30

Неа

преди 6 години

Повече вярвам на версията че този я е притеснявал за нещо , я за пари , я за с.е.к.с ,отколкото по любов . А също мъжа и Неделчо е знаел , както и цялото семейство . Ето защо бащата се е обадил на сина и той се е прибрал веднага . Те са знаели с какъв човек си имат работа . Знаели са за какво става дума . Той е искал нещо от това семейство и ги е избил понеже са оказали съпротива ... Туй то ... 8 години човека не е умрял от глад . Разбира се " добронамерени " хора са го подпомагали ..

29

Анонимен

преди 6 години

Ако това, което казва Каракачанов е вярно, ще трябва да се търси нов извършител на убийството. В противен случай, френският посланик пак ще започне да говори за гнили ябълки.

28

Шопо

преди 6 години

На Каракачанката скоро и анцузите ще му отеснеят !!! Яка кльопачка...

27

Анонимен

преди 6 години

До довечера ще го изкарат боец от ИДИЛ! Сигурен съм.

26

мм

преди 6 години

Пак ни сапунисват ,че едва ли не тоя е некав супер обучен и подготвен ,щото как ще навържат иначе версиите за стрелбата с един пистолет и то малокалибрен по 5 човека

25

Неа до 20

преди 6 години

Да за френския легион става дума ... За същия ...

24

Анонимен

преди 6 години

Настройват обществото, че ще го ликвидират на място.Без съд и присъда.

23

Неа

преди 6 години

Според мен не е бил легионер а само с интерес към дейностите които извършват и разбира се с развинтено въображение как ги обучават ! Човека е абсолютен *** , психиатъра също го потвърди , но остава загадка как е имал връзка ??!! За която се твърди ... Шизоидите не се привързват , а нормална жена няма какво да хареса в тях . Те са насилници и много им личи .

22

Киро

преди 6 години

Има не само сериозни индикации, а ТВЪРДИ И УБЕДИТЕЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДОКАЗАНИ МАФИОТИ и ОТЧАЯНО НЕСПАСЯЕМИ *** *** *** - ПРОСТИДИОТИ!

21

да помислим

преди 6 години

Каратурчанов е пример за безполезната ни държава.Много приказки за нищо .А той е министър . От кво разбира?Следи форумите и плагиатства .Доносник .

20

Дядо Радой

преди 6 години

Ако убиецът е обучен в легиона на онези, дето преди години двама братя ги посиниха от бой в люцерната, значи че родната полиция, за която Веско Маринов пее,че ни пази - е голям резил!

19

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се съберете всички български и чуждестранни легиони и да застреляте управляващите богати войводи и мутри, и да им вземете парите, вие се захванахте да трепете бедните овце.

18

стан

преди 6 години

Ква армия главнокомандващия тъче черги в Родопите

17

шматка

преди 6 години

Скарлет а помощ от НАТО не ни ли трябва.60 000 работят в МВР.За чий са ни тогава

16

Неа

преди 6 години

Ако е бил в легиона това не говори добре ..за легиона . Как са го приели ? Дори и да е бил нормален ...има индикации по които се разбира че психиката е слаба .... По мое мнение ако изобщо е бил част от легиона са го взели заради добра физическа подготовка ,без да преценят рисковете , а после са го изхвърлили . Има много такива случай . Държат ги по 1 година да се понаучат и аут ...

15

с

преди 6 години

Ненормална държава,министъра на отбраната коментира криминален случай докато в своя ресор спира авиацията ни да има нови самолети .

14

Скарлет

преди 6 години

Эловещ съспенс!!! Убийци от тоэи ранг имат много силни инстинкти эа самосъхранение!!! Шесторна екэекуция с малко калибрено оръжие!!! В иэдирването на килъра от Нови искър, апропо с топ полицайте от МВР би трябвало да се включи и Армията!!!

13

шматка

преди 6 години

Айдеее отечи се.Сега пък Чуждестранния легион.Много як филм.

12

шоп

преди 6 години

Френският легион точно това прави, събира убийци и престъпници от цял свят. Да не искате там да ходят франсетата със скубаните вежди и лакираните нокти.

11

Тато из Правец

преди 6 години

В Чуждестрания легион все такива кьорави като тоя избират !!! Смех в залата ...