56

Анонимен

преди 6 години

Хайде, комунистите започнаха д амилеят по комунизма, преди 89г. Имало държава, имало спокойствие.Ами, че и в Германия, Дания, Холандия също има държава и спокойствие и всичко останало...само, където няма тъпия комунизъм.

55

Жоре БОПо

преди 6 години

Некой от БОП-о е гледал наскоро Рамбо Първа Кръв...Толкова съшит с бели конци сценарии отдавна не е имало. Анонимен човек, без никакви роднини, без стабилни доходи но пък осъждан, ще организира такова мафиотско убииство...Нали Цацаратора първо каза, че всички са убити с по един куршум, но после вкараха държавата във цял филм...Кажете си го бе- държавата не функционира и вече няма начин това да се скрие

54

Възмутен

преди 6 години

И АЗ СИЛНО ОБИЧАМ ЦАЧЕВА, КАРАЯНЧЕВА, ФИДОСОВА И ДРУГИ ТАКИВА ТЛЪСТИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРИМАДОНИ, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ГРЪМНА. ОСВЕН ТОВА С ТЯХ Е ПО-ВЕСЕЛО И ТЕ ДОСТОЙНО НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ ГЕРБ!

53

уф...

преди 6 години

моля Ви... Възмущавам се от 16-26-годишни, че нЯМАТ САМОЧУВСТВИЕ и се сополивят за някоя жена,а този мачо-от чуждестранния легион.. изминаващ по 20км,горски човек,сега остава да излезе, че си има луксозна вила в Луково,парици- колкот искащ... всички жени са негови..каква ти Кети...Стига РОЗОВИ РОМАНИ..

52

ко речи?

преди 6 години

Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с което живеели на семейни начала.

51

ко речи?

преди 6 години

Помагал на Кюхова да чисти къщи, тя е имала филма за почистване

50

майорски

преди 6 години

До Байфидан я *** убий някой преди 1989 ...за по малко от час ще те намерят та ако ще да си братовчед на "граф Монте Кристо".преди 1989 лятото ...играехме на улицата до 24:00...преди 1989 наркотици можеше да намериш само на снимка в някое списание...преди 1989 ходехме на олимпиади по философия/физка/математика/лека атлетика/плуване а не играехме на компа до 6 сутринтапреди 1989 имахме 100 хил. армия въоръжена до зъби (където всеки млад изкарваше по 2 години)преди 1989 ИМАШЕ ДЪРЖАВА!

49

Байфидан

преди 6 години

Майорски, не хитрувай в червено, така е от 1944.

48

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е как един мъж, който си пада по момиченце ще се влюби до лудост в жена на такава възраст. Не съм чувал за такава история...

47

Гражданин

преди 6 години

Издирван от 2009г. и немогат да го хванат! Тоя си работи,обикаля по София,разхожда си се без проблем и немогат да го заловят от 2009г.,та някой дори изобщо го е търсил този човек! А сега като е удобен да видиш как за 2 дни го откриха иначе лежкунят 9 години! Нещо тая държава и тия полицаи,жандарми са пълен ***!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Всичко е заради разглезеното синче на тоя деец от ГЕРБ -няма значение дали е искал Нанси или е искал дрога, която е получавал от семейството.Вероятно и в момента е бил надрусан.И като не е получил исканото, а той е свикнал да получава всичко, ги е изпозастрелял. Казват, че Росен е живял имено във вилата на тоя големец - вероятно вместо наем е бил момче за всичко и имено него са повикали да почисти къщата на ужасите, затова и масата е била празна... а след това са го убили да не се разприказва.

45

майорски

преди 6 години

НЯМА ДЪРЖАВА !!!! ТАКА Е ОТ 1989 !!

44

22

преди 6 години

егати измислиците дето бълват, самоубиха добрия човек , по-добре да открият кой и как ограби 6 милиарда от КТБ, кой застреля Кюлев и другите български мафиоти, кой уби днес Христов и много много неразкрити такива. А тук понеже е явно , че е замесен някой от върховете веднага откриха. Това ми прилича на врачанския случай дето две мутри биха , биха яко едно момче и след месец установиха, че момчето е починало от инфаркт не от нанесения бой. Егати държавата, добре че разумните я напуснаха и продъл

43

Анонимен

преди 6 години

Тез ако наистина искат да го видят, нашите какво ще лъжат;) От изстрела се е обезобразил и затова не прилича на себе си.Те нашите имат ли всъщност труп на заподозрения:))))

42

Анонимен

преди 6 години

От френския легион се обадили и си търсят човека.Толкова физически подготвен и умен легионер са нямали.Искат да се убедят че е той.И да приберат френския му паспорт.

41

Анонимен

преди 6 години

56 годишен човек изминава 20км. пеша всеки ден + работа!!!Да е по-добре подготвен и от Рамбо?Дрън-дрън ,това е поредна лъжа пусната за заблуда на общественноста!

40

Анонимен

преди 6 години

Личния състав отдавна е подменен.Просто тези сегашните са башибозук, а не полицаи.Продават се лесно и само за пари мислят когато са на работа.

39

Анонимен

преди 6 години

Една нормална снимка не ни показаха на този. Казват, че бил набит и пълен, изобщо не бил трениран, както ни го описват.

38

Анонимен

преди 6 години

Абе докато милицията ни се управлява от стари номенклатурни кадри от времето на Правешкия селяни така ще е, просто трябва 100% подмяна на личния състав като в Грузия

37

Анонимен

преди 6 години

Оставка на МВР!!!!