70

Анонимен

преди 6 години

И така Каракачанката да внася промени в закона за оръжието.Хората трябва да имат оръжие в къщи за самоотбрана.Както видяхте престъпниците си имат и държавата не може да го контролира.На когото му трябва оръжие за престъпления може да си осигури.Хората искат защита за живота си и за имуществото си.

69

Хахаха

преди 6 години

Да не би все по-страховитите описания на заподозрения да прикриват полицейската ни некадърност и безсилието им да намерят един човек за когото все още няма ясни и преки доказателства че той е убиеца .

68

Анонимен

преди 6 години

А сега и френският легион намесиха !Алоу тоя е един безделник ,клошар и никой не го е търсил никога .Според мен са били поне 5 човека с 4 коли и съседите знаят всичко !

67

Жорко

преди 6 години

Може да е бил в чуждестранния легион, там наистина приемат всякакви само да издържиш физическите изпити ! Но в никакъв случай не го е изкарал до край ! Доколкото си спомням едното беше за 3 години , а другия договор беше за 5 години, но ако беше издържал договора щяха да го направия след това военен във Франция с добра заплата и тоя нямаше да се върне в България! Тоя , ако е бил в легиона това е било за няколко месеца , и му е изпушила главата от физическата и психическата подготовка !

66

Анонимен

преди 6 години

Дебело Прасе с картонче в ДС!

65

Анонимен

преди 6 години

Какъв Чуждестранен легион, какви 5 лева? В Легиона нали уж (повтарям... УЖ) не допускат престъпници. Нали им правят проверки в Интерпол. Или освен пък тоя да го издирват нашите 9 години, а Интерпол да не знае, че го издирват?

64

Анонимен

преди 6 години

А печелившата дама Кети, която е специализирала национална сигурност, какво по-точно е работила?!'Ба си шпионските игри!

63

П.Петров

преди 6 години

Мда "чуждестранния легион", "руски спецчасти","американски тюлен" не е като да признаеш жалката истина, че дядо от село прави на маймуни полиция, жандармерия, спецчасти и цялата "държава".

62

Анонимен

преди 6 години

То пък Каракачанов не е престъпник....

61

11

преди 6 години

Всичко наредиха, ама трябваше и да обяснят откъде тоя има нинджа умения. И ето ти френски легион, дето селяните от Коиловци ги спукаха от бой на една нива.

60

Partizan za boj se s

преди 6 години

Това дебелото дето се изказва заедно с винкело да влизат доброволно в затвора! Не може да налагате цензура на телевизиите! Капуti смотани ако не вкарате ред в държавата и аз искам да ходя в Румъния!!!

59

факт

преди 6 години

Приказките за Римската империя не скриват следния факт.Човекът на снимката спря нови изтребители за армията ,за да си направи своя далаверка с миговете.Е,не мина и това ,но навреди .Остана омразата му към НАТО и ЕС. Окей ,но си позор за армията на страна бомбардирала Одрин с авиация през Балканската война.100 г по късно ти унищожаваш авиацията си за своя търбух .

58

ГАДОРЯН

преди 6 години

А случайно да не е служил при Тюлените, САС, Алфа, Вимпел, Морските дяволи, 101 планинска дивизия, 75 рейнджърски полк, ГСГ 9, Кобра, ЖИЖН. Ае штига уе. Тоя грозен чичка, почти вече дядка даже се съмнявам да е той убиеца. От ревност да избие цяла рода, че и външни хора. Но дори и да е той, едва ли е спецназовец.

57

факт

преди 6 години

ГАФ си е ГАФ .Аз не знам министър на България да е обиждал цяла нация в ефир .И това е нация съседка в ЕС и НАТО.Просто Каракачанов не иска в ЕС и НАТО.Ами довиждане . Оставка с достойнство или уволнение до дни.Румъния ще предприеме дипломатически ходове .А,и извинение трябва . И оставка от ВМРО.

56

въпрос

преди 6 години

България не принадлежала на запада ,но на кого тогава вмроеецо .И на Русия не принадлежи щото Русия е искала на запад.На Византия не принадлежи щото Византия я няма.И на Османите ли принадлежи ? Затова ли Бойко дава 7 джамии за една недействаща желязна черква ? А в това време жени ГЕРБ говорят за председателството на ЕС така както Тато за великия СССР. И после румънците били луди че гръмнаха Чеушеску ,а ние ? Нация от *** и то на 98 %

55

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТЗнам че от турските партии много искате да отсраните патриотите,но не това е начина.А вчера с лъжливите си изцепки за Северозападна България,направо преляхте чашата.И трябва някой да се извини за това.

54

Молим...

преди 6 години

Защо занимавате хората с глупости?! Какво направиха патриотите за Белене, Ю. Поток? За вдигане цената на ток със 60% - бизнес? Увеличение на вода. Сградна инсталация. Качествени храни - в Испания храните са по евтини. Здравеопазване -няма професионални лекари, идва пациент - посещава лекар, лекаря го пуска, пациента след 1 час умира.Липса на сигурност, вече хората се трепят по улиците. Мръсотията, улиците не се мият. Психично болни.С тотал глупости ни занимавате.Патриотите сте предатели голем

53

Кавьрма

преди 6 години

Тоя само си показва шкембето и след туй дим да го няма в някой рестирант.

52

Бдинец

преди 6 години

Понеже не могат да хванат обикновен рецидивист убиец,взеха да му приписват участие в чуждестрен легион!!!Еми тогава нека Каракачанов да прати две-три чети ВМРОвци да го заловят!

51

Анонимен

преди 6 години

Убиецът, та убиецът Росен! Спрете се, ако се уважавате, ако уважавате професията си, скъпи ми журналисти!