108

някой си

преди 6 години

Аре стига с тоя Иисуси, пророчества, библии и бабини деветини... В 21-ви век сме.Никой никого не кара на сила да си сменя пола. Оставете хората на мира и защитете жеите и децата.

107

Иисус

преди 6 години

ЕТО ГО И НАКАЗАНИЕТО ЗА ВСЕКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ОТСТЪПИ ДОРИ ЕДНО ПРАВО НА ТРЕТОТОПОЛОВИТЕ. ТЕ ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА И ДА ГИ ПРАВЯТ КАТО ТЯХ. ЩЕ ИМ КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО.42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.АНАТЕМА ЗА ВСИЧКИ ТРЕТОПОЛОВИ. АМИН!!!

106

Анонимен

преди 6 години

БОРБАТА НЕ Е ЗА ПРАВА НА ТРЕТОПОЛОВИТЕ. Никой не се интересува от отпадъка. Всичко се прави заради педофилските желания. Вижте Холивуд. Филмите с деца непрестанно се увеличават. Намаляват год. за актьори. Стават все по-млади. Манекенките са супер слаби - направо 12 год. деца. Вече хората са изменени и не се усещат дори, че желанията им са педофилски. Харесват се жени с мерки на деца. Това се котира навсякъде.42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, а

105

Анонимен

преди 6 години

2050г. здрасти, аз съм Харви, ти кой пол/*** си розов пингвин или син балон?

104

Анонимен

преди 6 години

ТРЕТОПОЛОВИ СА СОЦИАЛИСТИТЕ

103

3пол

преди 6 години

с нетърпение чакам БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА да признае нас ТРЕТОПОЛОВИТЕ.Това ще стане и тогава ние ще имаме РАВНИ ПРАВА с останалите хора.ТОГАВА ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНИ И ГЛАВНАТА ИДЕЯ ДА ОСИНОВИМ БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА. ТОВА ЩЕ СТАНЕ. КОГАТО ТОВА СТАНЕ ЩЕ ВЪЗРОДИМ И ЛЕГАЛИЗИРАНЕ ПЕДОФИЛИЯТА.ЛИНИЯТА МЕЖДУ ТРЕТОПОЛОВИТЕ И ПЕДОФИЛИЯТА Е МНОГО ТЪНКА.БЛАГОДАРЯ НА БОКО МОЛЕКУЛАТА че не вярва в ИИСУС, който казва:"42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надяна

102

Анонимен

преди 6 години

В конвенцията не пише НИЩО за трети пол. Става въпрос единствено за защита от насилие над жените.

101

Анонимен

преди 6 години

Вместо наборе ще си викаме "джендъре" .

100

Анонимен

преди 6 години

Третополовите винаги се движат на стада.Да не ги набие някой.

99

(-_-)

преди 6 години

Тая конвенция налага разни механизми на контрол, образоване и налага някакви 'нравствени' правила, които дискриминират всички, на които джендъра им е съвсем наред.Насилието е параван, който служи да маскира целта, а тя е да разрушат семейство. Да вкарат идеите за трети полове и тем подобни дълбоко в обществото, като облъчват децата с безполова пропаганда.. Даже искат да създадат институция, която да следи за това правилно ли се държите вкъщи.Прочетете я тая конвенция и вижте.

98

Defender of Justice

преди 6 години

Само управлявани от дявола безбожни-нечестиви,неморални, беззаконни, корумпирани зли и недостойни хора могат да правят компромис с истината и да я продават за пари,а и човешките правата на бг народ, които са се заклели и по закон са длъжни да защитават! За колко ли продадоха истината и бг интереси този път управляващите и кои са пряко отговорните за това.Жалко за всички замесени т,к са виновни и въздържалите се като съучастници на неправдата с което носят само проклятие и Божия гняв и съд

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106Да бе как пък веднъж не направи нещо срещу ЕС поне да се опита да заблуди стадото.

96

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ще ратифицират конвенцията. Знаем, че Боко изпълнява всичко, наредено от Европа. Кажат му "скок" и той скача, кажат му "подскок" и той паодскача. СъщиНски ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦКато му нареди Юнкер, и *** ще стане (ако вече не е станал).

95

М, да ...

преди 6 години

Социални роли също са Насилник и Жертва! Тези които насилват бълг.общество да приеме Конвенция са Насилници, а останалите сме Жертви ли, на безумието на Насилниците за приемане на тази тъй луда, луда Конвенция !? -:)) Ай, НПо-тата, Алиансите и др. подобни, бъдете малко по зрели, а?!? Става ли?!?

94

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е партия на ***, това ги обединява и кражбите.

93

Анонимен

преди 6 години

ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ НПО-тата искат.Ми като искат - ще си го получат.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - ИМА ДВА ПОЛА - МЪЖКИ И ЖЕНСКИ. *** НЯМА.грешка. Съществува и друго значение на "***" - род! Използва се в българския език - мъжки, женски и среден род. Странен спор между неуки! Не е трудно да се разбере какво ще рече "социален род". Детето, до полова зрялост, е от среден род. Може да се каже, че в достатъчно напреднала възраст и старчето става от среден род. А когато тези, с обърканите хормони, създават социалната клетка "семейство", си разпределят "социално родове".

91

Анонимен

преди 6 години

Когато наречеш мъж с това което се употребява обикновено за женски полов орган то това е намек за неадекватното му поведение а не че в организма му са настъпили някакви значими структурни промени. При жените няма нещо подобно но ако се чувстват засегнати може да се жалват от дискриминация в някоя женска организация.

90

Анонимен

преди 6 години

1 НПО може да иска колкото си иска

89

Анонимен

преди 6 години

НА БЪЛГАРСКИ ИМА ДВА ПОЛА - МЪЖКИ И ЖЕНСКИ. *** НЯМА. В АНГЛИЙСКИЯ И В АНГЛИЯ МОЖЕ ДА ИМА ***, ТО СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.