36

Анонимен

преди 6 години

POVISHENIETO NA TOKA E NEZNACITELNO,A AIDUZITE-BIXNESMENI GOTVYAT GOLEMI UVELICENIA,ZA DA MOGE NARODA DA SVALI BOIKO BORISOV.PRAVILNO KAZA LUDIAT OT ATAKA,CE TOVA E ZAGOVOR.

35

Бъргарин

преди 6 години

Слагам феса и ставам Турчин...................

34

ОколоРусенец

преди 6 години

При кратките ми пребивавания в Русе, 2-3 седмици годишно, винаги се стремя да пазарувам от Гюргево или Букурещ, и от бабичките на пазаря! Не купувам нищо от новобогаташите- лъжци. Това е моята лична форма на протест.

33

анонимен

преди 6 години

след като вдигнахте маслото и яицата сега на колко ще ги продавате .....

32

До РусенецЪ

преди 6 години

Да, не си заслужава да инвестираш и една стотинка в тази масоно-политико-милиционеро-мафиотска ***.

31

Evetbul

преди 6 години

Bravo, tova e mnogo polojitelna novina za turskata ikonomika!

30

РусенецЪ

преди 6 години

Ама на мен и за бюджета ми е все тая. Общо взето, винаги съм избягвал да плащам осигуровки. Подсигурил съм си "пенсията" от наеми на търговски помещения. Впрочем, при възможност винаги избягвам да наливам пари с ДДС-та в български стоки. Не ми е кеф и това е. По добре да захранвам икономиката на Румъния, пред българската гротеска.

29

Анонимен

преди 6 години

Сигурно няма да ти е все тая, като няма да има кой да пълни бюджета след 2030-та :)

28

РусенецЪ

преди 6 години

Дигайте цените на храните. Изобщо не се притеснявам. Гюргево ми е на 6 км. И без това от там купувам лекарства за бабите от блока. Какъв ми е проблема да си купувам и храната от там?! Само да ви светна, че агнешкото от там си го купувам на 18 ... 19 леи килото /около 8 лева излиза/. Та, на мен ми е все тая за българския бизнес.

27

Анонимен

преди 6 години

Като ви гледам колко сте прости си заслужавате съдбата изцяло, след 2030-та няма да има пари за пенсии, не само че фирми, общини и болници ще са фалирали и ще е останал един град икономика!

26

Анонимен

преди 6 години

Преди да скачате на бизнеса имайте предвид, че рибата се вмирисва откъм главата, ако трябва да мразите някой, то това е масоно-мафиотската-милиционерска политическа класа и бизнес елит, които за 30 години обрекоха страната на тотален крах, което ще се случи официално до 2030-та!

25

Некъф

преди 6 години

Ало "бизнесът" и измислените ни "бизнесмени", яжте си вие *** които произвеждате. Румъния е на 100 километра. Аз ще си пазарувам от там.

24

Хаха

преди 6 години

В момента политиката, която води управляващата коалиция м/у всички партии, където заедно си крадат от еврофондове, банки като КТБ, обществени поръчки и прибират тлъсти комисиони да обслужват интересите на запада, ще доведе държавата и икономиката до гибел, мн бързо и то, до 2030-та, АМА ВЪОБЩЕ БЕЗ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ! Предстои да го видите, така си го избрахте, не сте виновни, че масоно-капиталистическият елит се оказаха добре организирана шайка от фекалии!

23

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

22

Голи претенции

преди 6 години

Сайтът ви е много далеч от професионализма в журналистиката. В тази новина къде ви е съответствието между заглавието и съдържанието ?? Няма го. Или манипулирате читателите, или нямате елементарни стандарти на работа, или и двете. Не струвате - нито екипът ви, нито главният ви редактор Желев. Затова и не ви четат хората.

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя Велю е добре платената оплаквачка на българския далаверизнес (бизнес). Висока му била минималната заплата от 250 евро и токът му бил скъп, а България има най-евтиния ток в Европа. Не иска да плаща данъци. Сигурно му плащат 200 евро да обикаля телевизиите и да се оплаква.

20

До: "бизнеса&qu

преди 6 години

Ми яжте си ги тогава вие. Да ви е сладко!

19

Анонимен

преди 6 години

Има си хас!

18

Сиганин

преди 6 години

Крайно време е тока не само за промишленостт но и за бита да се качи - нали мит'ряла си накупи климатици. В бойколандия тренда е винаги нагоре!Що не рибьете га по времето на мадридския мушеник тока стана от 8 на 16 стотинки заради ЕРП?

17

Анонимен

преди 6 години

Доближава ме ли се до войната , която ще даде път на безплатната енергия. Преди това обачеq ще трябва да се отблъсне съпротивата на прfизводителите и търговците на енергоресурси.А? Апокалипсисът е близо)))