52

Анонимен

преди 6 години

Мислите ли, че още при откриването на труповете не са видели, че не са застреляни с по един куршум? Но главния прокурор лансира такава версия за заблуда на убиеца. Чудя се само след като го няма вече Институтът по криминалистика, следователите кой и къде ги обучава?

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимени не е нужно да научаваме веднага. Убиецът също слуша и чете новини и коментари

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА коя е майката на сина на Неделчо, т.е. бившата му съпруга?

49

Шт

преди 6 години

Значи не съм бълнувала. И тези колеги не са ли са се разтревожили никак? Или семейството на Боби, когато не са се свързали с него? Намерили са ги деца.. 2 дни по-късно. Тоя сериал ни е гротескно кеф да го следим и да даваме предположения, или да сочим с пръст и да обясняваме за кого ни било жал и за кого не, или кой си хо бил заслужил, ама в действителност миришем на *** и 5 пари не даваме

48

Анонимен

преди 6 години

Добре са "превъзпитали" нашите юристи любовника на Кети в затвора.

47

Шт

преди 6 години

Аз ли съм бълнувала или вчера обясняваха по новините как Неделчо е викнал сина си Георги извънредно по време на работа и момчето казало на колегите си, че ако не се бил върнел до 30 мин, нямало да се върне никога?

46

Анонимен

преди 6 години

Ще ги открият, колкото откриха килърите на Ваил Илиев, Георги Илиев и още един куп борчета от прехода. Професионалистите не могат да ги хванат, защото те вземат парите, свършват си работата и си занимават. По никакъв начин не са свързани с жертвите, освен че са ги гръмнали.

45

Анонимен

преди 6 години

На мен ми прилича на мафиотско убийктво, разчистване в стил "Криминале", без да им пука за невинните жертви. И убийците са няколко, а не един. Много им се иска на управляващите да го изкарат битов инцидент, щото нали в демократичната Територия няма Мафия.

44

НМ

преди 6 години

Ако заради измамите на Неделчо и Кети е потърпевшо цялото семейство на убиеца, реакцията е ясна - моето семейство страда, сега е ред и твоето семейство да пострада...А брат му веднага звъннал в полицията...хм...ако вие звъните на приятел, но не се свържете с него, особено когато по празниците мобилните оператори бяха претоварени и връзката беше невъзможна понякога, ще ви хрумне ли да звъните в полицията...освен ако не знаете нещо притеснително или на самия вас не ви е чиста работата

43

Анонимен

преди 6 години

Бивш затворник ли?

42

Анонимен

преди 6 години

Дали не е отвлечена първо Кети. Другите са се тревожели. Имало е дете, приятелче, което щяло да посети това семейство, но баща му го извикали на работа и то останало с баба си. Нямало празнична трапеза - имало е тревога в дома. Киларът стрелял в главата - специалист каза, че това е най-трудно, следователно убиецът е професионалист. Планирано - професионално.Семейството не са ангели. Мафиотско отмъщение за пари. Къща за 60хил. евра , джип,без доходи, странни връзки. Жалко за децата.

41

Анонимен

преди 6 години

До 8 Това,че не обясняват случая, не означава ,че няма обяснение. Кой знае и какви хора са замесени! Едва ли ще разберем сега, но това е някакво наказание за жертвата и предупреждение срещу другите. Но тук играятмного пари.

40

Анонимен

преди 6 години

Едвали ще ги открият убииците. Ако всичко е свършено професионално а не аматьорски убиствата ще останат не разкрити. За да убиеш 6 човека което хич не е майтап работа трябва да си се подготвил доста сериозно. Интересно какви са били мотивите на убиеца за да избие и невинните деца и кучето. Ако е искал да убие някой от възрастните е можело да ги причака някъде и да ги гръмне. Толкова ли е било наложително да влезе в къщата и да избие всички вместо само този който му е лазил по нервите?

39

Пабло Ескобар

преди 6 години

Cherchez la femme ! И парите.....

38

Д.

преди 6 години

И как са я закарали жената до кладенеца, било жива било мъртва ? Ако с джипа, убиецът как се е върнал? Пеша ? Абсурд. Не е ли имало следи от друга кола в гората ? Значи тук поне имаме най- малко двама шофьори- на джип и друга кола. Или пък да е паркирал колата си близо, после е отишъл в къщата, разстрелял , правил, подкарал джипа и после си взел колата...много сложна планировка...и никой да не е видял нищо от тази организация...

37

НМ

преди 6 години

Жалко за децата и бабичката.Жал ми е и за кучето, но не и за тия двамата - Неделчо и Кети. Защото, когато човек ***, краде и прави всякакви други мръсотии, не трябва да забравя, че всичко може да се върне ...Кой знае колко хора е измамил тоя тарикат, вероятно и роднини и приятели и кой знае колко време ги е залъгвал, че ще им върне парите - накрая на някой търпението му се е изчерпало...А жена му...абе има нещо гадно в муцуните и на двамата...Жалко за децата - млади, хубави!...

36

Анонимен

преди 6 години

Как така тефтерчето на един било намерено около друг които са на 3 км. разстояние.

35

Штедрия

преди 6 години

До ВерсияМоже да не са " неуредени сметки " а изнудване ???????????????? Знаят от вътрешен източник за наличието на много пари и ето го резултата !

34

Анонимен

преди 6 години

Жената имала ли е друг мъж,кой е бащата на момичето,нищо не се каза за това?

33

Версия

преди 6 години

Според мен, кучето е било убито , за да не лае или вие , с което да привлече вниманието на съседите. Изстрелите са били заглушени от фойерверките, но едно лаене или вой, би направило впечатление. Така килърите са спечелили още време.Според мен не става въпрос за ревност, а за неуредени сметки, които са засегнали не просто материално поръчителя/убиеца, но са били приети като лична обида/подигравка - затова има много истрели в някои от телата.