130

Анонимен

преди 6 години

До НеаНещо смислено най-накрая, имаш ли да кажеш?

129

Неа

преди 6 години

Ти ако беше като Тате щях да ти се поклоня .

128

Анонимен

преди 6 години

До Неа"За какъв се имаш ?"Наричай ме Тате, ако искаш.

127

Неа

преди 6 години

За какъв се имаш ?

126

Анонимен

преди 6 години

"Имаш голям дефицит в социалните умения"Доживях простолюдието да ми обяснява, че имам дефицит в "социалните умения". :)))

125

Анонимен

преди 6 години

В момента темата е, че говориш тъпотии. И не каза нищо по същество, което да докаже обратното. Напротив, вместо да има конструктивен спор, ти пускаш все нови и нови 1-2 тъпанарски изречения, лишени от смисъл и логика. С нищо не защити първата си теза, нито пък показа покритие на следващите си коментари. Така ли беше? - Така беше! И после с цялата си наглост говориш за "злоба". Каква злоба? Злобата я показваш ти! :)

124

Бандит

преди 6 години

Само на мен ли ми понамирисва цялата работа ?

123

Неа

преди 6 години

Мога да ти дам един съвет за да не те издирват и теб - научи се да общуваш , без да се налагаш или да изпадаш в защитна позиция . Имаш голям дефицит в социалните умения , а те са много по -важни от пунктоациата .

122

Неа

преди 6 години

Разбрах за теб какво значи актуално състояние . Съжалявам че не си прочел всичките ми коментари за да разбереш за какво всъщност иде реч .

121

Неа

преди 6 години

Никого не искам да убеждавам в нищо . Объркал си се много . Изказвам лично мнение. Хващаш се за правописа за да избягаш отново от темата .

120

Анонимен

преди 6 години

Неа, даже не знаеш как да пишеш грамотно. Не знаеш къде се поставят запетайки, поставяш знак за край на изречение, след като оставиш интервал от последната дума, многоточията ги пишеш с повече от три точки. Пишеш кратки изречения, защото нямаш способност да напишеш като нормалните хора, едно по-дълго. Мисълта ти плува на повърхността, мислиш си само за едно и не ти идва на ум за всичко останало. И накрая искаш да убедиш някого, че в думите ти има смисъл? Та, ти си неграмотен човек! Нелогичен!

119

Анонимен

преди 6 години

Какво значи актуално състояние? Ако днес ти се кeндзa на поcиране, боли те глава и имаш грип, поради което си неразположен, това също е актуално състояние. И ако днес не се представиш добре на интервю или на изпит, защото си болен и днешното ти състояние е лошо, това не значи, че цял живот си бил неудачник, нито пък, че цял живот занапред ще бъдеш такъв. "Знаещите"... Какво знаеш? Нищо не знаеш! И какво конкретно си казала до момента? Ти нещо конкретно каза ли? Дрънкаш тъпотии само, на сляпо.

118

Неа до 118

преди 6 години

А ти освен злоба имаш ли нещо друго ? Защото знаещите говорят конкретно ....

117

Неа до 116

преди 6 години

Извинявай правиш ли разлика между емоционално състояние и цялостно ? Кой говори за емоции ? Аз ли ? Или твоето тълкувание е такова ?

116

1

преди 6 години

др.шкембе-воевода,там хора без документи,не приемат.

115

Анонимен

преди 6 години

Неа, поинтересувай се как са инструктирани специалистите по Човешки ресурси в армията на Израел да избират кадри и да ги пренасочват за една или друга дейност. Ще разбереш, че "актуалното състояние" е точно НИЩО. Когато понапълниш главицата със знания, ще се срамуваш от думите си. В момента по всичко личи, че нито знания имаш, нито способности за адекватни разсъждения.

114

Анонимен

преди 6 години

"Ако знаеше какво е проекция нямаше коментара ти да е толкова нелеп . Остани си със здраве !"Ако не беше толкова повърхностен и елементарен човек, щеше в момента да броиш вариантите поради които някой ти е отговорил по някакъв начин, вместо да правиш *** заключения.

113

Анонимен

преди 6 години

"Не ти трябва предисторията а актуалното състояние"Само психопат може да бъде с константно състояние. Нормалните хора показват амплитуди. Дори и невролозите са инструктирани при преглед, да посегнат с чукчето към лицето ти, все едно ще те удрят, за да изследват дали реагираш нормално. Нормалните хора свиват зеници в този случай и правят гримаси (уплах, агресия).Излиза, че ако от теб зависи да избираш хора, ще си пълен провал!

112

Анонимен

преди 6 години

Краси, като гледам снимката, и ти може да станеш убиец, ако конците на копчето не издържат напъна - пръв в историята случай на убийство с копче! Я се засрами и отиди да правиш коремното, зер военен министър си!

111

Неа

преди 6 години

Не ти трябва предисторията а актуалното състояние ..