110

Анонимен

преди 6 години

престани да бръщолевиш тъпизми за саммолетите,защото когато един човек няма пари не си купува скъпа кола,ремонт на наличните

109

Неа до 107

преди 6 години

Ако знаеше какво е проекция нямаше коментара ти да е толкова нелеп . Остани си със здраве !

108

дрон

преди 6 години

МВР веднага да патентвова случая,че в Холивуд вече са намерили финансиране,а с такъв сценарий милиардите печалба са им сигурни.

107

Край

преди 6 години

Липсва държава. Като почнеш от това че няма номера на къщите, минеш през това, че може да се паркира на тротоар, че можеш да си хвърлиш кенефната чиния до кофите и стигнеш до това че 8г. те "търсят" да лежиш в затвора. А като влезеш в затвора пък дигаш щанги да станеш още по-голем бияч /справка Митьо Очите". Пълен разпад на обществото.

106

Анонимен

преди 6 години

И той ли с всички "парлеу франсе". Този от Лясковец какъв беше? Шинхай по нинджицу - 6 дан ли?

105

Анонимен

преди 6 години

До Неа Може да съм проектант, например.

104

Неа до 100

преди 6 години

Защо ли ти е удобно да правиш проекции ?

103

Анонимен

преди 6 години

До ЖоркоНе позна! :)))

102

валери

преди 6 години

Браво , много точна позиция .

101

Жорко

преди 6 години

Питам ком.97

100

Жорко

преди 6 години

Нека позная кой набор си ! Според мен си меджу 1950-1955 година , ако си от женски пол си някъде около 46 години ! После ще ти кажа защо те питам !

99

Деба таз кочина

преди 6 години

8 години го търсят да го вкарат в затвора и неса го намерили?!Иначе има къща( несъществуваща в правния мир- Уот да фак е това?!)Кметът води полицията до несъществуващата уж къща и пр щитове които не могат да бъдат обяснени освен с липсата на държава

98

Анонимен

преди 6 години

До Неа "Само по речника който използваш могат да те определят дали ставаш . Не случайно освен психотеста има беседа ."Неа, като ти гледам речника и как точно пишеш (рязко, язвително, повърхностно), веднага правя заключение, че НЕ ставаш! И кой/коя си ти, да ми даваш акъл, след като НЕ ставаш?Начинът по който пишеш, издава, че са ти слаби нервите. Искаш да е на твойто, но не знаеш как да го постигнеш и това те изкарва от релси.

97

Любчо католика

преди 6 години

До :)Проверих на камерите, няма патрулки нито на входа нито отзад! Параноята си е параноя все пак.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 89Не се хаби да му даваш съвети. Минало му е времето да учи. Той не е ученик. Може и висшист да е.

95

Анонимен

преди 6 години

До ЖоркоЖоре, пишеш глупости! Не те познавам, не знам на колко си години, но изглеждаш малчуган, който вчера е прочел някакви легенди за Легиона и днес тренира уменията си да разказва за него, за да може да е по-добър, когато утре омайва проcти мацки като им показва мускулчетата си и им говори за Легиона (без тях да ги интересува).

94

Анонимен

преди 6 години

До НеаЗа да кажеш дали някой е със слаба психика, трябва да му знаеш предисторията. Трябва да го познаваш добре. Не става така, да срещнеш днес един случаен човек в магазина, който се кара с продавачката и да направиш заключение, че той е със слаба психика. За всяко нещо си има причина. Нито му знаят семейната история, нито социалните контакти. А повечето в Легиона дори са от страни в третия свят, където "социалните контакти" имат съвсем друго измерение. Много информация ти трябва.

93

:)

преди 6 години

До Любчо католикаТака както се изповядваш по форумите, може да очакваш униформени на вратата си всеки момент. Погледни през прозореца, да не са обградили блока ти!

92

Жорко

преди 6 години

До 89Просто си казах мнението, а виждам ти се заяждаш ! Бързам и затова са повечето грешки, но не мисля че сме в час по правопис !

91

Неа до 85

преди 6 години

Само по речника който използваш могат да те определят дали ставаш . Не случайно освен психотеста има беседа .