152

познато

преди 6 години

колко са спокойни,по нищо не личи,че са изгубили дете преди два дни,бездушие българско

151

Анонимен

преди 6 години

Сега всички дето са .... Кети да бягат че си е бало мамата .Тва да не наеебеш някой в тая *** защото после някой ще е убие .И ко става ако Кети е била монахиня или обратна ?Търсете убиици не еббачи !

150

e_r

преди 6 години

С всеки изминат ден, шансовете да се разкрие престъплението намаляват. С падането на дъжд и сняг, част от неустановените доказтелства ще бъдат унищожени или негодни за целите на разследването.Твърде вероятно е този случай да бъде поредното фиаско на разследващите органи.

149

Анонимен

преди 6 години

До Горан"лежал в затвора за изнасилване.....На някои жени вкусът им за запознанства е направо забележителен..."Горанчо, ти от Мелмак ли идваш.Жените са два вида: Гледат парите; и/или искат да е "пич".Да има тръпка.И после " Оле какво стана"

148

Анонимен

преди 6 години

До реалистНе бе човек, полицията си различава. Просто джурналята не правят разлика от работна версия без оглед, работна версия след оглед и коментари от фейсбук от квартални клюкари

147

Анонимен

преди 6 години

Дайте по-сериозно.Нали казаха на репортаж,че бащата се обадил на сина си,за да му каже да се прибира,че имало проблем?От къде този човек е разбрал,че ще става нещо.От къде е получил информация.Да вземат да прослушат вс телефони.Аз си мисля че тази жена се е видяла първо с убиеца и след това той е довършил останалите.Кучето защо е убито,защото след време тава куче може да го разпознае!Според мен убиеца е познат и близък на семейството! Не е поръчка от отвън! Само заради жената е!

146

хм

преди 6 години

"Убиецът", ако не се окаже убиец какво ще правите? Нали писахте че бащата е убиецът, после писахте, че Кети е убиецът. Не е ли по-правилно да напишете "заподозреният"? Че после как ще се измъквате?А майката на най-злощастната жертва, защо само обикаля по медии да дрънка? Не е ли по-редно да скърби за сина си и да остави разследващите да си свършат работата...

145

Анонимен

преди 6 години

Следовател...с госта. Следващите по ред най - вероятно са тинейджърите и бабата, като усложняващи обстановката участници. След като престъпника си е осигурил и последната (за него) важна жертва, е застрелял бащата. Последният дошъл в къщата става предпоследна жертва, а пследна извървяла своята Голгота по всяка вероятност е Кети.

144

Горан

преди 6 години

Не съм някакъв експерт, ама над 50 годишен, лежал в затвора за изнасилване, и други сексуални посегателства, близък със жената? Що за... отношения... с такъв човек... пак жената ли ще се окаже в дъното на всичко това? На някои жени вкусът им за запознанства е направо забележителен...

143

Коста

преди 6 години

Пак изоставате с copy/paste новините! Открили са още един труп на 44 годишен и мобилен телефон в гората. Жандармерията загражда района, има и хеликоптер. Май убиеца е от съседното село.

142

В АДА

преди 6 години

Според мен от е факт че срещу определена сума пари в България изчезват хора .Колко от самоубилите са убити никой не знае .Това че полицията е на нулево развитие от 25 години се постигна с много труд отпарламента на тази територия .Тук в тези земи няма справедливост и законност !Тука е ДЖУНГЛА ! А в джунглата слабите ,самотните,старите и несъобразителните гиизяждат първи . Утре е вашият ред не се страхувайте там е по-добре от БГ !

141

джурналята

преди 6 години

Пак ли си измисляте версии с надеждата да уцелите и да се биете в гърдите, че първи сте разкрили случая?

140

do 139

преди 6 години

Докато не нaправят солени глоби за "опростачаване" на нацията и принизяване на българския език и култура за всякакви "медии" ,"политици","продуценти","певци","творци" и "експерти", няма да се спре търкалянето по нанадолнището. Нещо от рода на 25 000 лева за първо провинение ще секне извора на проcтащинa....

139

1

преди 6 години

До HOLMSА за не маркираните да кажеш нещо?

138

Анонимен

преди 6 години

Даже се чудя, как родната милиция още не е изтръгнала самопризнания от някой клиент на психодиспансера в Курило

137

Анонимен

преди 6 години

До: 134Човекът правилно задава този въпрос, който е много добър!Не може уважаваща себе си медия да пише на махленски език, грубо казано. Говори се за "убиеца" а не за "касапина".Но още по-ужасно звучи, когато има например жертва дете, и споменават детето например с думите: "Малчуганът е застрелян от упор с пет куршума".Ужасно е просто! Не може такъв стил, или по-скоро липса на стил...

136

Анонимен

преди 6 години

СледователОт наличната информация за един извършител може да се направи следната приблизителна реконструкция на престъплението:Убиецът влиза да празнува когато в къщата са само 5-имата - 2-*** мъже и 3-те жени - почти всичките на ниво познати и от три генерации, нямащи понятие кой в какви отношения е неканения гост. Възможно е при първото грешно движение на една от жертвите за респект да е застрелял кучето. После всеки е чакал парализиран от страх реда си докато виновния реши проблема сиЪъ

135

Анонимен

преди 6 години

Накрая сигурно ще се "окаже", че един мармот е извършил убийството нали?

134

Агджата

преди 6 години

Абе знае ли се кой ще наследи къщата? Спомням си филмът "Отмъщението на роднините" с Дитер Халефорден :)))))))))))))))))))))))

133

Анонимен

преди 6 години

Това за тефтерчето ми е най-смешно от всичко, макар че случаят е мрачен и кървав. Подхвърлена тетрадка от някого, която изобщо може и да не е свързана с убитите. Пишело на някои страници какви били сметките за телефони, ел.енергия. Абе вие наистина почвате да се излагате.