луканов.