148

нека пише в паспорта

преди 6 години

Нека бе! Нека ги знаем кои не са наясно с самоидентификацията си. То в психиатрията си има диагноза за хората, които не възприемат правилно действителността. И да се наказват със строг затвор всички от третия пол, ако въвеждат в заблуждение хетеросексуалните си партньори. Не искам утре синът ми да ми доведе ялова снаха с отрязани топки и премахната адамова ябълка!

147

Дд

преди 6 години

На земята има само два човешки пола мъжки и женски. Всеки човек мъж или жена се мисли за нещо различно е психично болен и трябва да се лекува.

146

д-р Ох Боли

преди 6 години

Трети пол няма, има мъж и жена, има едни органи наречени п,енис и вулва, които един без друг не могат, анусът е изход и смето-извоз, не е вход, останалото е гнусно, извратено и медицината го определя като психопатия! Вижте 10-тата международна класификация на болестите по която работим, и ще видите че хомосексуализмът се третира като психично разтройство на половата идентичност, въпреки либерастките напъни! Извратените да си правят клубове, където да си бъркат по ***, но да не навират гнусния

145

Анонимен

преди 6 години

вече браковете ще трябва да могат да се сключват и между трима мъж жена и туй третото щом се обичат младите.

144

Хххххх

преди 6 години

Искаме як разврат ! Давайте всички конвенции !!!

143

extremist

преди 6 години

АМИ ПУБЛИКУВАЙТЕ Я ТАЯ КОНВЕНЦИЯ, ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С НЕЯ. ПОСЛЕ РЕФЕРЕНДУМ - ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ! КАКВО ИСКАЛИ РАЗНИ НПО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

142

Анонимен

преди 6 години

Като толкова искате да я ратифицирате тая конвенция и натъртвате, че едва ли не хората са против защитата от насилие, разделете я или приемете с възражения или частично... щото реално никой не е против това, а против противоречивите текстове и принудата да се признава и неутрален пол и т.н.

141

Men

преди 6 години

След като толкова много НПО-та са "за" конвенцията,това означава,че тя нетрябва да бъде приета. Като гледам как вървят нещата, май хомосексуализма ще го правят задължителен.

140

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен142 Комунистите у нас ГЕРБ се зоват !Нали те ни пробутват джендерите и пи.дир.астията и Истамбулската конвенция .,0

139

национални предатели

преди 6 години

Пълна забрана за НПО-тата в България!

138

анонимен

преди 6 години

До АнонименЕДВА ЛИ И ТАМ ЩЕ ГИ ДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ДНИ И----ЗАРАВЯНЕ 3 М ПОД СНЕГА

137

Анонимен

преди 6 години

Хах азис и китаица ще си търсят кръстници веско маринов може да стане от третия пол

136

Анонимен

преди 6 години

Това не ме интересува. Ако ще и сто пола да си измислят. Интересува ме как ще си платя парното и кога ще спре да се стреля по улиците, сякаш сме във война.

135

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция да се преработи с точни и ясни текстове.Трети пол не съществува.Всичко извън него е здравна аномалия и подлежи на лечение.И каква е тази "миграция" по полово "малтретиране"-абсолютни простотии.Никакво ратифициране на такива двусмислени и оставящи вратички за сЛободно тълкуване на терминологията.

134

Анонимен

преди 6 години

А конвенцията показва ли как изглежда съответният орган на социалния пол?

133

Анонимен

преди 6 години

Вярно, че не се споменава трети пол. Защо обаче се дава дефиниция на понятието "пол" (като "gender" вместо "sex")? Нещо повече- с въвеждането на понятието "***" на практика се включват всички отклонения от двата биологични пола било то на психологична или социална основа. Т.е. всякакви вариации ще се считат за нормални,ерго- с равни права.

132

Анонимен

преди 6 години

Треторазрядни и послушни медии ви занимават с глупости за да ви отвличат вниманието от чудовищните кражби, неистовата корупция, масовите убийства, бедността и мизерията...

131

Анонимен

преди 6 години

Много викате комунистите, ама бързо забравихте вашите *** и скандалите с червените прашки... Пак крадеца вика дръжте крадеца. И вашия върховен вожд Ленин и той е бил ***-мендър.

130

Пак ни лъжат

преди 6 години

(продължение) то и раса не е дефинирано, какво е, защото все още се спори какво е раса.Третото е, че на 4 места в документа се използва терминът "съпруг/съпруга", т.е. единият съпруг да не извършва насилие срещу втория съпруг. Мъж срещу мъж, а не насилие над жени.

129

Пак ни лъжат

преди 6 години

Лъжат разбира се.На три места в текста на български има доста странни неща.Започва се с определения и там пол е дефиниран като: точка в: пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;След това изведнъж се вкарва терминът "социален пол", който не е дефиниран:... мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаквадискриминация, основана на пол, социален пол, раса, ..