9

Анонимен

преди 6 години

Служби, МВР, армия - всичко е умишлено разбито от началото на " демократичните промени" и до сега за да може безпрепятствено и безнаказано да се краде .Тук нема БСП, СДС, ГЕРП, ДПС,ОДС, ВМРО, " ПатриотариИ" и пр. партии. Тежкият за народа преход го доказва. Едните станаха от нищото много богати, другите 90% си останаха не само бедно, но и още по бедни.Но прехода още продължава...

8

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

7

бай х

преди 6 години

София беше убит бизнесменът .. X .. и така до следващия случай , защото така наречените ,, бизнесмени ,, са част от престъпния свят .. а така нареченета борба с престъпноста не означава само да търсите формално килъра , а да вкарате на топло ,,бизнесмените,, .. на улицата те не могат да избягат от гангстерското наказание

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Институциите пращят от протежета с политически протекции,съчетано с ръководна некадърност резултатът е предизвестен

5

Питащ

преди 6 години

Нали Премиера се дуе като пуяк пред Брюкселци: Ний тъй - ний онъй! / Де е Брюксел, де е България. И да ги измен*ти, кой ще види?/А зад вирна*тата му опашка е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.Интересно, като дойдат брюкселци и видят как стоят нещата в действителност ЩО ще обяснява той тогава?

4

това е

преди 6 години

Не може да искаме ефективна борба срещу престъпността от една нереформирана полиция,в която цари хаос,некадърност,тежка корупция,безконтролност.

3

вижда се

преди 6 години

Няма как да е силна борбата срещу престъпността ,като престъпниците са на чело на държавата !!

2

13

преди 6 години

За каквото и да е помагал, жалко за човека.Мир на праха му.Дано, поне неговият убиец - да не се самоубие!

1

Анонимен

преди 6 години

Демокрация с полицай Премиер и военен за Президент,корумпирана администрация,платени медии от мутри, как ви се струва ..............в Еритрея е същото!