99

Анонимен

преди 6 години

До Баба на 70Склерозата те гони, Радев е президент от 20 години и обедняваш заради него!

98

Минчо

преди 6 години

До Баба на 70Направи ни от бедни по-бедни, и продължаваме да обедняваме--------Затова ли мятате хилядарки през терасите.

97

шоп

преди 6 години

До АндрешкоЩо па да не са ходили във филхармонията? Не си видял всички снимки - Деса възседнала валдхорна, а Рачо се друса на тромбон.

96

Жалко за Радев

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Вече мина цяла година, президентът се разхожда насам натам по света, а резултати нинакави. Жалко...

95

Анонимен

преди 6 години

Ей,неуки хора ,бе!...Не полудяват от радост като се появи Радев или Нинова!

94

Андрешко

преди 6 години

Ама не си оправихте заглавието и това си е!Не се ходи ВЪВ Виенската филхармония,а се ходи ВЪВ Виенската опера,за да се СЛУША Виенската филхармония!Нищо де,новата година,като старата!

93

ДА

преди 6 години

До До Баба на 70 годиниЕй,неуки и п.р.остихора ,бе!Не разбраха,че там се първо с покана,както е при Президента,после с пари,а за такива като тук пишещите глупости,може да ги огрее и с томбола-онлайн!Ама де толкоз акъл!

92

Ром Бакарди

преди 6 години

Исках три години да отида на концерт на 1 янауари във Виенската филхармония,но тъй и не успях да си купя билети. Билети се продават по интернет и то ограничено количество ,а останалите се купени преди век от богатите виенски семейства и се предават по наследство ,та тъй и не се получи да си купя билети във Виенската филармония . А може би за да отида във Виенската филхармония то трябва да стана преидент на РБългария ,а ?)

91

Анонимен

преди 6 години

Бабо, нещо склерозата те гони или...забравяш колко години Станишката, Първанката от БСП бяха на власт, да не се връщаме още по назад...Не бъркай партийната работа с концертите и операта. Припомняш си ОФ-то, но то беше преди много години!

90

Баба на 70

преди 6 години

Радев е 1 /една/ година президент. БМБ е във властта вече почти 15 години. И какво направи? Направи ни от бедни по-бедни, и продължаваме да обедняваме - вода, данъци, парно, ток - всичко лети нагоре! Това до 91. Отделно срама "Тука всички парле ву франсе"....Дори Тодор Живков беше по-интелигентен от него!

89

Анонимен

преди 6 години

Зелените чорапи *** концерт,заедно с ген.Деси.Смях в залата.

88

До Баба на 70 години

преди 6 години

Да отидат на опера във Виена - няма лошо, но НА СОБСТВЕНИ РАЗНОСКИ!!! Обикалят като невидели, а резултати - НУЛЕВИ!!!

87

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 87,Сега доволно ще хвърлят по още една торба, Ей тъй за здравето и благополучието на великият фатмaк. Щото нащее пенсионери нямало какво да ядат, но за такъв левент, като президента винаги се намира някой друг лев!

86

Баба на 70 години -

преди 6 години

Чета коментарите и се учудвам колко прости хора има!Радев отишъл на концерт! Защо да не отиде? И колко ще спечелим ако не отиде? Чест му прави, че отиде да слуша Моцарт, а не "Батальона се строява" и да приема Лепа Брена в Министерския съвет! Ама силно е активизирал Тиквата троловете си! Монолингвиста и еднокнижника БМБ газ пикае, че Радев свободно разговаря с хората, че има жена, която също знае езици. И най-важното - не ме е срам от него, както ме е срам като слушам и гледам БМБ с простотиите!

85

123

преди 6 години

Четете внимателно, а не тенденциозно - човека се е срещнал и с президентите на още две държави!

84

Анонимен

преди 6 години

На пенсионерите им е добре, видяха техния идол Радев във Виенската опера! Що не питат, колко ни струва тази визита и с какво ще подобри живота на българите?

83

някой да каже

преди 6 години

Адолф Шикелгрубер беше Австриец. Той присъедини родината към райха. После какво стана? Какви репарации плати Австрия?

82

Анонимен

преди 6 години

Малко прекалихте - работна среща на 1.01. И какво изработиха? Една от многобройните екскурзии на г-н Президентът със закопнялата за екскурзии и показност съпруга! Комплексари на власт - червена точка на г-жа Корнелия, която ги довлече!

81

интересно

преди 6 години

Австрия е една полусоциалистическа държава на удобството след ВСВ.Комунистите изнесоха активите на България през Австрия.Поканата е показателна. Предвид чуствителността на българското общество относно престъпленията от близкото минало и опитите за реставрация, посещението може би не е далновидно. А е възможна демонстрация че някои процеси са завършени. Ще видим.

80

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват