16

Анонимен

преди 6 години

Важното е пичове, че гадовете се трепят един друг и лошият материал намалява.

15

Анонимен

преди 6 години

Тоа с белега на челото е най удобният свидетел. Как така са се Запознали с Кети на спирката като човека оди по 20 км пеша през балкано за работа?. Стреля като на свадба а знае че го издирват? Педофил е а се влюбил в дъртата Кети? Е много недоразумения станаха бе?

14

Хаха

преди 6 години

ФИЛМА за почистване ?!??The film is not HAPPY AND

13

Анонимен

преди 6 години

Представете си че в 21 век организирана група нахлува и убива 6 души в домът им. Обществото ще има много въпроси и правителството ще падне почти сигурно. За тва лудо влюбеният Росен, планинар, френски легионер е по- добрата версия.

12

Azbeaz

преди 6 години

Вече не вярвам че такъв човек дори съществува!

11

българин

преди 6 години

Работодателят му прилича по-вече на бандит от самия Росен.

10

Анонимен

преди 6 години

По добре Росен който може и да не съществува да се представи за убиец пред обществото, отколкото да се разбере, че има мафия.. която при евентуално разплитане на случая може да посегне и на прокурори и на съдебни лекари и на всеки който е близо до разкритието

9

Елементарно

преди 6 години

Изкарайте им кореспонденциите по Вайбър да видим какво са си писали и обяснявали вместо да слушаме тоя съмнителен тип с белег на главата кой какво му бил казал....

8

С.Стоилов

преди 6 години

Проблема е издирвателните меропратия,Ако се съкратят излишните полицаи от служба и останат кадърните със същия бюджет.Ще има ефект.Днешната полиция е слаба,понеже там са доста полицаи за да си укриват страничния бизнез.Сержант влиза в полицията насреща му е капитан,тои вика Абе Прокопе моите офце нещо не агнят,другия му отвръща цяла седмица не съм продал една кола

7

Анонимен

преди 6 години

Бе как са се срещнали на спирка,като човека върви само пеша? Как се е самонастанил и е стоял там година и половина? Ми то в малки села и вилни зони хората се знаят и веднага ще съобщят.Тези собственици толкова време не са ли стъпили там? как не им е правило впечатление,че има сметки за ток и вода.Как човек ги плаща без да има партиден номер или ЕГН на собственик? Как ще стреля често в въздуха и поне един няма да се обади в полицията? Как е работил в работилницата,пъки е помала на Кети да чисти?

6

Анонимен

преди 6 години

Истината ще научите заедно с тази за Бисер и Хитрино след изборите !

5

Анонимен

преди 6 години

Абе кви са тия приказки за наивници хахах 20км всеки ден с раница и оръжие.. на 56г.Оная чистела къщи а неделчо как си купи х5?

4

Анонимен

преди 6 години

Нали беше връзката им от преди 4 години , сега пък приключила ноември. А тоя *** марийкин дето му бил шеф сега да го питат първо, защо не го е осигурявал? Пък после да се обяснява кой кого обичал и на кого се е заканвал.

3

zeus

преди 6 години

Сигурно и кучето го е лаело, та гръмнал и него. Някой да вярва на съшитата с бели конци версия на МВР?

2

Анонимен

преди 6 години

Не ви вярвам:ДАНС и хората около тях не могат да убиват хладнокръвно по шест човека за Нова година !

1

Анонимен

преди 6 години

Хахахах смятай, всеки ден ходи до работа въоръжен и си пушка отвреме навреме.