38

ДДТ

преди 6 години

До ,лов на вещициМоше-нници ;)

37

123

преди 6 години

До Анонимен 50Заковал си го. Доста точно си го написал. трябваше само да споменеш, че юдеизма е другото лице на сатанизма и всичко ще е точно.

36

нинка

преди 6 години

не лъжете мили българи и българки

35

Анонимен

преди 6 години

Разберете, че народност евреи няма. Има юдеи, а те са представители на религията юдаизъм. Съвременните юдеи в мнозинството са хазарски и източноевропейски наследници. Юдейската религия е различна от християнската, а евреите не са богоизбрани!!! Няма богоизбран народ!!! Всички ние сме Божи чада и можем да се спасим чрез вяра в Исус Христос. Той се явил при евреите/юдеите навремето, защото те имат най-голяма нужда от спасение, тъй като са най-грешни от всички.

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРАДОМИР - ТЪРСИ ОНЛАЙН...

33

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 35 Иисус не е никакъв по народност защото не съществувал. Няма нито едно доказателство за това.Опиум за народа отнел повече милиони човешки жертви от нацизма и комунизма.За Аллах е същото.

32

Анонимен

преди 6 години

Евреите не са божи народ. Божи народ са онези, които почитат Исус Христос като Господ и Спасител. Евреите са поклонници на дявола и Хитлер е бил напълно прав в политиката си. Евреите трябва да се изселят в Мадагаскар - далеч от Европа.

31

123

преди 6 години

До АнтиционистПрав си, че трудно се намира, но който иска. А фирмата би трябвало да се казва "ИзМамко". А колкото до това за единството на ***, абе не е точно така. Това е един пример. Правят се за пред другите, иначе си забиват ножовете за щяло и не щяло. Те сами не се харесват. Сигурно има защо.

30

Антиционист

преди 6 години

...богатства и власт над света?! Кой е тоя, който се страхува от светлината и моли да бъде пуснат? Не е трудно да се сетиш. Ето това е "богоизбраният" народ. И последно какво означава името на тази държава?

29

Антиционист

преди 6 години

За да разбере човек *** трябва да прочете талмуда, кабала и мишна. Само че не може да се намерят ако не си ***, за ГОИТЕ това е абсолютно забранено. Но макар и рядко на бял свят излизат откъси, от които нормален човек би се ужасил. Няма да навлизам в подробности, който търси би могъл да намери информация по този въпрос. Само ще спомена. От къде идва тяхната "богоизбраност"? Кой се е борил цяла нощ със странното същество цяла нощ? И като наближава зазоряването му обещава всички богатства и

28

Defender of Justice

преди 6 години

Един от малцина праведни достойни лидери е Нетанъаху и невинна жертва на фалшива ислямска противозаконна пропаганда на нечестиви беззаконни измамни врагове на Израел като ислямските терористични арабски лидери на престъпни групи с фалшиво име палестинци и др,исляамски,коунистически неонацистки антисемитски корупмирани лидери, организации и медии дръзват ад разпростр. лъжи и клевети срещу Божия народ Израел и организират измамни протести на ислямски подкупени терористи от обама, абас,ердоган,

27

не лъжете

преди 6 години

хубав човек завиждат му

26

добър човек

преди 6 години

добър премиер начетен а нашите

25

щом е за газ не

преди 6 години

лукойл не притиска нашия премиер натиск от ru

24

,лов на вещици

преди 6 години

европейските лидери са корумпирани мошеници

23

Анонимен

преди 6 години

убава работа, ама .....

22

Анонимен

преди 6 години

Чудно нещо как само познават кога ще дойде грипа. А той каклрака ли има, или идва с водата в чешмите, маята за хляба, с бананите или с отложен старт от въздуха, нали все ръсят

21

Анонимен

преди 6 години

"Нетаняху "натопен" от сина си: Баща ми даде на твоя да спечели $20 млрд.!"Все пак да не забравяме, че са аверчета с Бойко.

20

citizen

преди 6 години

До JewНа вас целият свят не може да ви хване цаката. Нито ние, християните, нито мюсюлманите, нито дръпнатите. Вие си финансирахте и създадохте Хитлер, после го самоубихте (ужким), де факто изпратихте в Аржентина, вие си бутнахте кулите в Щатите и прибрахте застраховката, вие създавате военни конфликти в страни, където има природни богатства - нефт, газ и т.н. Израел се сдобива с ядрено оръжие без резолюция на ООН през 1967. Така че, прав си, много нива сте над нас, ние тия чалъми не ги владеем

19

Анонимен

преди 6 години

Истината не е топене. Г-н Маймун се е възползвал от ситуацията и е получил концесия по корупционен или лобистки път. Все едно е.