59

ognyanz

преди 6 години

Чакам някой *** да напише нещо за зелените чорапи на президента Радев.А до "Hafen die Wahrheit" - ти си се вманиачил на тема русофилство/русофобство. И Бах да ти свирят и Моцарт, и Йохан Щраус, все стигаш до тази опорна точка.

58

Анонимен

преди 6 години

В бостана - тиква!В небето - самолет!Народа *** умувакой е най отпред!

57

Анонимен

преди 6 години

Най-голямите постижения на Радев за 2017 - видя руското знаме над Крим, повози се на фърчилото на Макрон и заведе 5ървата дама на бал във Виена !

56

випуск ,87

преди 6 години

Ех, президент! На фотос 3 си личи, че не си мотострелковак от ВНВУ - Велико Търново!

55

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 51, Вие сте най-големите предатели, защото вий сте привидно българи,. Иначе служите на матюшката с център Кремъль!

54

Анонимен

преди 6 години

За наша Деса думата "дрескод" сигурно е планински връх в Китай. То бива излагация ама чак токова.........

53

Анонимен

преди 6 години

Бойко би изглеждал в естествената си среда на такова мероприятие.Само че в творчеството на Алеко преди 125 години! Бай Баню на терен!

52

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорПримитивче,той и Моцарт ли е чел.Признавам те за професор-по идиотизъм.Трябваше да добавиш ,че баба му от малък му е чела Бах

51

Анонимен

преди 6 години

Не *** интересува етикет и протокол! Днес Деса е много приятна! А за поробена България Виена е била Европа, ,,Радецки'' е австрийски параход и Ботев го превзел на абордаж!

50

Анонимен

преди 6 години

Роклята е като за концерт на Азис

49

Прост,по-прост ГЕРБ

преди 6 години

На всички трансджендъри ( ГЕРБ ). Скоро вашият единствен крал Слънце отново ще свие опашка пред своите началници и ще прокара законът, който ще разреши Гей браковете и ще вкара в учебния материал изучаването на трансджендъри и гейове като нещо неделимо от нашето общество. Тогава чугунени глави ще ми е много смешно, какво ще плямпате.Хайде със здраве и започвайте да учите децата си....... На предателство към родината

48

Анонимен

преди 6 години

Още от първия ден си изпълнява задачата да представя страната на международни културни мероприятия.Външната политика е обсебена от Балкан Тиквар!

47

До решетников

преди 6 години

Малко е трътлеста за пепеляшка! И после защо западняците ни мислели за втора ръка!

46

Анонимен

преди 6 години

Ако нашите медии даваха повече снимки от срещи на висшите политически кръгове, щеше да е по-ясно на широката маса, че тъмни тоалети за жени не се смятат за удачни. Има ограничения за черното даже при мъжете.

45

Платец

преди 6 години

Екскурзианти на държавна хранилка!

44

решетников

преди 6 години

А, а розовата пантера какво прави там сред всички стилно облечени в тъмни тоалети?

43

Анонимен

преди 6 години

ЧУДЕСЕН ТОАЛЕТ,ОБУВКИ,ПРИЧЕСКА,МНОГО МИ ХАРЕСВА!

42

Байфидан

преди 6 години

До 41. Ха-ха, и къде я видя тази култура и образование в този льотчик и секретарката на Славчо? Това, че Боко е *** не прави автоматично Радев умен, а?

41

изнервен

преди 6 години

До 38 анонимник. А бе, червен маймун, научи първо граматиката - президенТЪТ трябва да е с пълен член, а Виена е с главно В. А и иначе някаква глупост си написал, щото Радефф е професор по литература, нали, а не бивш шапкар.

40

Анонимен

преди 6 години

По повод раменете:Десислава Радева има , наистина, хубави, а не хлътнали тесни рамене, каквито са обичайни за жени с природно голям бюст. Раменете придават осанка. Неслучайно на много дрехи, даже и да не е текущо модерно, се слагат подплънки. За да се компенсира недоразвитият гръден кош, се правят чупки, набори. Раменете на много от популярните лица от екрана са направо трагедия - явяват се почти продължение на косата. Свикваме с деформацията и я приемаме за добра.