72

бат Пешо

преди 6 години

от всичко изнесено в медийте, ми се струва, че е организиран гърмеж на знаещи хора, първо жената е тормозена дълго в гората да каже какво знае, после са събирали- привиквали знаещите чрез стрелба в къщата, ама ни правят на балъци

71

gidan

преди 6 години

Всичко е за пари и то много пари.Вече друг е въпроса дали сь ги взели или нещо се е объркало.

70

Анонимен

преди 6 години

KVA STRAST BE PO BABATA ILI KUCHETO I.DI.OTI

69

Анонимен

преди 6 години

С такъв калибър с един изстрел в сърцето и чао, чао.

68

Бъчваров,Казанлък

преди 6 години

Има Фирми,за "МОКРИ ПОРЪЧКИ" ,в които за подходящата сума ,можете да наемете ВИСОКО КВАЛИТЕТЕН КИЛЪР,който обикновенно е бил обучаван в ЕЛИТНИ АРМЕЙСКИ ЧАСТИ /КОМАНДОСИТЕ,"ТЮЛЕНИТЕ" и др./,които след време стават НАЕМНИ УБИЙЦИ.През 90-те години,Сръбски наемни убийци,преоблечени като "Попове" ,в село Съхране,Общ. Казанлък,,по сред бял ден,разстреляха в дома Му,ГАНСТЕРЪТ "МАЛКИЯТ МИТКО".На погребението Му беше дошъл и г-н Бойко Борисов,и там дори плака за "голямата загуба ",защо ли ?

67

Анонимен

преди 6 години

До 55Много "големи" специалисти по балистика виждам тук. Хайде само някой да ми обясни как с куршум с такъв калибър ще бъдат разстреляни 6-*** човека С ПО 1 изстрел. Такъв заслужава най-малкото да стане световен шампион, при това мишените едва ли са стояли мирно...Моля, поне се постарайте да прочетете нещо преди да коментирате!

66

Анонимен

преди 6 години

До ШтЕдва ли точно това е имал предвид, по скоро без да знае колко прав ще се окаже просто се е пошегувал с колегите си. Нещо от сорта "не се ли върна до 30 минути, не ме чакайте"

65

Анонимен

преди 6 години

"Убийство от страст или планиран разстрел в Нови Искър?"????????????????едното не изключва другото

64

Емо

преди 6 години

До АнонименМотивите на убиеца са да избие всички са били най-вероятно да не оставя свидетели. За което той обаче грижливо се е подготвял с няколко десетки патрона, а вероятно и повече от едно оръжие. Или са били повече о един убийците. Главните цели са били вероятно Кети и мъжа й, останалите - били на грешното място в неподходящо време. Мисля си, че Кети е била убита най-напред, а след това са влезли в къщата и е почнало клането. Може би целта им е била пари или документи.

63

просто питам

преди 6 години

До Шака ЗулуШака от Зулусите, не беше ли мъж?

62

Шака Зулу

преди 6 години

Не съм убедена, колко от Вас забелязват ограничеността на мисловната ни дейност. От всичко прочетено до тук, извода е следния: *** сме и *** ще умрем! По мое мнение, случващото се, е за отвличане на вниманието на обществото, защото нещо много по-важно и по-значимо се случва в този момент. Ние обаче ще го разберем при свършен факт, когато няма да можем да се възпротивим. Представям си и усмивката на този, който го е извършил, виждайки колко сме далече от истината! Бог да ни е на помош!!!

61

1

преди 6 години

До НЯКОЙКакви по-старши колеги? Тука има страшни специалисти!

60

НЯКОЙ

преди 6 години

До Анонимен"Чудя се само след като го няма вече Институтът по криминалистика, следователите кой и къде ги обучава?"Самообучават се в процеса на работа по методиката "проба-грешка". И преди, и сега е така. Само за сведение, НИККА не обучава следователи, а извършва експертизи и осигурява някой технически и научни знания. Сериозното обучение следва да се прави от по-старши колеги в съответното звено, но политическите назначения не позволяват обучение от опитни и кадърни хора.

59

1

преди 6 години

До АнонименНе че , но не бяха ли БелНейски?

58

Анонимен

преди 6 години

избягали са от София да не бият на очи, но....

57

1

преди 6 години

До АнонименИли за назидание/другите бизнеспартньори да внимават/, или лошо стечение на обстоятелсвата/ събрани много хора на едно место, които го или ги познават, или могат да разпознаят/.

56

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът с наркотици не е простил на никой

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКОЛКОТО РАЗКРИХА УБИЙСТВОТО НА СЕСТРИТЕ БЕЛМЕЙСКИ!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55 Как би могъл да заблудиш някой с подобна информация? Любопитно ми е

53

Анонимен

преди 6 години

До К.Л.Не е била облечена празнично. Най-вероятно се е прибирала с джипа и са я отвлекли. А семейството я е чакало и се е тревожело.