85

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че ще има отстрел на най-Наглите Суджуци, които душат всичко в окръжните градове, където властват. Например в Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас, където се гепи най-безобразно. Като опраскат още двама, трима, тази партия ще се разпадне. Ще го видите как бягат в странство, а тези които ще останат тук, нема да смеят да си покажат носовете от дупките.

84

доносник

преди 6 години

Наглите са:1. С прякор ТИКВАТА. Иначе агент "БУДА".2. Вторият нагъл с инициали ЦВ.ЦВ.3. Е един дебел шеф на Царцаратурата.4. Шишко от Дубай-Табак. и други ***.

83

Анонимен

преди 6 години

Наглият Цвенокио му е широко около врата, но примката се затяга. Гледа като нас.ран.

82

Анонимен

преди 6 години

Цвъко да се притеснява за себе си, защото цялата мръсотия на ГЕРБ я върши той. Особено за купуването на изборите. Всяко нещо има граница, а той и Боцето отдавна са я прехвърлили. Ще има изненади, защото една част от ограбените и унижените ще искат реванш. И не се знае какъв ще бъде, може и със снайпер.

81

Анонимен

преди 6 години

Лъжи ,мажи Цветанов,нали никой не е очаквал да му пратят СМС с заплахи ,макар ,че сега може и такъв факт да изкарат?Факт е обаче ,че жертвата е криел парите на Цветанов и се е гласил да строи Хемус,факт е ,че убийството е държавна поръчка-държавна защото поръчител е или Цветанов или КОЙ?

80

Анонимен

преди 6 години

Той от теб се е страхувал.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендали Цвък Ц не е истинският убиец ? ПИТАМ АЗ------------Не, не е.

78

Анонимен

преди 6 години

Другарю вече всеки един от вас е застрашен. Нито един не е в безопасност. Веселият и безгрижен живот свърши. Сега ще се ослушвате като гърмяни зайци и не си мислете че бронираните ви лимузине ще могат да ви спасят. Това ви го казвам с най добри чувства. Аз съм безпартиен такъв съм се родил немога да се боядисвам в цветовете на дъгата. Не мие в характера боядисването. Щом този "добър" както казваш човек го гръмнаха какво да кажеме за тези дето провеждате геноцид над собственият си народ?

77

Анонимен

преди 6 години

с основание се е притеснявал,и явно не всички от групата са хванати,това престъпление е над капацитета на нашите органи и вероятно ще си остане неразкрито

76

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Какво означава един политик да посочва такава причина за убийството !?!?!?Просто това е показно убийство за сплашване на всеки ,който помага да се разкриват кражбите от всеки род , и тези с отвличания и кражби! Защото всичките водят към този наш ЕЛИТ. Нали не се налага някой да ви казва кои са те!

75

БАБА КУНА

преди 6 години

ВСЯКО ПРИТЕЛСТВО С ЦВЪКИ Е ОПАСНО !!!

74

Манолски

преди 6 години

Цецо, а ти притесняваш ли се, за животеца си ?

73

Мдаааа

преди 6 години

Много ясно, че не е свързан с престъпления. Цецо ухото не дружи с хора замесени в престъпления. Вервайте бе ...

72

Анонимен

преди 6 години

пази Боже слепо да прогледне

71

Анонимен

преди 6 години

тоя и оня от Банкя са истинските убивачи на хора

70

Анонимен

преди 6 години

дали Цвък Ц не е истинският убиец ? ПИТАМ АЗ

69

Анонимен

преди 6 години

заедно с ЦЦ и ББ са пили и яли и предполагам крали ..

68

Анонимен

преди 6 години

Я някой да провери прехвърлял ли е фирми напоследък! А ако не е, в това може да е проблема...Едно време им се пиеше бира, след това им се дояде суджук, сега може пък да са на млечна диета. Никога не знае човек какво ще им се прииска!

67

П.Петров

преди 6 години

Цвък Цвък две изречения не може да каже без нагло да излъже!"Не е бил свързан с някакви престъпления" - "Орлин Тодоров беше записан със СРС-та да казва "шефе" на Петър Христов""не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат" - "През март 2013 г. общинските организации на ГЕРБ във Велико Търново, Свищов и Златарица са издигнали Христов за кандидат за народен представител, но той отказал""не търсеше публичност за това" - статията "Въргала за Хрстов" от днес Цв.Цв. и Христов режат лентички.

66

go6o

преди 6 години

мафията, която с грижи отгледахте, вече порасна и сама отряза пъпната си връв, политиците услужливо и подадохте ножицата