18

Стамат

преди 6 години

Юдеи, юдеи, юдеи... На където и да се обърнеш - юдеи...Не ви ли се повръща вече от тях?

17

Анонимен

преди 6 години

16 Забравих и Египет

16

Анонимен

преди 6 години

Този да нее като оня де вика имал пари в швеицарски банки кузев метни малко насам ко са ти повече хаха

15

Анонимен

преди 6 години

16 А къде са компромисите на Йордания, Сирия , те също трябва да дадат земя . такова е решението на ООН

14

Виж ти

преди 6 години

До До Виж тиЗначи на територията на Палестина, няма народ, вие сте единствените, другите са измислени? А истината е, че до 1948г. тези "измислените" си бяха там, вас ви нямаше.Като казваш "Божия народ", на чии Бог, на Мамона.Еврейският национализъм, с нищо не е по-добър от този на Хитлер. Аз съм убеден, че по-голямата част от евреите в Израел искат да живеят в мир, и чудесно разбират, че това може да стане само чрез компромиси от двете страни.

13

До Виж ти

преди 6 години

Никога не е имало палестински арабски народ,нито палестински език,а само ислямски арабски терористични престъпни групи,създадени по нацистки образец през 20 век и под маската на фалшивото име "палестинци' с клеветническа фалшива пропаганда и финансирани от корумпирани про-терористични организации се опитват да продължат дяволските престъпните цели и дела на Хитлер-да ограбят с измама, да убие и унищожи Божия избрана народ и святата му земя -само на Израел и според международно право не на ПА!

12

Sunny ray

преди 6 години

първо този разговор на син на Нетаняху нищо не доказва, да не говорим че подлсушването е противозааконно и явно е извършено от подкупени от ислямските терористи с цел набеждаване с измама на Израел в техните престъпения-също като лъжата клеветата непозволени СРС е криминално престъпление срещу Израел и негови лидер, а не негово!И е явно фалшива клеветническата антисемитски пропаганда на ислямксите терористи и подкупени от тях организирани уж зантикорупционен протест т,к корупцията няма свидетели

11

Виж ти

преди 6 години

До Stand for TRUTHЗначи според теб ООН, финансира терористи? На земята която ви дадоха съществува друг народ, а вие с тях не можете да живеете заедно. Значи остава да се направят две държави. ООН прие 1000 резолюции за това, вие не изпълнихте нито една. Какво искате, нова голяма война на изтребление - да изтребите всички в Близкия изток и да останети само вие. Искате Холокодт за другите?Ами ако изтребените се окажете вие?

10

Stand for TRUTH

преди 6 години

Министър-председателя на Израел, както и целия еврейки народ е наклеветен с лъжи, обвиняван с измама в тероризъм от ислямски терористични лидери и подкупени от тях медии с голословни лъжи,наклеветен противозаконно с измама в окупация корупция именно о извършителите на тези престъпления срещу еврейския народ като ислямските терористични групи с фалшиво име палестинци противозаконно окупирали, ограбващи, убиващи хиляди невинни с лъжливи обещания за мир на финансирани от ООН като Газа терористи!

9

Анонимен

преди 6 години

Евреи говорят за пари, това не е новина. Евреин да разкрива схемите си, ето това вече е новина.

8

Defender of Justice

преди 6 години

Божият народ Израел и лидера му е мразен,клеветен с лъжи,земята му,обещана и дадена от Бог-окупирана и ограбвана с измама от ислямски араби от агресорски режими и терористични групи с фалшиво име 'палестинци,'йорданци,каквито народи няма.Израел е тероризиран и клеветен с лъжи от управлявани от дявола безбожни беззаконни врагове на Бог и на истината,а про-терористични ООН,ЕС медии за ислямски антисемитски лъжи и терор се обяснявт само с корупция

7

Jew

преди 6 години

Тази игра ние сме я измислили. Не знам за какво коментирате. Нива сте под нас. Учете бе, хора.

6

Виж ти

преди 6 години

Там който и да стане президент, все ще е мошеник (както и на всякъде де), но Нетаняху гледат да го разкарат по други причини. Той сякаш е склонен да съдейства на САЩ, за подпалването на голяма война в Близкия изток. Повечето израелци обаче не искат това, не го иска и Русия, а нейното влияние в Израел е почти колкото на САЩ.

5

БатБулгар

преди 6 години

Българският език е изключителен. В Думата мошенник, кой е корена на думата и чие мъжко име е това? Вълка козината си мени, но нрава не :)

4

Анонимен

преди 6 години

Не случайно Моше = мошеник .

3

Анонимен

преди 6 години

Германия до кога ще им плаща на тия разни репарации - вечно ли?

2

С.Стоилов

преди 6 години

Далаверите са измислени от евреите те са като свраките обичат многото пъри да ровят в злато

1

Анонимен

преди 6 години

Смятай